Şimdi Ara

Dsmart Taahhüt Bozmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ailem evinde Dsmart tv+internet kullanıyor 3-4 senedir. Yıl içerisinde peder taahhütü uzatmış lakin son 3-4 aydır internet yok evde, sürekli kesilip günlerce gelmiyor. Defalarca Dsmart'ı aramamıza rağmen hep aynı klasik boş cümleler çözüm yok.

    İptal ettirmek istediğimde 400 küsür taahhüt çıkarıyor kullanamadığım hizmet için.

    Taahhüt ödemeden çıkmanın bir yolu var mıdır?

    Direk iptal fax'ı yollayınca taahhüt ödemeyenler olmuş. Ayrıca 2015 yılına ait bir kanunda taahhütün yasa dışı olduğuna dair bir şey okudum.

    Dsmart'ı kapatıp interneti Turk.net'ten almak istiyorum.

    İzlemem gereken yol nedir ?



  • güncel
  • Teyzemdede dsmart var kendisi hâkim o bile iptal ettiremedi 700 tl cayma bedeli istediler sen nasıl iptal edicen cayma bedeli ödemeden :)

    Kısacası sabrın yolu selâmettir az daha sabır tâhhut bitsin öyle iptal edersin anca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 26 Eylül 2017; 17:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var. 4-5 yıldır dsmart tv kullanılıyordu, ama aynı pakete benden 35 tl alırken başka birinden 15 tl alıyor. digiturk e geçmek istiyorum ama arayıp iptal ettirmek istediğimde 360 tl cayma bedeli çıkarıyorlar. kalan ayları peşin alıyor zaten bu rakama.
    caayma bedeli ödemeden iptal etme şansımız var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencer10

    aynı sorun bendede var. 4-5 yıldır dsmart tv kullanılıyordu, ama aynı pakete benden 35 tl alırken başka birinden 15 tl alıyor. digiturk e geçmek istiyorum ama arayıp iptal ettirmek istediğimde 360 tl cayma bedeli çıkarıyorlar. kalan ayları peşin alıyor zaten bu rakama.
    caayma bedeli ödemeden iptal etme şansımız var mıdır?

    360 tl seninkisi iyiymiş benden 600 tl istediler neyse 9 ayım kaldı 9 ay sonra hemen iptal. her ay 35 tl ödüyorum adamlar 10 tl ye full + full paket izliyor insan kendisini enayi gibi hissediyor taahüdüm bitsin digitürke üye olucam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    benzer bir durum da ben yasiyorum.


    Dsmart uyeligimi yurtdisina tasinmama nedeniyle taahhut suresinden once fesh ettim. Resmi gazetenin asagidaki maddesi uyarinca bende cayma bedeli tahsil edemeyeceklerini ögrendim. Bunu kendilerine ilettigimde benden yurtdisinda yasadigimi kanitlayan iturum iznimi istediler. Ayni gün kndilerine bu belgeyi ilettim. Buna ragmen halen bana, faturayi ödemem gerektigini ilettiler. Yaptiklarinin yasal olmadigini ve sureci yargiya tasiyacagimi ilettim.

    Bu durumda ne yapmaliyim sizce?

    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/01/20150124-2.htm
    https://www.gtb.gov.tr/haberler/bakan-canikli-abonelik-sozlesmeleri-yonetmeligi-tuketicileri-koruyan-duzenlemeler-iceriyor
    https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2F1%2FDocuments%2FKamuoyu+G%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BC%2FElektronik+Haberle%C5%9Fme+Sekt%C3%B6r%C3%BCnde+T%C3%BCketici+Haklar%C4%B1+Y%C3%B6netmelik+Tasla%C4%9F%C4%B1.pdf

    (2) Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.