Şimdi Ara

Zotac Gtx 970 Amp Sistem kullanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kart son 2 aydır tam yükte sapıtıyor. Ani 1-2 saniyelik donmalar yapmakta herhangi bir voltaj verme işine de girmedim.
    Sistemi komple yeniledim sadece ekran kartım eski aşağıda ki foto da görüldüğü gibi Gpu kullanımı 0-100 olarak saniyelik değişimle ilerliyor problemin çözüm yolu var mıdır? Ne yapmam gerekiyor.

    Oyunlar da çok nadir de olsa bazen ekran da soldan sağa doğru enine dalgalanma oluyor.

    Zotac Gtx 970 Amp Sistem kullanımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architecth -- 1 Ekim 2017; 18:15:48 >







  • Zotac ın o firestorm yazılımında önce Default sonra Apply tuşuna bas ardından yazılımı kapatıp kaldır ve restart atıp birde
    yazılımı kurmadan sıkıntı yaşadığın oyun yada oyunları tekrar deneersin sorun yoksa o yazılım yerine msı afterburner filan kurarsın ve verdiğin resimde bellek hızında sorun var, o kartın bellek hızının yükte 3500mhz e basması gerekir, yazılımda grafiğe bakınca ilk başta 3500 basıp 3000mhz e geri düşmüş görünüyor bu durumunda firestormla alakalı olduğunu düşünüyorum.

    Düzenleme : Masaüstü kaynak izleyicisi gibi birşey herhalde ekrandaki oradan e.kartı izlemeyide kapatmak iyi olabilir çünkü hem düzgün birşey göstermiyor hemde GPU yu bu yanlış değerleri belkide düzeltebilmek için pingler atıp meşkul ediyor bile olabilir.
    Şahsen ben bu tür çokta gerekli olmayan bilgileri izlemeyi pek sağlıklı bulmuyorum çünkü illaki o görüntülemeler için kaynaklar kullanıyor ve sisteme küçükte olsa ektra külfet getiriyordur hatta bu bahsettiğin tarz bazı sıkıntılara bile sebep olabilir v.s.

    Zotac Gtx 970 Amp Sistem kullanımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 1 Ekim 2017; 21:32:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.