Şimdi Ara

Lezbiyen çifte bayılana kadar dayak! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yobaz kon... Yok yanlış oldu bu

    Yobaz Manisalı'lar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6E8D1DD4 -- 2 Mart 2018; 23:24:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Konya. Hiç şaşırmadım doğrusu. Daha medeni bir şehir bulsunlar.

    Okuduğunu anlayamayan ileri zekalı arkadaş, olay nerede olmuş bak istersen, gözünle değil de başka bir uzvunla baktın herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Ulen Ülke Dünya konusunda takılmıyordum başım ağrımıyordu 2 cümle yazdım ayrı konulara arızaları topladım başıma hemen neyse tartışmıyorum troll oldukları belli cümle yazmaya değmeyen islam düşmanları faşist , komünist , anarşist ... Nefret ettiğin bütün söylemlere gönül verenler burda çünkü.



    mr.police

    İslam mı eşcinselliği yayıyor ulen biraz araştırın be 2 cümle okuyun Hz.Muhammedin eşcinsellikle ilgili yaşadığı olayı oku bide Gay İmamın müslüman oluşu ve İslama bakış açısını bu ikisi oku ve anla bana de ki İslam eşcinselliği yayıyor ve bu kavga dövüş İslam yüzünden oluyor ben forumu terk edeyim.



    meyix

    Aynı kafadayız kardeşim biz böyle yazınca bizi radikal dinci yobaz sanıyorlar bunlar İslamı kendine göre yorumlayan tipler mezhepçi bunlar İŞİD le aynı kafası bunlar.



    Nerevarine

    Dostum o konuları görmedim dedim ya burda takılmıyorum at linklerini cümle cümle yazayım onlar daha beter hele Karaman olayını hatırlatmayım sana ne kadar rezil ve alçakça hareketler bide din eğitimi verilen yerlerde neden kendini kısıtlayıp bi şeye odaklardan doğanın dengesini bozarsın İslamın evlilik cinsellik üzerine yazılarını okuyun.

    7 ay Afganistan'da çalıştım

    200 kişilik afgan işçiler arasında 4 tane aktif 6 tane pasif vardı.

    bunların hiçbiri namazını kaçırmazdı.

    niye böyle olduklarını sorduğumda aldığım cevap: "30 yaşına kadar kadın yüzü göremiyoruz, başlık parası 6000 - 15000 $"

    bu kişiler farklı duygulara sahip olduğundan değil sadece ve sadece dinin dayattığı katı kurallar nedeniyle eşcinsel ilişkiye yönelmiş kişiler.

    hatta öyle vahşi, öyle sapkın bir olay duydum ki Afganistan'da oldukça yaygın bir gelenek:

    Evli adamlar 12-13 yaşında erkek çocuklarını ailelerinden kiralıyor 300 - 500 dolara. hem çalıştırıyor hem de gece karısının yanında ilişki kuruyor.

    neden diye sorduğumda aldığım cevap: "gençlikten beri alışıyorlar erkek ile ilişki kurmaya, kadından aynı cinsel zevki alamıyorlar"

    çözümlemeyi kendiniz yapın...
  • Hayatımda böyle bi saçma açıklama görmedim İslam neyi kısıtlıyor acaba açsana evlenmeyin erkeklerle mi cinsel ilişkiye mi girin diyor sana helal kılınanla istediğini yapma hakkı vermiş açayım mı biraz daha karınla istediğin fantaziyi yap diyor tabi ki kararında ve adabında(livatanın günah olması gibi).



    Ayrıca ömrünün sonuna kadar kadınla ilişkiye girmeyen biri neden eşcinsel olsun ki o sapkınlıktır o meraktır farklı haz aramaktır ayrıca ahmaklıktır ve aptallıktır forumun hepsi erkek demi neredeyse o zaman travesti olalım veya eşcinsel olalım aynı mantık neden heyecan arayım ki neden değişeyim ?



    Eşcinselliği nasıl İslama bağladın halen anlamıyorum hani bunu sıradan birisine bile söylersen sana bi taraflarıyla güler Lut Kavmi hikayesini oku istersen seni kesmezse.

    echonia
    Dinin dayattığı katı kurallardan dolayı eşcinsel oluyor.

    Ah be hocam madem on numara müslümanlar namazlarını kılıyorlar zinanın günah olduğu biliyorlarda eşcinselliğin günah olduğunu bilmiyorlar ha ya da bilipte yapıyorlar bu söylediğiniz mantık hatasıdır ütopiktir onların müslümanlığını yiyeyim o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Ekim 2017; 18:31:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    şaşırttın. bu forumda senden başka bir tane daha kerimcem var sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mike Toreno

    şaşırttın. bu forumda senden başka bir tane daha kerimcem var sanırım

    kuranda yasaklanan eşcinsellik daha çok biseksüelliktir ozamanın normal erkekleri o işi yapıyordu sırf zevkine adam evli çocuklu normal bir erkek ama gidip sırf zevk olsun diye hemcinsiylede yatıyordu, zaten yakışıklı tipte gelen erkek meleğe bile erkekleri gidip asılmıştır her toplumun eşcinsellik anlayışı hep farklı bizim halen ay ayol tarzında olanlarda...türkiye gay nedir tam olarak daha onu bilmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ekim 2017; 20:16:10 >
  • canlarım benim yhaaa kıyamam onlara ben <3
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    evet, trdeki eşcinseller ay beni miken yok mu diyip etek giyip i.neyiz diye bağıran tipler.
  • Eskiden ben de ''hasta'' olarak etiketlerdim eşcinsel kişileri. Bunun tek sebebi, alışık olduğum yaşam biçimi ve kültüre uymamış olmamalarıydı. Ve malum şu inanç meselesi...

    Varsa eğer bunu okuyan eşcinsel arkadaşlar, özür dilerim. Umarım size karşı yapılan bu zülme karşı affedici ve yapıcı olma erdemini gösterebilirsiniz. Kaçın, kurtarın kendinizi bu cehennemden.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    adamlar kendileri söylüyor

    30 yaşına kadar bırak kadın eline değmeyi kadın yüzü göremiyorlar

    bir de üstüne sadece islamda görülen başlık parası denklemi girince Afganistan'daki insanların evlenmesi daha da zorlaşıyor.

    Avrupa'daki tecavüz olaylarının %80'i Müslümanlar tarafından işleniyor.

    ve bu %80'in yarıdan fazlası Afganlı.

    neden acaba?

    sanki dinin dayattığı kurallardan dolayı olabilir mi?

    bir yerde ne kadar çok baskıcı kural varsa, o yerde o kadar çok bastırılmışlık hissi vardır. insan doğası gereği bu bastırılmışlık hissinden kurtulmak ister.

    bu bastırılmışlık hissin sonucu kötü olsa bile insan sadece o hissin altında ezilmek istemediği için kuralları yıkmayı tercih eder.

    sana bir tavsiyem var.

    sosyoloji ve psikoloji oku.

    ama dini sosyoloji ve psikoloji değil.

    emin ol farklı düşüncelere kafanda bir pencere açabilirsin ve olayları farklı bakış açılarıyla yorumlayabilirsin.

    p.s: bastırılmışlık hissinin ilk örneği ilk insanla başlar.
  • Rahat olabilirsin o konuda ben bir cümleyi paragrafı yazmadan önce aklıma ilk geleni yazmıyorum farklı açılardan bakıyorum ve objektif ve ve özellikle doğru olanı yazıyorum.



    Bu konuda son açıklayıcı yazımı yazıyorum tartışmak isteyenlere cevap vermeyeceğim.



    Neyse gelelim mevzuya benim anlatmak istediğimi anlamamakta inat edip gördüğünü yaşadığını söylüyorsun olabilir doğrudur bende sana olması ve doğru olması gereken teoriyi anlatıyorum beni ilgilendirmez Afganistanda ki zencilerin yaptıkları ne halt yiyorsa yesinler ayrıca öyle müslümanlık olmaz pabucumun müslüman görünümlü zencileri.



    Saydıkların şeyleri İslama yani bir dine bağlamanız çok saçma eşcinsellik bütün dinlerde yasaklanıp günah kılınmıştır, nedense İslam mı teşvik ediyormuş eşcinselliğe ?? söylediğiniz şeylerin tutarlılığı yok eşcinsel olacağına en kral zinaları yapar günahını çekersin o zaman o Afganlılar çok fazla kokain tüketmekten kafalarını sıyırmışlar çok takılma oralarda.



    Beni kesmedi diyorsan Hz. Muhammedin eşcinsel 2 köleyle yaşadığı hikayeyi oku Gay İmamın müslümanlığa bakış açısını oku yine tekrarlıyorum İslamın Eşcinselliğe karşı tavizi yoktur ve günahtır günümüze uyan ve yaşanılanacak tek dindir o Avrupada ki tecavüz olaylarını örnek veremezsin herkes İslam dinini kendine göre yorumlayıp mezhepçilik olayını çıkarmıştır bi takım suçlarının sorumlusunun İslami terör gibi gösterilmesidir burda biz müslümanların kaaleye almaması gerekiyor şimdi ki İŞİD'i sayan İslam buymuş diyen tüm Dünya yediğiniz haltları göstersek insanlığınızdan tiksinirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    benim demek istediğim de şu aslında:

    din, özellikle islam şunu yapma, bunu yapma, bunu yap, bunu yapmak günah değil mekruh yapmasan iyi olur diyor.

    tamam iyi diyor, güzel diyor, kulağa hoş geliyor. sıkıntı var mı? buraya kadar yok.

    ama şunu kesinlikle yapma diyor da, o yapma dediği şey insanı çoğu şeyden kısıtlıyor.

    evlenene kadar cinsel ilişki yok diyor. bir yandan da islamın tarihi ve süregelen bazı alışkanlıklardan dolayı başlık parası gibi bir olgu ortaya çıkıyor. bu olgunun ortaya çıkma nedeni islamın ilk yıllarına kadar dayandırılır. tamam kitapta bununla ilgili bir yargı olmayabilir ancak bazı önderlerin davranışları zamanla bu başlık parasına dönüşmüş durumda.

    bu nedenle ben de diyorum ki, bazı insanlar ne kadar dinini takip etmeye çalışsa da onlara dayatılan baskılar nedeniyle (hadi siz şeytanın dürtmesi diyin) farklı şeylere yöneliyor. o farklı şeylerin günah olduğunu bilse bile baskıcı kurallardan kaçma peşine düşüyor (tabi sizin düşüncenize göre yine şeytan dürtüyor)

    evet tüm dinler eşcinselliği yasaklar ancak islam, içlerinde en baskıcı olanıdır. en çok kural dayatanıdır. insanlar, diğer dinlerdeki bireysel baskı yerine islamda toplu olarak hatta toplumsal olarak bir baskı altında hisseder. bu toplu baskı insanları saptırmaya daha yatkındır.

    diğer dinlere mensup çoğu kişi bu baskı nedeniyle değil, kişisel duyguları, hissettiği cinsiyetten dolayı eşcinselliğe yöneliyor.

    ancak bu oran islamda ters olarak çalışıyor. insanlar hissetiklerinden dolayı değil, dinin ve toplumun onu sürekli bir baskı altında tutmasından, sürekli katı kurallar dayatmasından (buradaki mevzu evlenene kadar cinsel ilişkinin yasak olması, hatta kadın yüzü bile görememe, ve hatta başlık parası) dolayı farklı şeylere yöneliyor.

    anlatmak istediğim aslında tam olarak bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.