Şimdi Ara

Abra A7 V7.1.2 Aşırı düşük Ses Kalitesi ve Hoparlör Değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar: huseyin_sengul19
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir hafta önce Monster Abra A7 V7.1.2 aldım. Bilgisayara gelir gelmez 960 evo ssd takarak da gayet tatminkar bir performans ve hız elde ettim. Fakat ses kalitesi ve yüksekliği olarak galaxy s4 kalitesinde ve ondan biraz daha yüksek ses çıkarabiliyor. Sound blaster yazılımı ile sesin kalitesi ve yüksekliği bir nebze artsa da hala 6 yıllık msi cx 61 ve 4 yıllık ortalama bir Acer laptop un çok gerisinde. Kulaklık veya harici hoparlör takılıyken hiçbir sorun yok ancak dahili hoparlörleri tam bir felaket. Bu sebeple dahili hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum.

    Daha önce böyle bir girişimi olan oldu mu?

    Veya önerebileceğiniz çift veya 2+1 dahili hoparlör var mıdır?

    Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Clevo üretimi tüm ürünler bu şekilde genelikle . Üzerindeki Soundblaster kulaklık performansı artırmada etkilidir. Cihaz üzerindeki hoparlör kalitesiz olduğu için verim alamaman doğal. 2+1 öneri creative A350 uygun fiyata iyi performans sunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • electro58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Harici değil de dahili hoparlörleri değiştirmek istiyorum ben . Yazdığım diğer modellerin hoparlörleri 50 tl ye mevcut piyasada.
  • Hoparlör tasarımlari farklıdır. Soket türü farklı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soket türü hepsinin benzer hocam, yer olarak da çok geniş bilgisayar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Belirttiğiniz türden bir değişiklik maalesef yapılamamaktadır. Harici hoperlör çözümlerini dilerseniz düşünebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Ben de daha 2 gün önce abra a7 v13.1 sipariş ettim, dün geldi fakat 6 yıllık hp pavilion notebook ile müzik çaldığımda, monsterin sesi duyulmuyor hem de hp'den gümbür gümbür basslı bir ses çıkarken monsterde bu ses soğuk, tenekemsi keyif vermeyen bir tınıda... Hiç hoşuma gitmedi bu durum ama hoparlör yüzünden iade edecek değilim. Keşke diğer marka oyun bilgisayarlarına baksaydım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo kardeşlerim hoşgeldiniz

    Bizde düştük Monster'ın kucağına zamanında, dediydik sesi kısık diye aslında sizlere ulaşmamış demek ki

    Sizin cihazlar yine iyiymiş benim cihazda (A7 V5) son ses müzik açık olsun iki insan muhabbet edince müzik duyulmuyor bile


    Ses probleminden yananlar, mikrofon benim için önemli diyenlere güzel bir çözüm bulduk biz Monster ile 3 yıl önce. Önce güzel bir karavan alıyorsunuz, cillop gibi bir ses yalıtımı ve mikrofon düzeneği kuruyorsunuz, bilgisayarın çalışmayan (çalışıyor gibi yapan) hoparlör ve mikrofonunu bu şekilde fixliyorsunuz. 1 yılda çöp olan bataryalar için ise şöyle küçük 350W'lık benzinli jeneratör ihtiyacı karşılıyor.

    Ben laptop'umun yanında karavan taşıyamam arkadaş diyorsanız dışarıya felan da çıkacak olursanız telefoncularda 15 TL'ye satılan ses bombalarından alabilirsiniz. 3 kat daha yüksek ve çok daha kaliteli ses verebiliyor çünkü o küçücük icat.

    (Taşınabilir laptop dediğim için çok üzgünüm, dilim sürçmüş. Maşallah çalışmayan her donanım için yanımızda PC'nin 10 katı büyüklüğünde & ağırlığında cihazlarla geziyoruz)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.