Şimdi Ara

Digitürk - Superonline Ortak Kampanya Dolandırıcılığına Dikkat ! Asla Bu kampanyaya katılmayın !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 ay önce 0850 li numaradan Superonline müşteri hizmetleleri tarafından arandığım söylenerek ortak bir kampanya hakkında bilgi verildi. Öncelikle üyelik bilgilerim, internet tarifem ve ödediğim faturanın detayı benimle paylaşıldı. Buna göre aylık kullanım tarifem olan 25 Mbps/ 75 Gb AKN tarifesi için 59.9 TL yerine abonelik koşullarım aynı kalacağı, Digiturk ün yeni konsepti Bein Connect uygulaması için Superonline üyelerine indirim tanımladığı,eğer Digitürk aboneliği yaptırırsam internet faturamın 37 TL olacağı, Digiturk faturası da ilk 3 ay 12.5 TL daha sonra 25 TL olacağı telefonda tarafıma bildirildi. 21 Haziran 2017 de Digiturk üyeliğim yapıldı. 3 temmuz günü ilk faturam kesilerek tarafıma gönderildi. Buna göre Superonline internet faturam 59.9 TL, Digiturk faturam 22.95 TL geldi. Superonline ve Digitürk ile görüştüğümde iki tarafta benim bu ortak kampanyaya üyeliğimin bulunmadığını söylediler. Superonline Müşteri Hizmetlerinin dediğine göre, ortak şirket oldukları için Digiturk bayiileri onlardan bilgilerimizi alarak superonline üyelerini arayabiliyormuş diye bilgi verdiler.
    Şu anki durumda, ben Digitürk için üyelik yaptırma talebinde bulunmadım, kendini Superonline müşteri hizmetleri olarak tanıtan Digitürk bayileri tarafımı arayarak daha hesaplı olacağını vaat ederek beni Digitürk'e üye yaptılar. Şimdi ise superonline'ı aradığımda "Sizin bu kampanyaya üyeliğiniz bulunmamaktadır" diyor, Digitürk'ü aradığımda da bana sizin üyeliğinizi yapan bayi kapandı, üyelik detaylarınıza ulaşamıyoruz, ama bizi siz üye yapmadık, siz kendi isteğinizle üye olmuşsunuz, siz üyelik için başvurmuşsunuz" diyor ve iki tarafta suçun karşı tarafta olduğunu iddia ediyor.
    İnternette bu konuda çokça şikayet ve mağduriyet var, mevcut süperonline üyelerinin kendilerini arayacak olan digitürk abonelik merkezlerine karşı dikkatli olmalarını, ve bu ortak kampanyaya asla üyelik gerçekleştirmemelerini tavsiye ederim.Digitürk - Superonline Ortak Kampanya Dolandırıcılığına Dikkat ! Asla Bu kampanyaya katılmayın !
    Digitürk - Superonline Ortak Kampanya Dolandırıcılığına Dikkat ! Asla Bu kampanyaya katılmayın !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 23 Ağustos 2017; 18:2:30 >



  • Hocam geçmiş olsun.Öncelikle süperonline müşteri hizmetlerinden arandığınızi zannetmiyorum.Digitürk bayisi adına satış yapan bir çağrı merkezinden arandınız.Hatta durun tahmin edeyim.İlk arandınız kampanya size güzel geldi kabul ettiniz.Daha sonra başka hattan arayıp 1:30 dk 'dan uzun sizle bir görüşme sağladılar.Orda sanki siz başvurmuşsunuz gibi bir hava yarattılar.Geçmiş olsun.
  • Çok sağolun hocam. Zaten yazıda da belirttim, şahsi kanımda arayanın superonline değil digitürk abone merkezleri olduğu. Fakat benim üyelik bilgilerime, fatura, tarife bilgilerime superonline ın izni olmadan nasıl eriştiler ? Şimdi her isteyen sizin internet servis sağlayıcısıyla anlaşarak size özel yapmış olduğunuz tarife/kota/akn/fiyat bilgisine erişebilir mi ?
    Olay dediğiniz gibi gelişti evet, siz de mi bu konuda mağdursunuz ? Digitürk müşteri hizmetleriyle görüştüğümde zaten kendilerinin superonline tarafından yönlendirilmediğini, benim başvurduğumu söylüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 23 Ağustos 2017; 18:53:24 >
  • aman arkadaşlar çakallar çok uyanık bu yazıyı yazmadan bir 10 dk önce benimde başıma geldi yaptığım bir kurnazlıkla anladım çakal olduklarını :) Turkcell superonline ev adsl internetimi 1 ay önce bağlatmıştım. Çok fazla bağlantı problemi yaşadığımdan ve turkcell müşteri hizmetleri çözüm üretemediğinden dolayı internette ne kadar şikayet sitesi varsa şikayetvar.com başta olmak üzere kişisel kullanıcı bilgilerimide vererek şikayetler yazdım. Neyseki sorunum giderildi 1 ayın sonunda. Bu digiturk bayisi çakallarıda (numaramı, adımı ve aldığım adsl hizmeti hakkında bilgiyi internette şikayet yazdığım sitelerden almış olmalılar diye tahmin ediyorum yada turkcellden birileri bu bilgileri sızdırıyor.) 0850 ile başlayan numara ile beni aradılar. İlk aradıklarında bir bayan bana adımla hitap ederek ve geçek bilgiler vererek konuya girdi.

    Beni ilk arayan numara 0 850 480 27 90

    Sahtekar Digitürk Elemanı: Merhaba. Turkcel Müşteri Hizmetlerinden arıyorum Adım Jale Gökhan beylemi görüşüyorum?
    Ben: Evet buyrun.
    Sahtekar Digitürk Elemanı: 8Mbps Adsl hizmetinizle ilgili yaşadığınız sorunların çözümü için ekibimizin yaptığı çalışmalar devam ediyor. Sorunun giderildiği konrtolünü sağlamak adına herhangi bir problem yaşıyormusunuz internetinizle ilgili?
    Ben: Yok geçde olsa son 1 haftadır çok iyi hiç bir bağlantı problemim kalmadı.
    Sahtekar Digitürk Elemanı: Probleminizin giderildiğine sevindim. Gökhan Bey. Yaşadığınız bu aksaklıktan dolayı size bir kampanya haberimiz var. Şuan 8 Mbps İnternet hizmetinize 60 TL'nin üzerinde ödüyorsunuz. Size sunacağımız kampanyada ise Digitürk Ailenin Yıldızı Paketi + Sınırsız Adsl İnternet 24mbps 50 GB AKK 1 yıl boyunca iki pakete toplamda ayda 54 TL(29+25)'ye ilk 3 ay ise 37 TL(25+12)'ye sahip olacaksınız.(Paketler hakkında ayrıntılı bilgi verip benden onay aldıktan sonra Digiturk yetkilisinin beni arayacağını söyleyerek telefonu kapattı.)

    yaklaşık 10 dk sonra beni arayan adam muhtemelen digitürk bayisinden arıyor. 0 216 212 03 77

    Sahtekar Digitürk Elemanı: Merhaba Gökhan Bey, Size bahsedilen Kampanyamız hakkında ayrıntılı bilgilendirmek için aradım müsaitmisiniz?
    Ben: Evet buyrun dinliyorum.
    Sahtekar Digitürk Elemanı: (Turkcell Superonline konusuna hiç değinmeden sadece digitürk kampanyası hakkında bahsettikten sonra) Digiturk Ailenin Yıldızı aboneliğinizi başlatıyorum onaylıyormusunuz?
    Ben: (Turkcell Superonline'dan bahsetmeyince aklıma takıldı) Onaylamadan önce bana bu kampanyanın türkcell superonline adsl hizmeti ile ortak bir kampanya olduğundan bahsedilmişti doğrumudur?
    Sahtekar Digitürk Elemanı: (Geç cevap verişinden biraz tökezlediğini hissettim burada daha sonra bozuntuya vermeden devam etti) Evet efendim turkcell superonline ile ortak kampanya yapıyoruz 29 TL internet tarifeniz 25 TL Digitürk tarifeniz ilk 3 ay toplamda 37 TL ödeyeceksiniz.
    Ben: Tamam o zaman onaylıyorum. ( Can alıcı noktaya geldik. tam burada aniden telefon kapandı ve 10-15 sn içinde geri aradı.)
    Sahtekar Digitürk Elemanı: (Sanki hiç bağlantı kopmamış gibi) Gökhan bey Digitürk kapmanyamızın detayları hakkında tekrar bilgilendireyim sizi.
    Ben: Bağlantı koptu sanırım evet dinliyorum.
    Sahtekar Digitürk Elemanı: (Yine hiç bir şekilde turkcell superonline olayından bahsetmeden sadece digitürk kampanyası hakkında bilgi verererek) Digitürk Ailenin Yıldızı Aboneliğinizi başlatıyorum Gökhan Bey onaylıyormusunuz?
    Ben: (İşte burada tam 'evet onaylıyorum' diyecektimki kuşkucu yapımdan dolayı olsa gerek yeniden turkcell superonline bilgisini almak istedim ve salak moduna girerek) Onaylamadan önce kampanyanızın turkcell superonline ile ilgili olan fiyatlandırma kısmını tekrar söylermisiniz?
    Sahtekar Digitürk Elemanı: Neyi öğrenmek istiyorsunuz Gökhan bey?
    Ben: İnternet ve digitürk faturamın toplam ne kadar geleceğini? Bağlantı koptuğu için tekrarlamanızda fayda var.
    Sahtekar Digitürk Elemanı: Anladım Gök....(Cümlesini bitiremeden) Dıııt sesi ve suratıma kapattı.

    Beni arayan numaraları da özellikle yazdım ki aynı olay başkalarının başına gelirde şüphelenip internette bu numaraları aratırlarsa bu konuya ulaşıp oyuna geldiklerinin farkına varsınlar istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama adamlar çok profesyonel cidden kim bilir kaç kişiyi dolandırdılar bu yöntemle. Biraz uyanık olmazsan çat geçirirler aboneliği. Şimdi aynı numarayı arayıp hani bi kampanyanız vardı niye kapattın telefonu diyesim var :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnmr -- 11 Aralık 2017; 20:54:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.