Şimdi Ara

Erdoğan: Kuzey Irak yaptığı yanlıştan dönerse Türkiye bu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan: Kuzey Irak yaptığı yanlıştan dönerse Türkiye bu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecek


    Meclis'te yeni yasama döneminin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki bağımsızlık referandumunu bir kez daha eleştirdi. "Sınırlarımızın hemen başında fitne kuyusunun kazılmasına göz yumamayız" diyen Erdoğan, 'bu yanlıştan dönülmesi durumunda' yardım edileceği mesajı verdi.

    ​TBMM 26. Dönem 3. Yasama Yılı açılış töreni TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın konuşması ile başladı. Kahraman'ın ardından, kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu:

    15 Temmuz'da etten duvar ören vatandaşımız canını vermekten kaçınmamıştır. 15 Temmuz hepimizin ortak bir değeridir. Bu değere saygı duyan herkes milletimizin gönlünde yücelir, itibar sahibi olur. Bu değeri çarpıtmaya kalkan herkes de milletimizinden hakettiği muameleyi alır. Geçtiğimiz yasama döneminde Meclisimizin en önemli çalışmalarından biri de anayasa değişikliği sürecini yürütmüş olmasıdır.
    Türkiye 2019 seçimleri sonrası cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçecektir. Yasamanın yürütme organının tahakkümü altında olduğu gerekçesi böylece ortadan kalkmaktadır. Yasama yetkisi milletvekillerimizin uhdesinde bırakılıyor. Herhangi bir konuda yasa ile kararname çeliştiğinde geçerli olan yasa olacaktır. Yasamanın yürütme üzerindeki denetim yolları da açıktır. Hakimler Savcılar Kurulu'nun 13 üyesinden 7'si Meclis, 4'ü cumhurbaşkanı tarafından belirlenecek. Yeni sistem güçler arasındaki ayrımı netleştirirken asıl kararı hep millete bırakıyor. Türkiye milli iradenin bu derece ön plana çıkarıldığı bir sisteme kavuşmuştur.

    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201710011030379729-erdogan-mhp-yeni-yasama-meclis/







  • Yine kandırılsakta olur önemli değil diyor galiba
  • hükümet şuan oyun oynuyor ülkeyle
  • Arkadaş bu nasıl bir durumdur ben halen anlayamadım.



    Bu şahıs sana rağmen, irana rağmen, ıraka rağmen sandığa gidip onun olmayan bölgeleri bile benim diyerek, hiç bir yer onun değil ama neyse, ilhak etmedi mi?



    Daha neyin geri dönüşünü bekliyorsun?



    Yoksa bu da senin dönüşünün ilk adımı olmasın ve arkasından tanıyalım lafları gelmesin...?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine mi dönüyoruz ya ? allahım bu nasıl dalga geçmek bu insanlarla ya kafayı yiyeceğim
  • Hani bir gece ansızın gelecektik ? Hani referandum başlamadan vuracaktık ?

    Ya Sn. Cumhurbaşkanında ileri derecede unutkanlık başladı , ya da danışmanları ve konuşma metnini hazırlayan kalemlerde sıkıntı var. Sen koskoca 80 Milyonu temsil ediyorsun , en başta bahsettiklerimi söylüyorsun , ondan sonra hatadan dönerlerse yeniden konuşuruz diyorsun , pardon sen küçük bir kasabayı mı yönetiyorsun ? Bu nasıl tutarsızlık , nasıl deneyimsizlik... TSK'ni oyuncak yaptılar , günah değil mi o kadar askerin çile çekmesi , psikolojilerinin bozulması. Ben birşey demiyorum , sadece Rabbime havale ediyorum , olan sadece bu vatana bağlı , sevgi besleyen Türk ve Kürt vatandaşlara olacak , yazıklar olsun...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandırılmamışmıydın sen ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.