Şimdi Ara

Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    _________________________

    Cvstodia toprakları ve tüm sakinleri kötü bir lanete kapıldı; bu lanetin adı Mucize.

    "Sessiz Keder" katliamının tek kurtulanı olan Tövbekar olarak oyna. Sonsuz bir ölüm ve yeniden doğuş döngüsüne hapsolmuş olarak, dünyayı bu korkunç kaderden kurtarmak ve ızdırabının kaynağına ulaşmak sana bağlı.

    Çarpıtılmış dinin bu kabus gibi dünyasını keşfet ve saklı olan bir sürü sırrı ortaya çıkar. Seni lime lime doğramaya hazır iğrenç canavar sürülerini ve dev elebaşlarını öldürmek için yıkıcı kombolar ve ölümcül infaz hamlelerini kullan. Ebedi lanetinden kurtulma görevinde sana yardım etmeleri için cennetin gücünü çağıran eserler, tespihler ve duaları bulup kullan.

    Ana Özellikler:

    Doğrusal Olmayan Bir Dünyayı Keşfet: Farklı ortamlarda ilerlerken ve Cvstodia'nın karanlık, gotik dünyasında kefareti ararken korkunç düşmanları ve ölümcül tuzakları yen.

    Ölümcül Dövüşler: Düşmanlarını katletmek için suçluluktan ortaya çıkmış Mea Culpa kılıcının gücünü ortaya çıkar. Yoluna çıkan her şeyi temizlerken yıkıcı yeni kombolar ve özel hamleler öğren.

    İnfaz Hamleleri: Gazabını ortaya çıkar ve düşmanlarının paramparça olmasını zevkle izle; tüm bunları muhteşem şekilde özenle hazırlanmış infaz hamlesi animasyonlarıyla deneyimle.

    Özelleştir: Sana hayatta kalman için gereken yeni yetenekler ve istatistik desteklerini sağlayacak Eserler, Tespihler, Dualar ve Kılıç Kalplerini keşfet ve kullan. Kendi oyun tarzına göre farklı kombinasyonlarla denemeler yap.

    Destansı Elebaşı Savaşları: Dev ve çarpık yaratık sürüleri, hedefinle aranda duruyor. Onların nasıl hareket ettiklerini öğren, yıkıcı saldırılarından kaç ve zaferi kazan.

    Cvstodia'nın Gizemlerini Ortaya Çıkar: Dünya, işkence gören ruhlarla dolu. Bazıları sana yardım etmeyi teklif edebilir, bazıları karşılığında bir şeyler isteyebilir. Ödüller kazanmak ve içinde yaşadığın bu karanlık dünyayı daha derinlemesine anlamak için bu işkence gören karakterlerin hikayelerinin ve kaderlerinin kilidini aç.
    _________________________

    OYUNDAN RESİMLER

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU] Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]
    _________________________



    _________________________

    Türkçe Rehber

    https://forum.donanimhaber.com/blasphemous-ps4-ana-konu-turkce-rehber--129051998
    _________________________



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Temmuz 2020; 13:55:27 >







  • Oyunda 5.saatimi devirdim ve şu ana kadar oyunun birkaç kez çökmesi dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Oyunu ilk gördüğümde ilgimi çekmesini sağlayan şey tasarımları ve ne kadar hoş olduklarıydı, gerçekten oyunu oynayınca bir kez daha ne kadar güzel tasarımlara sahip olduğuna tanık oldum. Gerek karakter tasarımlarında gerekse de dünya tasarımında inanılmaz bir emek var, her piksel oyun göze hoş gelmez ama bu oyunda tasarımlar o kadar iyi ki oyun çok orijinal ve hoş görünüyor. Hikayesi karmaşık bir oyun, özellikle dili çok edebi ve bazen anlaşılması zor bir hal alıyor. Oyunda Mucize isimli bir lanet tarafından lanetlenen bir yeri kurtarmaya çalışıyoruz ve ana karakterde Mucize'den payına düşeni sessiz kalma lanetiyle almış. Oyundaki her karakterin farklı bir laneti var ve oyunun dünyasında en azından şu ana kadar gördüklerimle söyleyebilirim ki karakterler bu lanetleri kabulleniş ve artık hoş karşılıyorlar. Karakterlerin hikayesini öğrenmek için görevlerini yapmak gerekiyor bu yüzden de bir karakter ile konuştuktan hemen sonra o görevi bitirmekte fayda var zira yukarıda da yazıldığı gibi karakter ölebiliyor. Oyundaki eşyalar Dark Souls'daki gibi çeşitli açıklamalar içeriyor ve karakterlere, Mucize lanetine ve oyunun dünyasına dair çeşitli bilgiler barındırıyorlar.

    Harita tasarımı anlamında da oyun başarılı olmuş bence bölgeler birbirlerine güzel bağlanmış, hızlı seyahat olmasa da(Sonradan keşfettim varmış.) bölgeler arasında seyahati kolaylaştıran kestirmeler koyulmuş, bunlar açıldığında bölgeler arası geçiş oldukça kısa sürüyor. Oynanış olarak zor bir yapısı var ve bunu yapımcı özenerek ayarlamış orası çok belli oluyor. Platform ögelerinin ve düşmanların yerleştirildikleri yerler o kadar ince düşünerek ayarlanmış ki genelde tek hatada ölüyorsunuz ve en son oturduğunuz sunağa gidiyorsunuz. Dark Souls'daki gibi düşmanları geçip ilerlemekte pek mümkün değil zira düşmanlar ilerlerken her türlü vuruyor ve bir platform ögesini kaçırırsanız hemen tepenize biniyorlar. Oynanış bu sebeplerden ötürü zor ve bazen sinir bozucu seviyelere ulaşabiliyor. Oyunda iki çeşit toplanabilir var bir tanesi ölen karakterlerin parçaları diğeriyse uçarak taşınan bebekler. Bebeklerin şuana kadar ne işe yaradığını çözemedim fakat ölü karakterlerin parçalarını bir odaya götürüp yerleştiriyorsunuz, hepsini yerleştirdiğimizde bir boss gelme ihtimali muhtemel. Karakter gelişiminde ise kılıcı, karakterin canını, karakterin özel güçlerini ve özel saldırı barını geliştirebiliyoruz. Bunlara ek olarak karakterin belli sayıda kendine yardımcı olan eşyalar kullanabilmesi de mümkün mesela benim kullandığım eşyalardan bir tanesi düşmanın ne kadar canı kaldığını görmemi sağlıyor, normalde bu görünen bir şey değil.

    Oyundaki ölüm cezalandırması ise Dark Souls vb. oyunlardaki kadar ağır değil, öldüğünüzde oyunda bir nevi suç, günah işlemiş oluyorsunuz ve bu yüzden karakterinizin özel güç kullanımı kısıtlanıyor, ne kadar çok ölürseniz günahınız o kadar birikiyor ve karakterin özel güç kullanım barı o kadar çok daralıyor. Oyunda bu günahlardan kurtulmanın iki yolu var birincisi ve akla ilk gelen öldüğünüz yere gidip karakterin siluetini almak, ikincisi ise haritada bazı noktalarda özel odalar oluyor burada büyük diz üstüne çökmüş bir heykel var, ona gidip Tears of Atonement karşılığında günahlarınızdan kurtulabiliyorsunuz. Oyundaki tecrübe puanı Tears of Atonement olarak geçiyor ve bunlarla karaktere yeni özel güçler alıp, satıcıdan işinize yarayabilecek eşyalar ve görev eşyaları alabiliyorsunuz.

    Oyunun şuana kadar bıraktığı izlenime dayanarak söyleyebilirim ki oyun özellikle görsel ve tasarım anlamında bu tür içerisindeki oyunlar arasında kendini yukarı çekebilmeyi başarmış, oynanış olarak tür içerisindeki rakiplerinden aşağı kalır yanı pek yok, zaman zaman fazla zorlaşsa da atmosferi ve dünyası oynayanı oyunda tutmayı başarıyor.
    Oyundaki Relic'leri bulmak çok önemli çünkü oyundaki önemli ve kullanışlı eşyalara Relic'lerin sağladığı özel yollarla ulaşıyoruz. Şuana kadar 4 tane buldum ve bunlarla arkada bıraktığım alanlarda kaçırdığım bir şey var mı diye arıyorum, 3 bossu kestikten sonra kapıdan geçmedim bir şey kaçırmamak için. Şuana kadar bulduklarım:

    Silvered Lung of Dolphos: Zehirli gazlar içerisinden rahatça geçmenizi sağlıyor özellikle Grievance Ascends bölgesinde çok kullanışlı. Relic'i yine bu bölgede buluyorsunuz, konumu aşağıda:



    Blood Perpetuated in Sand: Görünmeyen platform ögelerini ortaya çıkarıyor. Havada uçuşan kırmızı tozlar varsa bilin ki bu Relic burada aktif olacak ve size ekstra yol sağlayacak. Almak için ilk önce satıcıdan 400 Tears of Atonement karşılığında Key to the Chamber of the Eldest Brother eşyasını almanız lazım ve Brotherhood of the Silent Sorrow bölgesine girdiğinizde bu anahtarı kullanıp kapıyı açmanız lazım. Relic içeride.




    Shroud of Dreamt Sins: Bu Relic sayesinde ölüleri dinleyebiliyor ve o alanda saklı olan bir şeye dair bilgi alabiliyorsunuz. Relic'i almanız için ilk önce Albero'daki doktora şu beş eşyadan birini götürmeniz lazım:

    Bouquet of Thyme
    Incense Garlic
    Dried Cloves
    Olive Seeds
    Sooty Garlic

    Bunlardan bir tanesini ona verdiğinizde size Linen Cloth verecek, bu eşyayı aldıktan sonra doktora ulaşmadan önceki alandaki havuza gidin ve orayla etkileşime girin, farklı bir alana gideceksiniz. Bu alanın sonundaki NPC ile konuşup ona Linen Cloth'u verirseniz size bu Relic'i verecek.




    Three Gnarled Tongues: Bu Relic aldığım 4 arasında alması en uzun süren Relic oldu. Relic sayesinde ulaşması mümkün olmayan yerlere bir sarmaşık veya sarmaşıktan köprü sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Bu yerler aşağıdaki resimde gördüğünüz sarı şeylerden çıkıyorlar.






    Relic almanız için ilk önce şu 3 eşyaya ihtiyacınız var:

    Torn Bridal Ribbon: 800 Tears of Atonement karşılığında satıcı Candelaria'dan (Graveyard of the Peaks dükkanından) alabilirsiniz.
    Black Grieving Veil: Desecrated Cistern bölgesinde bulunuyor.
    Melted Gold Coins: Grievance Ascends bölgesinde bulunuyor.

    Bu eşyanın hepsini bir arada bulamıyorsunuz, zaman içerisinde sırayla buluyorsunuz. Eşyalardan herhangi birini bulduğunuzda Altasgracias'a gidip eşyayı sunmanız lazım. Altasgracias, Grievance Ascends bölgesinde bulunuyor.








    3 eşyayı Altasgracias'a sunduktan sonra dönüşüm geçiriyor ve size Egg of Deformity eşyasını veriyor.




    Egg of Deformity eşyasını aldıktan sonra Mountains of The Endless Dusk bölgesinde uçan mini boss Perpetua ile dövüştüğünüz yerdeki ağaca bu eşyayı sunmanız gerekiyor. Eşyayı sunduktan sonra alanı terk edip hemen tekrar geri döndüğünüzde ağaçta Hatched Egg of Deformity eşyasını buluyorsunuz.









    Hatched Egg of Deformity eşyasını aldıktan sonra Linen Cloth'u götürdüğünüz NPC'ye gidip ona bu eşyayı vermeniz gerekiyor. Eşyayı verdikten sonra NPC size Three Gnarled Tongues Relic'ini veriyor.





    9 Aralıkta oyunun son DLC'si Wounds of Eventide çıkış yapacak. Devam oyunu ise 2023'de gelecek.


    IGNyoutube
    Join the Penitent One on his final trial in Blasphemous, with the introduction of the game's final DLC chapter, Wounds of Eventide, available for free on December 9th, as well as a teaser for the sequel coming in 2023. Thanks for checking out gamescom 2021 on IGN. Be sure to visit IGN from August 25th through August 27th for the daily gamescom 2021 stream to check out shows like gamescom Opening Night Live, gamescom Awesome Indies, and gamescom Best of show. And for gamescom 2021 highlights, IGN will have them all. Throughout gamescom2021,  we’ll be dropping new gamescom announcements, gamescom reveals, and gamescom trailers you don’t want to miss. #IGN #gamescom2021
    https://www.youtube.com/watch?v=RKg34fPKaQU&feature=youtu.be
  • İyi güzel de 2019 nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted

    İyi güzel de 2019 nedir?

    Kickstarter sayfalarında 2019 ilk çeyreği diye yazmışlar,bence de çok uzak bir tarih.Umalım da bu süreyi iyi değerlendirsinler ve güzel bir oyun yapsınlar.


  • Daha fazlası 19:00'da gösterilecek.





  • Steam'de demosu paylaşıldı, ayın 1'ine kadar indirip deneyebilirsiniz.
  • Steam'de %10 indirimle 36 TL'den açıldı.


    https://store.steampowered.com/app/774361/Blasphemous/
  • Biraz izledim de oyunu sanatsal açıdan inanılmaz duruyor. Animasyonlar bile oyunun temasına göre titizlikle tasarlanmış. Oyunu daha çok "ghouls and ghosts" hatırlattı bana. Fiyat da uygun direk aldım geçtim.
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Hem sanatsal anlamda hem de oynanış anlamında oldukça doyurucu bir yapım, oyuncuyu zorlayan bir yapısı var özellikle platform ögeleri ve düşmanları özenle yerleştirdikleri belli hata yaptığın an üstüne çöküyor düşmanlar.
  • Satin almak isteyenleri yonlendirmek icin, ana mesaja steam linki eklenebilir.

    Benim dikkatimi ceken tek tuk oyunlardan biri oldu Blasphemous. Sanat yonetmenligi gayet iyi is cikartmis ortaya.
  • Oyun souls kadar kanser mi?
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Oyun zor bir oyun özellikle platform ögelerinin ve güçlü düşmanların sık olduğu yerlerde bazen çok zorlaşıyor.
  • Oyunda 5.saatimi devirdim ve şu ana kadar oyunun birkaç kez çökmesi dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Oyunu ilk gördüğümde ilgimi çekmesini sağlayan şey tasarımları ve ne kadar hoş olduklarıydı, gerçekten oyunu oynayınca bir kez daha ne kadar güzel tasarımlara sahip olduğuna tanık oldum. Gerek karakter tasarımlarında gerekse de dünya tasarımında inanılmaz bir emek var, her piksel oyun göze hoş gelmez ama bu oyunda tasarımlar o kadar iyi ki oyun çok orijinal ve hoş görünüyor. Hikayesi karmaşık bir oyun, özellikle dili çok edebi ve bazen anlaşılması zor bir hal alıyor. Oyunda Mucize isimli bir lanet tarafından lanetlenen bir yeri kurtarmaya çalışıyoruz ve ana karakterde Mucize'den payına düşeni sessiz kalma lanetiyle almış. Oyundaki her karakterin farklı bir laneti var ve oyunun dünyasında en azından şu ana kadar gördüklerimle söyleyebilirim ki karakterler bu lanetleri kabulleniş ve artık hoş karşılıyorlar. Karakterlerin hikayesini öğrenmek için görevlerini yapmak gerekiyor bu yüzden de bir karakter ile konuştuktan hemen sonra o görevi bitirmekte fayda var zira yukarıda da yazıldığı gibi karakter ölebiliyor. Oyundaki eşyalar Dark Souls'daki gibi çeşitli açıklamalar içeriyor ve karakterlere, Mucize lanetine ve oyunun dünyasına dair çeşitli bilgiler barındırıyorlar.

    Harita tasarımı anlamında da oyun başarılı olmuş bence bölgeler birbirlerine güzel bağlanmış, hızlı seyahat olmasa da(Sonradan keşfettim varmış.) bölgeler arasında seyahati kolaylaştıran kestirmeler koyulmuş, bunlar açıldığında bölgeler arası geçiş oldukça kısa sürüyor. Oynanış olarak zor bir yapısı var ve bunu yapımcı özenerek ayarlamış orası çok belli oluyor. Platform ögelerinin ve düşmanların yerleştirildikleri yerler o kadar ince düşünerek ayarlanmış ki genelde tek hatada ölüyorsunuz ve en son oturduğunuz sunağa gidiyorsunuz. Dark Souls'daki gibi düşmanları geçip ilerlemekte pek mümkün değil zira düşmanlar ilerlerken her türlü vuruyor ve bir platform ögesini kaçırırsanız hemen tepenize biniyorlar. Oynanış bu sebeplerden ötürü zor ve bazen sinir bozucu seviyelere ulaşabiliyor. Oyunda iki çeşit toplanabilir var bir tanesi ölen karakterlerin parçaları diğeriyse uçarak taşınan bebekler. Bebeklerin şuana kadar ne işe yaradığını çözemedim fakat ölü karakterlerin parçalarını bir odaya götürüp yerleştiriyorsunuz, hepsini yerleştirdiğimizde bir boss gelme ihtimali muhtemel. Karakter gelişiminde ise kılıcı, karakterin canını, karakterin özel güçlerini ve özel saldırı barını geliştirebiliyoruz. Bunlara ek olarak karakterin belli sayıda kendine yardımcı olan eşyalar kullanabilmesi de mümkün mesela benim kullandığım eşyalardan bir tanesi düşmanın ne kadar canı kaldığını görmemi sağlıyor, normalde bu görünen bir şey değil.

    Oyundaki ölüm cezalandırması ise Dark Souls vb. oyunlardaki kadar ağır değil, öldüğünüzde oyunda bir nevi suç, günah işlemiş oluyorsunuz ve bu yüzden karakterinizin özel güç kullanımı kısıtlanıyor, ne kadar çok ölürseniz günahınız o kadar birikiyor ve karakterin özel güç kullanım barı o kadar çok daralıyor. Oyunda bu günahlardan kurtulmanın iki yolu var birincisi ve akla ilk gelen öldüğünüz yere gidip karakterin siluetini almak, ikincisi ise haritada bazı noktalarda özel odalar oluyor burada büyük diz üstüne çökmüş bir heykel var, ona gidip Tears of Atonement karşılığında günahlarınızdan kurtulabiliyorsunuz. Oyundaki tecrübe puanı Tears of Atonement olarak geçiyor ve bunlarla karaktere yeni özel güçler alıp, satıcıdan işinize yarayabilecek eşyalar ve görev eşyaları alabiliyorsunuz.

    Oyunun şuana kadar bıraktığı izlenime dayanarak söyleyebilirim ki oyun özellikle görsel ve tasarım anlamında bu tür içerisindeki oyunlar arasında kendini yukarı çekebilmeyi başarmış, oynanış olarak tür içerisindeki rakiplerinden aşağı kalır yanı pek yok, zaman zaman fazla zorlaşsa da atmosferi ve dünyası oynayanı oyunda tutmayı başarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Eylül 2019; 14:58:52 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler, türkçe rehber geliyor galiba :) bekleyelim mi?
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    Vaktim olursa bakacağım ama ilk önce oyunu bitirmem lazım.
  • Oyundaki Relic'leri bulmak çok önemli çünkü oyundaki önemli ve kullanışlı eşyalara Relic'lerin sağladığı özel yollarla ulaşıyoruz. Şuana kadar 4 tane buldum ve bunlarla arkada bıraktığım alanlarda kaçırdığım bir şey var mı diye arıyorum, 3 bossu kestikten sonra kapıdan geçmedim bir şey kaçırmamak için. Şuana kadar bulduklarım:

    Silvered Lung of Dolphos: Zehirli gazlar içerisinden rahatça geçmenizi sağlıyor özellikle Grievance Ascends bölgesinde çok kullanışlı. Relic'i yine bu bölgede buluyorsunuz, konumu aşağıda:

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blood Perpetuated in Sand: Görünmeyen platform ögelerini ortaya çıkarıyor. Havada uçuşan kırmızı tozlar varsa bilin ki bu Relic burada aktif olacak ve size ekstra yol sağlayacak. Almak için ilk önce satıcıdan 400 Tears of Atonement karşılığında Key to the Chamber of the Eldest Brother eşyasını almanız lazım ve Brotherhood of the Silent Sorrow bölgesine girdiğinizde bu anahtarı kullanıp kapıyı açmanız lazım. Relic içeride.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]


    Shroud of Dreamt Sins: Bu Relic sayesinde ölüleri dinleyebiliyor ve o alanda saklı olan bir şeye dair bilgi alabiliyorsunuz. Relic'i almanız için ilk önce Albero'daki doktora şu beş eşyadan birini götürmeniz lazım:

    Bouquet of Thyme
    Incense Garlic
    Dried Cloves
    Olive Seeds
    Sooty Garlic

    Bunlardan bir tanesini ona verdiğinizde size Linen Cloth verecek, bu eşyayı aldıktan sonra doktora ulaşmadan önceki alandaki havuza gidin ve orayla etkileşime girin, farklı bir alana gideceksiniz. Bu alanın sonundaki NPC ile konuşup ona Linen Cloth'u verirseniz size bu Relic'i verecek.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]


    Three Gnarled Tongues: Bu Relic aldığım 4 arasında alması en uzun süren Relic oldu. Relic sayesinde ulaşması mümkün olmayan yerlere bir sarmaşık veya sarmaşıktan köprü sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Bu yerler aşağıdaki resimde gördüğünüz sarı şeylerden çıkıyorlar.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]


    Relic almanız için ilk önce şu 3 eşyaya ihtiyacınız var:

    Torn Bridal Ribbon: 800 Tears of Atonement karşılığında satıcı Candelaria'dan (Graveyard of the Peaks dükkanından) alabilirsiniz.
    Black Grieving Veil: Desecrated Cistern bölgesinde bulunuyor.
    Melted Gold Coins: Grievance Ascends bölgesinde bulunuyor.

    Bu eşyanın hepsini bir arada bulamıyorsunuz, zaman içerisinde sırayla buluyorsunuz. Eşyalardan herhangi birini bulduğunuzda Altasgracias'a gidip eşyayı sunmanız lazım. Altasgracias, Grievance Ascends bölgesinde bulunuyor.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]


    3 eşyayı Altasgracias'a sunduktan sonra dönüşüm geçiriyor ve size Egg of Deformity eşyasını veriyor.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]


    Egg of Deformity eşyasını aldıktan sonra Mountains of The Endless Dusk bölgesinde uçan mini boss Perpetua ile dövüştüğünüz yerdeki ağaca bu eşyayı sunmanız gerekiyor. Eşyayı sunduktan sonra alanı terk edip hemen tekrar geri döndüğünüzde ağaçta Hatched Egg of Deformity eşyasını buluyorsunuz.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Hatched Egg of Deformity eşyasını aldıktan sonra Linen Cloth'u götürdüğünüz NPC'ye gidip ona bu eşyayı vermeniz gerekiyor. Eşyayı verdikten sonra NPC size Three Gnarled Tongues Relic'ini veriyor.

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]

    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 13 Eylül 2019; 20:56:24 >




  • Oyuna muhtemelen haftasonu girer, yavaş yavaş, geze geze oynarım
  • Türkçe yama çıkarmı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.