Şimdi Ara

Başarısızlık dünyadaki en kötü şey değildir , en kötüsü hiç denememiş olmaktır.[Herkese Başarılar] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
7
Favori
25.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
308 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git

Başarısızlık dünyadaki en kötü şey değildir , en kötüsü hiç denememiş olmaktır.[Herkese Başarılar]


(En Son Oy Tarihi: 29.6.2018)
Giriş
Mesaj
  • Bu adrese mail atabilirsiniz webadmin@yok.gov.tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bileyim, TT olamadık diye stres yapan bir topluluk varsa benim dünya görüşüm yanlış heralde diye düşünmeye başladım.
    Bu arada twitterda TT olmadım, oldurmadım, olanında nasıl olduğunu anlamadım orası ayrı konu.

    Konuyu tam bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla donanimhaber.com'da yani donanım, teknoloji ve insanların birbirleriyle 'karşılıksız' bilgi alışverişinde bulunduğu bir ortamda bir trend yakalanmak istenmiş ve neticesinde hüsran olmuştur diye düşünüyorum.

    TT olmak amacınızsa eğer o zaman önce Twitter SDK'larını (SDK nedir diye sormayın lütfen) sonra da Facebook SDK'larını çalışıp tartışsaydınız bu durumda böyle sitemkar olmazdınız...

    Google'nın AdWords SDK'sından hiç bahsetmiyorum bile...

    O sizin ulaşılmaz sandığınız ekşiciler, TTciler bunları gayet iyi biliyorlar ve ne yazık ki sizi bir şekilde sömürüyorlar...

    Açın googleın adwords SDK'sını bir okuyun ama malesef Türkçesi yok, ingilizce okuyun aynı Kur'an'ın Türkçe okunması gibi okumayın ...

    Bugün TT olur güzel yarın terifik olur üzer ;)




  • Mümin sekman okuyup burada pazarlıyor. :) her şey seninle başlar genç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sandım adam hayatta başarısız olmuş. Meğersem YGS bölümünde bulunan başka saçma bir konuymuş.
  • Perşembe günü onur soğuk hoca tag çalışması yapmayı düşünüyor tag e obp yide katarsak süper olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Biz boşuna mı çalıştık." diyerek obp yi savunan adam boş adamdır, yeteneksiz adamdır, hak yiyen adamdır, dahasını da yazarım ama değmeyecek adamlar için ceza almaya gerek yok. Objektif olması imkansız olan bir sistemde, çok kolay torpil yapılacak bir sistemde, temel liselerin not bastığı gün gibi ortada olan bir sistemde hala obp yi savunmak büyük bir karakter eksikliği gerektirir. Eğer bütün yazılı sınavlar merkezi yapılacaksa ve bu merkezi sınavlar okullarda değil, diğer ÖSYM sınavları gibi belirlenen merkezlerde karma olarak yapılacaksa obp desteklenebilir. Aksi takdirde eğitime darbe vuran bir sistemdir. Bu sistemi savunanlara ve bu sistemin kalmasına müsaade eden bütün yetkililere hakkım haramdır. Obp beni olumsuz etkilemesine rağmen istediğim bölüme Türkiye 1.'si girdim fakat yine de yanınızdayım. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Sığ düşünceli insanlardan anlayış beklemekle biz hata ettik.Sisteme dair fikri duyduklarından ibaret insanların , gösterdikleri tepkilerin ne kadar orantısız ve boş olduğunu anlamaları muhtemelen bu meseleyle ilgili başlarına unutamayacakları bir ders gelmesiyle olacaktır.Hakkaniyetli davranmayan ,kendini düşünen insanların doktor , avukat veya mühendis olmalarını kimse istemez . Bu insanların bunları elde edememesini diliyorum.
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Teknik gereklilikler üzerine konuşmak olsaydı derdimiz zaten bu forum altında konu açmazdık . Burada sitemkar olunan mevzu destek verdiğini iddia edenlerin aslında yüzünü çevirip , kandırdım diyerek gülmesidir.Karaktersizliğini kabul etmemesidir.Mesele TT olmak mı sanıyorsunuz sadece ? TT olmak için bin bir türlü yöntem var . Ama dejenere olan bu jenerasyonda herkes telefon , televizyon ve bilgisayar kullanabilirken maalesef birçoğu çalışma esaslarına dair fikir sahibi bile değil.Böyle bir neslin yetişmesine sebep veren sistemde sentezlenen her jenerasyon farklı olmayacak.Ve yine adaletsizliğin devam ettiği bu sistemde , bunun farkında olan ama adaletsizlik yüzünden istediğini elde edemeyecek gençler olduğu sürece gelecekte buna benzer sistemlerle ülkemiz çok iyi durumlarda olmayacak.Düşünün bu ülkedeki öğrencilerin hasletlerinin en başında itaat etme geliyor maalesef.İtaat edin , sorgulamayın ... Hakkınız yendiğinde susun . Gelin görün ki ileride doktor ,avukat ve mühendis ve diğer bir sürü sistemde öğütülen zihinler çıkartacak olan bu sistem . Artık dönem Z kuşağının dönemi , X ve Y kuşağıyla doğru bir etkileşimi olmayan bir kuşaktan bahsediyoruz.Bu jenerasyon hazırcı , çabuk gaza gelen ama sonuç olarak öğrenilmiş çaresizlik içerisinde yaşamaya devam eden bir jenerasyon . Siz birde teknik gereklilikleri yerine getirseydiniz diyorsunuz . İki cümle kuramayan gençlerin , saatlerce telefonlarda ve bilgisayarlarda takılan gençlerin siz sanıyor musunuz ki hepsi merak edip nasıl çalışıyor bu meret dediğini ? Sanıyor musunuz ki bir bilgisayar nasıl çalışır , nasıl programlanır , internet nedir , arama motoru nedir , arama motorlarında indexleme nasıl yapılır diye araştırdıklarını. Sanıyorsanız üzülerek söylüyorum sanmayın !




  • Cheset C kullanıcısına yanıt
    Hayatında Mümin Sekman bile okumamış adamlar mı diyor bunları!? Eleştirel yaklaşmaktan aciz , metodoloji bilmez adamlar mı söylüyor!? Eğitime ideoloji sokulamaz . Oy kullanma yaşı on sekiz . Siz gelip birde ideoloji anlayışınız yüzünden toz kondurmuyorsunuz bilmediğiniz , mağdur olmadığınız sisteme. Yazık gerçekten! Mağduriyet sadece fiziksel hasarlarla oluşmaz. Bir yorum için bilmediğiniz , yaşamadığınız meselelerin dedüksiyonunu yapıyorsunuz.Kulak cahilleri !
  • +1
  • Sizi tebrik ederim hocam. Zorunda olduğunuz için içinde bulunduğunuz sistemi eleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda da bir öğretmen adayı o olarak sizin için üzülüyorum. Hakkettigimiz değer bu değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar haklısın hocam. Bunun üstüne söz söylenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrs.Scientist kullanıcısına yanıt
    quote:

    Teknik gereklilikler üzerine konuşmak olsaydı derdimiz zaten bu forum altında konu açmazdık


    Sorun ilk cümlenizde başlıyor zaten.Burası donanımhaber yani/gerçi/olması gereken teknoloji paylaşım platformu(ydu bir zamanlar).Ancak son zamanlarda o kadar siyasi görüş için başlık açıldı ki donanımhaber yöneticileride ne yapacaklarını şaşırdırlar.Burası apayrı bir konu.

    quote:

    Böyle bir neslin yetişmesine sebep veren sistemde sentezlenen her jenerasyon farklı olmayacak


    Evet haklsıınız.Bende aklıma geldikçe ilkokul öğretmenime sürekli beddua+küfür ediyorum çünkü bana 5 yıl boyunca 1985-1990 yılları arasında 2 basamaklı sayıların çarpımları dışında birşey öğretmedi.Ancak şu devirde eğitim veren öğretmenlerin bana 1985 yılında eğitim veren dandik öğretmenimden hiçbir farkı olmadığının farkındayım çünkü 6. ve 8. sınıfta 2 çocuğum var ikisinde de aynı sorunları görüyorum.Eğitmen eğitim veremezse eğitilen ne yapsın?

    quote:

    Ve yine adaletsizliğin devam ettiği bu sistemde , bunun farkında olan ama adaletsizlik yüzünden istediğini elde edemeyecek gençler olduğu sürece gelecekte buna benzer sistemlerle ülkemiz çok iyi durumlarda olmayacak.Düşünün bu ülkedeki öğrencilerin hasletlerinin en başında itaat etme geliyor maalesef.İtaat edin , sorgulamayın ... Hakkınız yendiğinde susun . Gelin görün ki ileride doktor ,avukat ve mühendis ve diğer bir sürü sistemde öğütülen zihinler çıkartacak olan bu sistem . Artık dönem Z kuşağının dönemi , X ve Y kuşağıyla doğru bir etkileşimi olmayan bir kuşaktan bahsediyoruz.Bu jenerasyon hazırcı , çabuk gaza gelen ama sonuç olarak öğrenilmiş çaresizlik içerisinde yaşamaya devam eden bir jenerasyon


    Bu düşünceye hiçbir şekilde katılmıyorum.Z kuşağının elinde internet denen bir veri kaynağı var ve bunu kullanamıyorsa bu elemanlar, sorun önce X ve Y kuşağından çıkmış dandik eğitmenlerde sonra da kafası basmayan gençlerde.Bu karakter meselesidir, olursa olur...Olmazsa da onu ayrı yere koyarsın ...




  • Obp etkisini düşürmek çok zor bir süreç. Adamlar merkezi sınavdan okul Sınavlarına yönelelim diye çabalıyor. Tt çalışması güzel ama bu hükümetin özel okullara sağladığı avantajlar rantlar varken çok zor.



    Ben de obp mağduruyum. Ve bu sistemi kim getirdiyse ahirette hakkımı sonsuza kadar helal etmeyeceğim. O şişirme notları veren hocaların 2 elim boğazında olacak.



    Bu dünyanın adaletine güvenim kalmadı zaten. Ama Allahın adaletinden kaçamayacaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Güzel insan, ağabey, nadide forum üyelerinden Charmlander usta.

    İlk cümlemde kastetmek istediğim anlamın dışında bir anlam verdiğimi farkediyorum . Forumdan kastım aslında YGS/LYS forumu altında konu açmaktır.Ne kadar donanım/yazılım/teknoloji merkezli bir forum olsa da bunların hayatın diğer birçok alanının içerisinde mevcut olduğunu düşündüğümüzden her şeyden önemlisi insan faktörünün getirdiği bunlarla tümleşik -siyasetle , eğitimle , şikayetle vs- birtakım meselelerin forumun altında kategorize edilip en azından kitlesine özel hale getirmek istenmesi gayet normaldir.Haklı bir sebeptir.Yazılım kategorisinde/alt forumunda (sanırım ilk cümlede alt forum kullanmalıymışım) açtığınız bir konunun siyasi,sosyo-kültürel , kanıksamadan dolayı sitemlerle dolu veya iktisadi (bu belki olabilir) , illegaliteye sevk edici bir yoruma maruz kalmasını istemeyebilirsiniz.Bunun içinde çok haklısınız ama buluştuğumuz konu ve buluştuğumuz fikir itibariyle ayrı dünyaların forumdaşlarıyız sayın ağabey.Yanlış anlamayın bu alt forumda vakit geçirenler için haklı sebeplerin olduğu bir hareketti baştan beridir yaptığımız / yapmak istediğimiz şeyler...Yoksa siz çok haklısınız ...




  • bu konudan ders çıkarmalıyız,aynısı olmaması için.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.