Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.628
Cevap
66
Favori
437.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son güncellemeyle pil süresi gözle görülür şekilde arttı.

    Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU

    Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrcunFix

    @Follard

    Daha çok beyaz fonda arkaplanda ekran parlaklığını fullersen böyle ////// şeklinde devam eden sanki kot kumaşına benzeyen çizgiler vardı.

    Hatta dur resim ekleyeyim.
    bu şekilde böyle ////// komple gidiyor. Ben beyaz renk hariç böyle çizgileri göremedim. Ve ekran hep en parlakta olacaktı, dedim büyüteçle bir yakından inceleyeyim vs. aha dedim bu sıkıntı bende de varmış. Ben takıntılıyım diye rahat işyerinde herkese sordum, ya bir baksana usta sen görüyor musun vs. vs. ? s8 ile yan yana koyduk s9 ile yan yana note 8 vs. vs. ya kimse de demedi ki evet çizgi var vs. ben takıntılı olduğumdam kafaya taktım, dedim garantiye vereyim değişmezse de thh verir hertürlü değiştirtirim. Şansa iyi niyetlilere denk geldi hemen değişti. Keza sadece benimde değil konu da ki 3-4 arkadaşında böyle değişti. Bir 40 50 sayfa gerilerde olması lazım.


    @Hüsnü Değirmenci

    Bana sadece ekran tamirine gelen o kadar çok g3 vardı ki aman yarabbim. G4 falanda aynı şekilde keza devamlı iphone 6 serisi 7 falanda geliyor düşürmüş kırmış mesela ben komple ekranı değiştiriyorum. Keza birtane z1 gelmişti ekranı pili kapağı üstünden araba geçmiş tuzla buz olmuş. Buna ekran kasa pil kamerası vs. vs. alıp sıfır gibi yaptım. Allahtan anakartına birşey olmamıştı sahibi de memnunmuş cihazdan topladık mis gibi hala kullanıyor. Keza birtane z3 compact geldi ekran kırılmış falan onu da yaptık kullanıyor vs. zaten ekonomi kötü ben açıkçası note 8 s8 s9 plus falan istedim ama alacakken vazgeçtim, yoksa zorlanır alırdım ama düşün taşın ya sony böyle böyle güzel cihaz yapmış neden almıyorum ki ? mi 6 mı alacaktım ? Allah aşkına ya arayüzde firması reklam göstertiyor böyle telefon olur mu ? acaip acaip iplere bağlanıyor senden veriyi kaçırıyor.

    Ha birde ucuz değil + herşeye okey eksikleri var xz1'e göre garantisi neidüğü belirsiz. Bunda en azından koca sony türkiye var, adamlar bilmemkaç yıldır türkiyede kulaklıktan televizyona müzik sistemlerine kadar herşeyi satıyor. Yetmiyor playstation markası var türkçe oyunlar çıkartıyorlar vs. vs. vs. e şimdi belli ki firma ilgileniyor. O yüzden ben birde yukarda demiştim sony'i zaten severim. Benim akıllı telefon maceram yeni değil ki ?ondan evveliyatı var, ilk akıllı telefonum motorola mpx200 idi. Windows mobile idi ona rom ata ata o işleride çözdüm. İlk android telefonum htc g1 idi, millette nokia bilmemkaç varken bizde android şöyle böyle cihaz vardı, ki o dönemde millet taşla dövüyordu ya dokunmatik telefon mu olurmuş ? vs. vs. çok değil 10-11 sene öncesidir. Klavyeli slider tipte cihazdır. sony'de hele neler neler döner kapaklı cihazlar s700 ler şunlar bunlar p serileri ohooooo, millet iphone diye bilmiyorken bende iphone 2g vardı, jailbreak yapıp burada ki hatlarda kullanıyordum normalde sim kilitlidir kullanamazsın. İmei kayıt işleri vs. vs. ohooo nelerle uğraştık. Hani hepimiz sonuçta bir tecrübe yaşadık, ilk akıllı telefonumuz xz1 değil zaten. :)
    Aynen dostum bende de vardı aynısı bugün kvk ya verdim kesinlikle onarım istenmiyor değişim isteniyor diye de not düşüldü. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Fakat benim rev5 ti . Sorunsuz olsun da rev4 te olur ve benim yeni cihaz gelince onda da bu //// çizgiler veya farklı bir sorun olursa yine değişim yapma hakkım var mıdır benim?




  • Follard F kullanıcısına yanıt
    Tabi ki istediğin kadar yapabilirsin ta ki sorunsuz denk gelene kadar. Hatta ücret iadesi falanda alabilirsin. Bu arada cihazım rev 4 mavi idi, değişen de rev 5 mavi.
  • Dogukankaya844 D kullanıcısına yanıt
    Şahsen bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Özel mesaj ile bu soru bana gelmekte, bende bildiğim kadarı ile öneriyorum. Keza başka ortamlarda da aynı nokia 8 çekici geliyorsa size özellikleri daha güzel geliyorsa nokia 8 alın, veya işte xz1 daha çekici geliyordur, işte ben suya dayanıklı istiyorum vs. gibi farklarda xz1 de alınabilir. Bende sonuçta almadan öncesi çok arada kaldım. Note fe, mi 6, nokia 8 vs. vs. hatta öncesi bütçem yetiyorken mate 10 pro, note 8, s8 plus, s9 plus vs. düşünüyordum. Note 8'i 1 hafta kullandım pil ömrü xz1'den bile kötüydü, e şimdi note alacağım piliyle uğraşması dert. O dönemde android 8'i alması baya sürünce birde tamam güzel telefonda pil ufak note 9'da büyütecekler diye bekledim, e parmak izinin yeri benim açımdan sorunluydu hani alışıyorsunuz ama çok zorlanıyorsunuz. Bu şimdi fiziki birşey elleri büyük parmakları uzun olan için dert değil ama benim öyle değil. Başından dediğim gibi her 2 cihazında birbirlerine karşı artıları ve eksileri var. Tercihiniz hangi yönde olursa o cihazı alın. Kimse yani zorlamakla cihaz almaz yada kötülemekle almaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrcunFix

    Tabi ki istediğin kadar yapabilirsin ta ki sorunsuz denk gelene kadar. Hatta ücret iadesi falanda alabilirsin. Bu arada cihazım rev 4 mavi idi, değişen de rev 5 mavi.
    Tamamdır dostum yardımların için çok teşekkür ederim. Bu da sorunlu gelirse ücret iadesi isterim o zaman değişim istesem babam uğraşma artık falan der
  • arkadaşlar 6gün önce sony centerdan aldığım siyah rev5 telefonumu, sony e alışamadığım için yol yakınken satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa ö.m.
  • Arkadaşlar kutudan çıkan kulaklık nasıl sizce ? Bu telefonun ses kalitesine yeterli geliyor mu ?
  • commander rogers C kullanıcısına yanıt
    jbl 450 gibi değil ama idare eder.
    nc bluetooth kulaklıklarla da daha iyi sonuçlarda alınabilir ama fiyatlar uçuyor.
  • Öncelikle herkese selmalar,

    Buraya üye olduğumda XZ1 kullanıcı HOBİ kulübü olduğunu sanıyordum ama teknisyenler ve kullanmayıp şikayet edenler kulübüne döndüğünü gördüm.

    Sayfalardır geziyorum şikayetten başka adam gibi paylaşım yapan yok ülkemizin havasındanmıdır suyundanmıdır onuda anlamış değilim.

    Şikayetler buraya değil "şikayetvar.com" isimli bir site var oraya yazılması lazım:buraya yazılanları da hiç gerçekçi bulmadığımı da belirtmek isterim.

    Sürekli parazit yapanlardan dolayı bir şey paylaşan yok burada herkesin tadı kaçıyor.


    Örnek olması maksadıyla;

    Google drive de ÜCRETLİ olan "warp-drive" ve sony tema apk ları (sony retro, playsation, vhs vs.) aptoide.com dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    6-7 Ücretli sony temasını indirip kaspersky den de tarattırdım ayrıca hem XZ1 hemde Z3+ cihazımda da kullanıyorum güvenle indirip kurabilirsiniz.

    Özellikle warp-drive hareketli temayı tavsiye ederim.

    https://warp-drive-sony-mobile-communications.tr.aptoide.com/


    -Manuel fotoğraf çekimlerimizi ayarlarıyla beraber paylaşalım
    -Uygulama önerilerimizi paylaşalım. (xperia actions - iyi geceleri inceleyen oldumu ?)
    -Cihazı nasıl verimliSony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU kullanırız. paylaşalım.


    ŞİKAYETLERİ MÜDÜRİYETE MEMNUNİYETİ MÜŞTERİLERE SÖYLEYELİM.

    BURASI TAMİR FORUMU DEĞİL VE XZ1 LERDE KRONİK BİR ARIZA MEVCUT DA DEĞİL.

    (ANAKART, GHOST SCREEN VE BOOTLOP ARIZALARI LG LERİN KRONİK BELASIDIR BU DOĞRUDUR ARZU EDEN ŞİKAYETVAR.COM A GİRER İSTATİSTİKLERE BAKAR BENLE ORADA DA KARŞILAŞIRSINIZ.)




  • commander rogers C kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın hakkı bir kulaklık değil. Gene sony kulaklık isterseniz ex650-xb50-xb70 bunlara bakabilirsiniz. Kutudan çıkandan çok daha iyidir bu kulaklıklar. F/P birşey isterseniz de xiaomi hybrid hd veya pro modeli de iyidir.
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt
    Zarar edersin dostum, satsan satsan 1700 bilemedin 1800 lira belki satılabilir. Ha telefoncuya gidersen 1000 1200 1300 beeeeeeelki verir. Hatta çakalsa abi 500 vereyim piyasası yok şöyle böyle seni alır kandırır dolandırmaya çalışır. böyle letgo sahibinden buranın 2. eli falan dene derim.
  • Hocam selamlar öncelikle forumda insanlara yardımcı olma emeğinizi gördüm ve bu davranışınızı en içten samimiyetimle taktir ettim bunu söylemeden geçmek istemedim. Asıl size danışmak istediğim konu da xz1 cihazının değişiminden sonra (aynı yatay çizgi olayı bende de olduğundan) değişimden sonra yine aynı sorunu yaşayıp yaşamama durumunuz. Eğer değişimle hallediliyorsa ben de ona göre uğraşacağım. Cevabınız için şimdiden teşekkürler, saygılar.
  • Ya arkadaş çıldırıcam koskoca konuda 1 tane ekranı tam kaplayan cam satan bir site bilen yokmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun batarya sağlığını nasıl kontrol edebiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samevanslel

    Cihazım revizyon 4 idi, değişince revizyon 5'i verdiler, bunu o kadar incelememe rağmen ekranda bir sorun göremedim. En parlak ekranda beyazlara büyüteç ile bakıyorum yatay çizgiler yok. Ha ilerde ne olur ? onu bilemeyeceğim. düşünceleriniz için teşekkürler.


    S.N.I.P.E.R

    Arama ekranına gelip *#*#7378423#*#* yazın, service menüsü gelecek BATTERY HEALTH TEST kısmından pilin akım kapasitesine bakın (değeriniz 2650000 ile 2800000 arasında olması gerekmektedir.)

    cemozgendh

    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-xz1-3d-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-beyaz-366215755

    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-xz1-g8341-kirilmaz-ekran-koruyucu-komple-kapatan-cam-full-cover-3d-siyah-beyaz-355188983

    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/sony-xperia-xz1-ekrani-tam-kaplayan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P230526326


    Bunlar tam kapattığını iddia ediyor ama alıp denemek lazım.




  • S. A arkadaslar bu xz1 in ust ve alt hoporlerine yakından yandan bakınca sanki birazcık acık su alma ihtimali varmı dır sizdeki xz1 dede aynımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir'deki marketlerde telefon kalmamış herhalde. nereye sorsam ya teşhir ürünü kalmış ya da "sony türkiye'den çekildi." diyorlar.
  • Ankarada var falan diyorlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcirpan81 M kullanıcısına yanıt
    S. A bu xz1 in ust ve alt hoporlerine yakından yandan bakınca sanki birazcık acık su alma ihtimali varmı dır sizdeki xz1 dede aynımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada fiyatı 2.300₺ oldu
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.