Şimdi Ara

İyidir Hoştur Diye TurkNet'e geçtik 11 gündür nakil işlemini tamamlayamadılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.sikayetvar.com/turknet-7-is-gununde-bitecek-denen-nakil-islemi-7-is-gunu-sonunda-hala-baslamis-bile-degil

    TurkNet 7 İş Gününde Bitecek Denen Nakil İşlemi 7. İş Günü Sonunda Hala Başlamış Bile Değil!

    10/08/2017 tarihinde başlattığım nakil işlemleri 7 iş günü içerisinde tamamlanacak dendiği halde bugün 18/08/2017 tarihinde bitmemiştir. 7 iş günü boyunca herhangi bir dönüş sağlanmamış. 7. iş günü sonunda bununla ilgili tek geri dönüş ise bugün saat 16:05 tarihinde yine kendilerine ulaşmaya çalıştığım sırada (15 dakika hatta bekledim) aradıklarında olmuştur ki o sırada yanıt veremedim.
    Kendilerine adresimi birkaç kez doğrulattığım bundan önceki 3 senede 2 farklı firma aynı adrese nakil işlemini sadece 2 iş gününde hallettikleri halde kendileri adresimle ilgili sorun yaşamışlar ve 7 iş günüdür bir sonuca ulaşamamışlardır. Hatta 7. iş gününde daha yeni nakil işleminiz başlamıştır SMS'i gelmiştir. Firma yetkilileri ise bana sadece ivedilikle hallediyoruz cevabı vermişlerdir (Yine ben aradığımda).

    Bugün 21.08.2017 ve hala TurkNet nakil işlemi onaylanacaktır diye bilgi veriyor. Bu bilgiyi de yine ben kendilerini aradığımda öğreniyorum. 11 gün boyunca beni bu kadar mağdur eden başka bir firma daha olmadı.


    Arkadaşlar normal olarak kullanacaksanız TurkNet iyi ancak emin olun nakil işlemi yapmak gibi ihtimaliniz varsa sakının.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taluttasgiran -- 21 Ağustos 2017; 12:6:35 >



  • Adresi yanlış anladılarsa işiniz zor, iss'lerde nakil işi büyük sıkıntı. Yanlış anlama problemini ortadan kaldırmak için mutlaka yazılı olarak ve BBK (bağımsız bölge kodu) kodunuzu belirterek başvuru yapın. BBK'nıza aşağıdaki linkten adresinizi girerek ulaşabilirsiniz. Bu kodu turknet'den doğrulatmaya çalışın. Müşteri hizmetlerine bağlanmak, özellikle de hafta başları işkence.

    @TurkNetDestek Müşterinizin BBK doğrulamasını yapabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Adresi yanlış anladılarsa işiniz zor, iss'lerde nakil işi büyük sıkıntı. Yanlış anlama problemini ortadan kaldırmak için mutlaka yazılı olarak ve BBK (bağımsız bölge kodu) kodunuzu belirterek başvuru yapın. BBK'nıza aşağıdaki linkten adresinizi girerek ulaşabilirsiniz. Bu kodu turknet'den doğrulatmaya çalışın. Müşteri hizmetlerine bağlanmak, özellikle de hafta başları işkence.

    @TurkNetDestek Müşterinizin BBK doğrulamasını yapabilir misiniz?

    Yok hocam ilk gün adres sorunlu olduğunu ben de fark ettim ikinci gün halletim. Şu an adres vb. doğru ancak ne bir geri dönüş ne de başka bir şey sağlamıyorlar. Kendilerini arıyorum tek dedikleri ise "aciliyetinizi bildiriyorum ivedilikle halledeceğiz". @TurkNetDestek ise zaten firmasından bi haber aynı mesajları alt alta sıralıyor konuşmayı kesiyor. Yani Aynı adrese Superonline ile nakil yapmıştım. Perşembe aramıştım öğle saatlerinde, diğer gün sabah gelip bağlandı. (Onlarda yine TurkTelekom altyapısı kullanıyor.) Sorun adres değil sorun TurkNet bence.
  • taluttasgiran T kullanıcısına yanıt
    Bunlar yine ilk adresinizle işlem yapmaya çalışıyor bence Son umut btk'ya şikayet edin, olmadı resti çekin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 21 Ağustos 2017; 12:36:23 >
  • kuzenim ttnet kullanıyor 1 aydır nakil yapamadılar.
    nakil sisteminde bug var hata veriyor.
    2 hafta önce btk ya şikayet ettik . cevap bile gelmedi.
    bugün yine müdürlüğe gidicez.

    turk telekomda nakilde büyük sıkıntılar var senelerdir.
    5-6 senedir nakil yaparım yazlık eve , kışlık eve her sene sorun. santralin numarasını ezbere biliyorum o derece.
  • Merhaba, öncelikle hizmetimizin başında yaşamış olduğunuz problem nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Size aktivasyon işlemleriniz hakkında bilgi verebilmek ve süreci hızlandırmak adına hizmetinize ulaşabileceğim GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    açıkçası bölgeden bölgeye firmalar değişmekte bizim burada türk telekomda pek sorun yok sadece arada ekipler yarın geliriz diyor öteki gün geliyolar yoğunluktan dolayı başka birşey olmuyor her bölge iyi hizmet vermiyor bazı bölgede turkcell çalışanları canavar gibi oluyor bazılarında türk telekom şansınıza artık ne denk gelirse ben 1 günde nakil ettirdim mesela türk telekomda
  • Biraz şans işi galiba
    Ben hattımı 1 haftada taşıdım 5 dakika net kesintim oldu sadece
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    Burada bahsedilen adres değişikliği, firma değişikliği değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimizi yırtıyoruz türknet pişmanlıktır diye hala gidip internetsiz kalmayı göze alıyorsunuz.
    benim nakil işlemlerim 1.5 ayda tamamlanamadı, dükkana 1 hafta internet verilemedi 1 hafta kimse bizi arayamadı ulaşamadı.
    türk telekom ıvır zıvır diye sallayacaklar ama alakası yok, %100 kendi beceriksizlikleri

    sorumsuz rezil kepaze bir firma
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom işleri sallıyorsa burada TurkNet'in suçu ne onu da ben anlamıyorum!

    Böyle düşünün diye, tekrar Türk Telekom'a geçin diye işi uzattıkça uzatıyorlar, bunu da biz söylüyoruz kendimizi yırta yırta ama hala TurkNet'e bok atılıyor. Bir tarafı yiyorsa TT'nin TurkNet'in verdiği fiyattan, taahhütsüz versin bakalım hizmet, görelim kim kepaze kim sorumsuz.

    Marka fanatikliği diyenler olacaktır, hiçbiri babamın şirketi değil, para veriyorum hizmet satın alıyorum. TT'de her iş mükemmel olsaydı bunca insan ISS ISS gezmezdi. Anlamadan, dinlemeden, araştırmadan, sorgulamadan anca bok atmayı biliyoruz. Senin nakil işlemin TT kutusundan yapılan bir şey, TurkNet'in ya da senin özetle TT Teknik'in dışında kimsenin o kutuları açmaya yetkisi yok, açıpta yakalanırsan ciddi cezası var (hapis cezasına kadar gidiyor iş). O kutuya zamanında müdahale etmeyen kişi ya da kuruluşlara bok atın bir zahmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Ağustos 2017; 20:40:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    türknet'ten para almadan, 0 bilgi ile körü körüne savunanlara fanboy diyoruz

    Yok kabloyu söküp takacakmış bilmemneymiş, nakil işleminde ne kablo sökümünden bahsediyorsun ya? canlı kanlı örneğim ben, 4 telefon 2 internet hattını taşıyacaklardı beceremediler ve Türk Telekom'la zerre alakası yok.
    4 hattın 1 tanesi tt diğerleri vodafonedu, adamlar 3 telefonun nakil işlemi için vodafone'a başvuru yapacaklarına Türk Telekom'a başvuru yapmışlar diğer hat için de ne yapmışlar belli değil, ben söyleyince vodafone olayını fark ettiler. Diğer hattı hala taşıyamamışlar iptal ettik mecburen.

    hizmet bedeli üzerinden rezillik kepazelik tartışacak değilim, yaşadığım süreç ve gördüğün gibi bir sürü insanın tecrübesi ortada. 60 liraya hizmet alamıyorsam kotamdan çalınıyorsa yalanlar söyleniyorsa rezillik kepazeliktir, varsa bilginiz belgeniz yazın yoksa türk telekoma boş sallamakla olmuyor.
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    Birader ben 32 yaşındayım 1998 yılından beri internet kullanıyorum. Dial up, adsl, vdsl, kablonet her haltı kullandım.

    Yazımı adam gibi okumamışsın. Eğer kendi hatlarını iptal ettirip sonra TurkNet'e başvurduysan yani bağlı olduğun porttan ayrılıp tekrar sıfırdan başvuru yaptıysan sorun Türk Telekom'dadır.

    Nakil diyorsun! Nakilden kastın ne? İptal sonrası yeni başvuru mu? Yoksa İptal ettirmeden şu hatlarımı size taşımak istiyorum mu?

    Eğer hatlarını iptal ettirmeden direk TurkNet'e başvurduysan adamlar portla, dolapta, kablolarda vs vs hiçbir şekilde oynama yapmadan direk geçiş sağlıyorlar. Bu olay sorunsuz. Ben mevcut hattını "iptal ettirmeden" geçiş yapıp şikayetçi olan adam duymadım.

    Haa yok ben mevcut hatlarımı iptal ettirmeden başvuru yaptım ancak bağlayamadılar, yapamadılar diyorsan onu bilemem.

    Öbür türlü TT gelip açıkta kablonu bırakıyor, üstüne ismini yazıp bırakıyor. Kalan işi senin yaptırman gerekiyor. Bu da TT'nin saçmalığı. Hem dolaplara müdahele etmeyi yasakla hemde milleti uğraştır. Bahsettiğin hatlar TurkNet'in aktif olan altyapısı içerisindeyse telefon ediyorsun, hemen teknik ekip gönderip hallediyorlar. Yok değilsen işin her aşamasında Türk Telekom'un teknik ekiplerinin insafına kalmış durumdasın.

    Kanıt ve belgeye gerek yok. Daha öncede başka başlıklar altında yazdım. Türk Telekom İnternet Kurumsal Satış Müdürü ve Türk Telekom İnternet Toptan Satış Regülasyon ve Operasyon Takım Lideri çok samimi arkadaşlarım. Yıllardır aynı muhabbetleri ediyoruz. Nerede, hangi koşulda ne yapılıyor çok çok iyi biliyorum. O yüzden ben genel müdürlükteki adamların yüzlerine sallıyorum. Sıfır bilgi ile hariçten gazel okuyan sensin, bilmişlik taslamanın manası yok!
    Bağlat Türk Telekom'a telefonunu da internetini de ye kazığı. Daha ne diyeyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Ağustos 2017; 19:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşında olduğunun bir önemi yok, fanboysun çünkü boş yapıyorsun körü körüne ve temelsiz bir şekilde bir firmaya bok atıyorsun.



    Ben yazıyı gayet iyi okudum anladım, fakat sen yazdığımı okumana rağmen anlamamışsın veya kıvırmak için anlamamış gibi yapıyorsun.



    Senin için tekrar yazıyorum;

    Halihazırda kullandığım hatlarımı iptal ettirmeden türknet'e taşımak istedim ve beceremediler. BECEREMEDİLER



    Neden beceremediklerini ne yaptıklarını da yazdım, vodafone yerine telekomdan istemişler hatları. "Telekom'dan bu vergi numarasıyla kayıtlı abone yoktur cevabı geldi, vergi numaranız hatalı olabilir mi?" Diye sorduklarında yaptıkları enayilik ortaya çıktı ve bu konuşmadan sonra tüm telefon ve internet hizmetimin geçişi 10 gün sürdü. 5 Temmuz'da evrak verdim 18 Temmuz'da tüm hatlarımı kullanabildim.



    Geçen hafta da aradılar, biz bir hattınızı taşıyamadık bilmemne diye bilgi veriyorlar alay eder gibi. Hem taşıyamamışlar hem de bunu müşteriyle paylaşmaları 1.5 ay sürüyor, hangi tecrübeden müdür arkadaşından kablodan bilmemneden bahsediyorsun hala?



    Benim sürecimde türk telekom'un bir tane hatası yok. Türknet'e bok atarken belgelerle konuşuyorum, telefonumu bu forum ve youtube yorumları dahil her yerde paylaşıyorum, 0541 545 35 50 ara daha da detaylı anlatayım varsa istediğin belge hırsızlık dolandırıcılık dahil sunayım varsa müdür arkadaşın al bu bilgileri sor öğren.



    Türk Telekom türknet'i engelliyor baltalıyor diye saçmalıyorsunuz, elinizde hiçbir belge yok işkembeden sallıyorsunuz.



    Diyelim ki türk telekom türknet'i baltalıyor, açşın davayı kazansın kendi içinde çözsün bize niye çektiriyor? Olmuyorsa da yapa dışında hizmet veremiyorum desin kenara çekilsin, 75mbit hız veririm dedikten sonra müşteriye port yok yalanı söyleyip sallamasın

    Yapmadığım harcamayı kotamdan düşmesin

    Vermediği hizmeti faturalandırmasın

    Sorun çözemeyecek adamlarla beni muhatap etmesin gerçekçi ve şeffaf olsun



    Ben tüketici olarak vaad edileni isterim, en doğal hakkım.

    Türk Telekom pahalı diye türknet'in yalan söyleyip benden çalmasını normal karşılayacak değilim, böyle bir mantık böyle bir ticaret yok.



    Kaldı ki türknet'in tek alternatifi tt değil, bu başlıkta mı bakmadım ama bununla ilgili de yazım var, hem netspeed hem de kablonet bu özellikleri veya daha iyisini benzer/daha iyi şartlarla zaten sağlıyor.



    Yine de tekrar yazıyorum, aynı hizmeti, aynı fiyata veren başka firma olmasa bile bu türknet'in yaşattığı rezillikleri hoşgörmemizi gerektirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    2002'den beri aktif internet ve bilgisayar kullanmaktayım bende bir çok altyapıyı kullandım ve nasıl işleyişini gayet iyi biliyorum.

    Siz 1998'den beri kullanmanız sizin çok bilgili olduğunuzu göstermez Nakil nedir ? Devir nedir ? İSS Taşıma nedir bunları öğreneceksiniz.

    Ne Türknet'i savunulacak tarafı var Nede Türk Telekom'un bunu kimseye anlatamazsınız müşteri olarak parasının hakkını almak istiyor.

    Türk Telekom ne altyapısını düzeltir nede ucuz paketler çıkarır hep kazık Türk Telekom personelleri bilgisiz ve akşama kadar yatıyorlar.

    Türknet ise hiç bir altyapı çalışması yada omurga çalışması yapmayarak tüm sırtı Türk Telekom'a yüklüyor Bedavadan para kazanma yöntemi Türk Telekom'da boş durmuyor ya ankastre'de açık kablo bırakıyor yada dsl bağlantısını gerçekleştirmiyor sonra arıza kaydı 1 hafta bekle tabiki de müşteri direk kaçıyor.

    Türknet'in açtığı arıza kayıtlarını görseniz siz bile gülme krizine girersiniz ping var diye kayıt açılıyor omurgası yok kendi cihazlarını getirip Türk Telekom'dan en düşük kapasiteleri kiralıyor ve müşterim neden hizmet alamıyor hepsi Türk Telekom'a sırtlamış yükleniyor.Bu arada Türknet AKK'siz internet kullanıyorum babamın firması değil böyle yapacaksa batsın daha iyidir.

    Türkiye'nin internet gelişiminde Bütün İSS'lerin suçu var BTK'nın daha çok suçu var.

    Türk Telekom ekip arkadaşlarına söylede insanları dolandırmasınlar 16 Mb internet alabilirsiniz diye insanlara satıyorlar en fazla altyapının kaldırdığı 2-4 mb hız ve yıllarca boş port yok diye bekleyen insanları tanıyorum.

    Arkadaşlarınızda sizin gibi laf var icraat yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 23 Ağustos 2017; 4:19:15 >
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    Birincisi, öncelikle terbiyesizlik etme! Ne demek kıvırmak? Yok fanboymuşum da yok bilmem neymiş. Bakalım senin bahsettiğin şeffaflık ilkelerine ve senin tüketici olarak ne yaptığına.

    Ne demişim? "Hattını iptal ettirmeden geçiş işlemini yapmayı beceremedilerse onu bilemem!"

    Fakat sonra diyorsun ki "5 Temmuz'da evraklarımı verdim, 18 Temmuz'da tüm hatlarımı kullanabildim!" Demek ki tüm hatların ile geçiş yapmışsın, sonra da bir hattınızı taşıyamadık diye 1.5 ay sonra dalga geçer gibi aradılar bilmem ne diyorsun. Sen kendinle çelişmediğine emin misin?

    Konuşma tarzın ve üslubunla zaten ne kafada biri olduğun çok açık. Adamlar öyle ya da böyle tüm hatlarını 10 gün içerisinde kendi sistemlerine aktarmışlar. Verdiğin bilgiler ile konuşacağım! 5 Temmuz'da evraklarını ışınlayarak mı yolladın, kargo ile mi gönderdin? Kargo ile göndermekle zaten o evrakların Tekirdağ'a ulaşması 6 Temmuz! Evraklarının işleme, sıraya konulması 6 ya da 7 Temmuz. Pazar günleri de bildiğim kadarıyla tatil olduğu için geçiş işlemleri yapılmıyor sadece MH hizmet vermeye devam ediyor. 6 7 8 10 11 12 13 14 15 17. 18 Temmuz'da bağlandıysa toplam süreç 10 gün. Hadi onu da geçiyorum tüm süreci 13 gün olarak alalım.

    "Okumadan" imzaladığın üyelik sözleşmesinin 5. maddesinde Hizmet ve Kullanım Gereklilikleri başlığı vardır. 5.1 ve 5.2'de açıkça belirtilir. 20 gün içerisinde ilk bağlantı sağlanacaktır der. Senin zaten var olan hattını kendilerine taşımak daha kısa süreceğinden 7 - 10 gün arası derler (banada telefonda öyle dendi) ama 20 gün beklemeyi zaten sözleşmeyi imzalayarak kabul etmiş sayılırsın! 7 gün dediler diye 10 günde yapılan işlem için zır zır orada burada ağlamana gerek yok. Neyi kabul ettiğini, neyi imzaladığını öğren önce! Ticaretten bahsediyorsun imzaladığın sözleşmeden haberin yok!

    http://turk.net/dosyalar/sozlesme_formlar/ozgur-iletisim/ozgur_iletisim_abonelik_sozlesmesi.pdf


    Aktarılan güne kadarda internetsiz kalman iptal işlemi yoksa ortada imkansız. Telefon numarası vermek, burada yaşanan sorunları örnek göstermek, Youtube'da yorum yazmak "belge ve kanıt" ise, kusura bakma, arkadaşlarımı da geç herkes "bunlar belge mi?" diye sorup götüyle güler!!! Haaa desen ki kardeşim toplam süreç 21 gün veya daha uzun sürdü, beceremediler. Altına imzamı atar, üstüne senden önce 21+ günde bir işlemi becerememişler derim.

    Ama yine TurkNet'i eleştirelim tabii. MH'nin "Sözleşmemizde ADSL / VDSL bağlantı sağlanabilme süresi 20 gün olarak belirtilmiş ancak geçiş işlemleri ortalama 7 - 10 gün sürmektedir" demeliler.

    "Beceremediler" ile lafa başlayıp, bahsi geçen süre içerisinde "tüm hatlarımı taşıdılar" söylemi abesle iştigaldir. Sonuçta tüm hatların bahsi geçen sürede geçişi tamamlandıysa, bir tek ilk başta vodafone'a başvuracakları yerde TT'ye başvurdularsa ki bu bir hatadır evet, sonra hatayı anlayıp - verdiğin tarihler 10 gün tutuyor -, tüm hatların taşındı ise, bunun neresi hırsızlık? Neresi rezillik? Neresi kepazelik? Demek ki vaadedileni almışsın, adam senden ticaretin hangi aşamasında neyi çalmış?

    Postlarında tutturmuşsun şöyle rezillik böyle kepazelik. E soruyoruz, 10 günde (hadi seni kırmayalım 13 gün yapalım) tüm hatlarını taşımış adamlar. Onların sana taahhüt ettikleri süre 20 gün. Ben burada bir rezillik, kepazelik göremiyorum kusura bakma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 23 Ağustos 2017; 8:4:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Kafalar güzel herhalde. Saydıklarının hepsini biliyorum neyini öğrenecekmişim? Sen yazdığımı "1998 yılından beri internet kullanıyorum, o yüzden bilgiliyim" olarak anladıysan zaten hiçbir şey anlamamışın. Bana bunları öğreneceksiniz diyeceğine git önce yazdıklarımı tekrar tekrar oku. Adam nakil diyor. "Nakil" işlemi esas olarak adres değişikliğinde kullanılan bir terimdir. Önce sabit telefonun varsa onun nakil işlemini yaparsın, sonra internet hattını ona naklederler.http://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sss/Sayfalar/Nakil-Islemi.aspx

    O yüzden soruyorum adama nakil diyorsun, iptal ederek mi yaptın bu işlemi diye. Meğerse nakilden kastı iptalsiz ISS değişikliği imiş. Ama onu da anlamıyor, imzaladığı şeyden habersiz üstüne kıvırıyorsun diyor. Komik!

    Her neyse geçtik orayı, ben TürkNet'i ya da Türk Telekom'u savunmuyorum. TT'nin bir bok yapmadığını bilmek, görmek için kahin olmaya gerek yok. Altyapı yatırımları laflarınında içi boş olduğunu, aslında 10 km döşediği kabloyu 100 km diye anlattığını, müşteri hizmetlerinden tut, tarife fiyatlarına kadar 1'i 10 göstererek ne kadar iş yapmadıklarının bende farkındayım. Hem tekel olacaksın hem başka firmalar ortaya çıkınca insanlara "ya ben ya da uğraş" diye iki seçenek sunacaksın. Yazdıklarının hepsine bende katılıyorum ve biliyorum zaten. BTK'nın da gördük zaten kota konusunda eline yüzüne bulaştırıp bu firmaları iyice nasıl azıttığını. TurkNet'i bende savunmuyorum. Benimde yaşadığım 4 mbit upload hızının tamamını alamama sorunum var. Ha upload ile günlük işim olmadığı için ve nedense 2 mbit verebildikleri için (TT'deykende 2 mbit alıyorum) dert etmiyorum. Ama kalan 2 mbitimi neden alamıyorum diye forumlarda yaygara kopartmıyorum. DW'de sorun vardı, herkes söyledi şikayetini hızımızı tam olarak alamıyoruz diye, düzelttiler. Sıra bu upload konusundaymış şimdi bekliyoruz bakalım.

    TurkNet'in yaptığı yatırımlarla TT'nin ki zaten bir olamaz. TurkNet yaptığı bu atılım ile zaten adam gibi yeni yeni müşteri ve para kazanmaya başladı zaten. TürkNet'in sahibininde DH'de yapılan röportajda üstü kapalı olarak bunu belirtiyor. Kendi YAPA sistemleri olsun, Türk Telekom altyapısını kullanmak olsun bugün 60₺'ye 50 - 75 - 100 mbit hız verebilip 150 GB AKK (onu da 250GB'ta kalıcı hale getirecekler gibi duruyor) uygulayan, müşterim yapadaysa kotasız kullanır diyebilen ne TT var, ne Superonline var, ne Kablonet var. Pastadan pay kapmak için bu üç büyük dışında hizmet veren şirketler var işte.

    Eleştireceksek en başında hepimiz Türk Telekom'u ve altyapısını eleştiriyoruz zaten. TurkNet ya da diğerleri gidip en ucuzunu kiralalıyorsa öyle ya da böyle o sistemi işletmek TT'nin görevi. Eşek gibi sistemleri takip edip, adres adres değişiklikleri yapmakla yükümlülüler. En ucuzu kiralandı diye o ucuzlukta hizmet vermeyen yine TT! Aynı şeyleri konuşuyoruz farkında değilsin.

    Diğer bir konuda benim arkadaşlarım! Güzel kardeşim ben onları ve TT'yi savunmuyorum zaten. Kendileride sistemin nasıl işlediğinin ve ne yaptıklarının gayet farkında. O kadar savunulacak bir tarafı olsaydı kalkıp TurkNet'e geçmezdim zaten. Birde demişsin ki laf var icraat yok. Ben hizmet alıyorum arkadaşım, herhangi bir icraat gerçekleştirmekle mükellef değilim. Laf sokmak için uğraşma boş yere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 23 Ağustos 2017; 7:38:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bence hiç bulaşmayın 13 gün oldu geçeli bir kere gece download yaptım hemen gündüze yazmışlar kanmayın 150 gb hiçbir anlamı kalmıyor
  • Arıza kaydı bıraktım 2 iş günü içinde halledilecekti sözde 5 gündür ne gelen var ne giden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnce Uçlu Şarj Aleti -- 23 Ağustos 2017; 11:5:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik firma normal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.