Şimdi Ara

Çamaşır makinesinde sıvı deterjan kullanımı - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
21.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makinemizin deterjan gözü resimdeki gibi.
    Çamaşır makinesinde sıvı deterjan kullanımı - YARDIM Eşim sıvı deterjan tercih ediyor ve ön yıkamalı programda gözlerin ikisine de deterjan koyuyoruz ancak iki gözdeki deterjan da yıkamanın başında aşağı akıp gidiyor. İkinci yıkama programı aşamasında ilgili gözde deterjan kalmamış oluyor. Ben de ilk yıkamada deterjanın tamamının kullanılıp atıldığını düşünüyorum. Acaba ikinci göze deterjan koymak için makinenin tekrar su almasını beklememiz mı gerekiyor? Sizin fikriniz nedir? Not: Kullanım kılavuzu kayıp ve internette yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Size sıvı deterjan aparatı lazım. Sıvı deterjanın akıp gitmesi böylece engellenmiş olur. Bu aparatla makine su aldığında, suyla birlikte deterjan makineye akacaktır. Dediğiniz gibi ana yıkama sırasında da deterjanı koyabilirsiniz ama pratik olmaz.

    Şöyle bir şey var bi araştırın uyar mı diye:

    http://www.bosch-home.com.tr/store/product/amarMakineleriiinSvDeterjanAparat/00605740

    Ayrıca konudan bağımsız olarak; deterjan gözleriniz bayağı kirlenmiş. Makinenizi arada çok yüksek sıcaklıklarda çalıştırmanızı tavsiye ederim. Gözü çıkarıp da temizleyebilirsiniz.




  • Benim de aynı model makinem var. Gösterdiğiniz aparatın kullanım videosunu izledim. Çekmece rayı gibi kısım var, oradan geçiriyor, bizim modelde öyle bir ray sistemi yok. Ben de uyumlu bir model arayışındayım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.