Şimdi Ara

Joker | DC Comics (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
11
Favori
44.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    director yorumlarında dinledim, tuvaletteki dans sahnesi aslında beklenmedik birşeymiş, oyuncu orada script'ten çıkıp doğaçlama yapmış bütün sahne boyunca. senaryoda elini yüzünü yıkayıp aynaya baktığı falan yazıyor.

    bizde öyle bıraktık dedi, alışılagelmemiş tekin olmayan bir hava kazandırmış.
  • Phoenix muazzam oynanmış gerçekten. Hala Ledger ile karşılaştırılıyor haklı nedenlerden dolayı fakat oyuncunun ölmüş olması insanların objektif yaklaşmasına engel oluyor sanırım. Şahsen Ledger’ın Jokerinden daha iyi buldum ben kendisini.
    Birde Jon Hamm Batman olaydı bu ikisini aynı filmde izleseydik son yılların en iyi işlerinden biri olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • cücenin olan bitenden sonra kapıyı açamadığında çok fena bi kahkaha attım , öyle böyle değil
  • Ben yarın 2. kez gideceğim
  • Rahatsız ediciydi, hastalıklıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Joker filmi aslında ne?


    film tamamen bir şakadan ibaret, joker başından sonuna kadar bize yalan bir orijin hikayesi anlatıyor, kendini acındırıyor, hayatındaki her şeyin joker olmak üzerine ona baskı yaptığını izleyenlere aşılıyor, sanki dünyadaki herkes siyah kendisi beyazmış gibi ve kendini haklıymışçasına seyirciye kendini sevdiriyor. izleyenlerin çoğu da bunu yiyip jokerin gerçek benliğini ve dark knight'ta bile herkese farklı orijin hikayesi anlattığını unutup psikolojik rahatsızlığı olan bir sosyapat'ı sembolleştiriyor. halbuki filmin içindeki bir çok tutarsızlık ile izlediğimiz şeyin jokerin gerçek hikayesi olmadığını anlayabiliyoruz. böylelikle joker hem özüne sadık kalan bir karakter oluyor hem de izleyenlerin sandığından daha başarılı bir iş olarak kapanışı yapıyor. izleyenlere dev bir ''joke'' yapıyor.
    Joker | DC Comics




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    director yorumlarında dinledim, tuvaletteki dans sahnesi aslında beklenmedik birşeymiş, oyuncu orada script'ten çıkıp doğaçlama yapmış bütün sahne boyunca. senaryoda elini yüzünü yıkayıp aynaya baktığı falan yazıyor.

    bizde öyle bıraktık dedi, alışılagelmemiş tekin olmayan bir hava kazandırmış.
    Pek çok sahne doğaçlama çekilmiş zaten. Üstelik hepsi için yazılmış senaryo olmasına rağmen. Doğaçlama olayını beğenince yönetmen öyle çekmişler o sahneleri. Bu arada filmde hiç yeşil perde kullanılmadığını söyleniyor. Eğer doğru ise helal olsun çünkü çoğu Amerikan filminde (aşk ve romantik komedi filmlerinde bile) yeşil perde kullanılırken bu filmde hiç kullanılmamış olması hem şaşırtıcı hem takdir edilecek bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Ekim 2019; 11:34:42 >




  • marvel fanlarinin bu filmi beğenmemesi normal boş boşuna cevap yazmayin onlara nesini beğenmedin fln
  • Filmi bugün izleyebildim çok güzel bir film olmuş 8/10 diyebilirim, umarım bu tarz çizgi roman filmlerini daha fazla görürüz. Ledger ile kıyaslanacak bir Joker gördüğümüzü düşünmüyorum hatta bana göre bu filmdeki Joker tam Ledger Joker'inin origin hikayesi gibi duruyor o yüzden ikisini kıyaslayamıyorum ikisi birbirini tamamlıyor benim için. Filmde beğenmediğim nokta Thomas Wayne oldu. Zenginler kötü havası verelim diye Gotham halkını düşünen birkaç kişiden biri olan Thomas Wayne'in bu şekilde yansıtılması hoşuma gitmedi.

    Joker ile Walter White arasında bir paralellik var bana göre spoiler içinde açıklıyorum


    BB başladığında Walter hasta bir adamdı. Son isteği ailesine para bırakmaktı bu yüzden suça bulaştı. Affedilmeyecek şeyler yaptı ama hâlâ seyirci için iyi adamdı çünkü ailesi için yapmıştı kendisi de böyle diyordu. Bir yerden sonra Walter kendine yalan söylemeyi bırakıp yaptığı işin hoşuna gittiği kabullendi sonra hoşuna gidenin meth yapmak değil güç sahibi olmak olduğunu söyledi. İşte orada karaktere olan saygım arttı normalde Walter'ı sevmem ama en azından kendine karşı dürüsttü, kahraman olmadığını biliyordu. Bu filmde de Arthur ezildi, dayak yedi, hor görüldü... sürekli acıların çocuğu modundaydı ama sonda yaptığı konuşmada aslında deli olduğunu insanların ölmesinin hoşuna gittiğini kabul etti. Film boyunca onun perspektifini izlediğimizden hak verenler olmuştur ama bu hareketiyle Walter gibi o da özünü kabul etti ve kahraman olmadığını kabullendi. Bu olay olmasa da kendini bir tür devrimci olarak görseydi filmden hayal kırıklığı ile ayrılırdım iyi ki bu şekilde bitmiş.





  • Joaquin'in doğaçlama yaptığı sahnelerin kamera arkasını izlemek isterdim. Adam yardırmış resmen filmde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    marvel fanlarinin bu filmi beğenmemesi normal boş boşuna cevap yazmayin onlara nesini beğenmedin fln
    Ben hem dc hem marvel filmlerini seviyorum. Sanırım bu konuda nadir iki firmanın da filmlerini sevenlerdenim.
  • Çocuk filmi olarak güzel olabilir fakat bir yetişkin gözüyle çok basit bir kurgu. Sıradan bir suçlu filmi olarak da bakılabilir.
  • çok övdüler bakalım yarın gidip izleyeceğim
  • İnsanlar çok karanlık ve rahatsız edici bulmuş ancak beni hiç kesmedi, beklentimin altında kaldı böyle bir karakterin daha iyi işlenmesini beklerdim bu yüzden yeteri kadar etki etmedi 7.5/10
  • Bugün 2. kez sinemaya gittim filmin sonunda olan 2 sahneyi zaten internetten belki 200 kez izlemişimdir. Filme 2. kez giden biri olarak jokerin nasıl joker olduğunu umursamayan, jokeri bilmeyen, sevmeyen biri için 1. kısım sıkıcı kalıyor. Film arasında sıkıldık diyenler vardı bence de biraz daha kısa tutulabilirmiş veya azaltılabilirmiş o sahneler.
  • Insanlar neden ledger ile karsilastiriyor anlamadim ..orda joker vardı burda arthur .ledger arthur'u oynamadi phonx de jokeri .karislastirnak cok anlamsiz.

    Filme gelince muhtesemdi 10/9
    Film kasvetli hastalıklı rahatsız edici bir film.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Geçen gün IMAX'te izledim. Şimdi, tekrar izlemek için biletlere baktım fakat artık IMAX seansı kalkmış

    sırf şu lanet "ikizler projesi" adlı film vizyona giriyor diye. bakalım cinemaximum'a mail attım bu ikizler projesi filminden sonra tekrar joker IMAX'te gösterime girebilir mi diye.

    çünkü kıçı kırak IMAX filmler bile haftalarca kalıyor ama Joker ise sadece 1 hafta gösterimde kaldı.


    Bu arada film ile ilgili yorum yapacak olursam;
    Sayın Joaquin Phoenix; SEN KESİNLİKLE OSCAR'I HAK EDİYORSUN.

    HARİKA, TEK KELİME İLE HARİKAYDI FİLM.

    OYUNCULUK, SENARYO, MÜZİK. HERŞEY HARİKAYDI. BU FİLMDE EMEĞİ GEÇEN HERKEZİN ELİNE KOLUNA SAĞLIK.




  • bazı filmler olur kaçıncı izleyişin olursa olsun televizyonda görünce bir daha izlersin
    işte öyle bi film olmuş mad maxten beri adam akıllı bi film izlememiştim şahsen banko yılın en iyi film ödülünü alıcağını düşünüyorum
  • Bugün 3. kez izledim ve tekrar izleyebilirim.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawsford27

    Bugün 3. kez izledim ve tekrar izleyebilirim.


    knk bluray çıkınca kutulu alıyoz




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.