Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.628
Cevap
66
Favori
437.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tosunpasa- T kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde turkcell avea dan geçtim çok fark var turkcell hesabım arka planda çok yiyordu günde 5 6 saatlere düşmüştü ben 9 10 saat görürken. Turkcell hesabımı sildim ama yine avea gibi pil konusunda verimli değil. Şu an 7-8 9 arası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike91 -- 11 Nisan 2018; 0:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, benim cihazda parmak iziyle kilit açma her zaman devreye girmiyor. Çoğu zaman pattern devreye giriyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim acaba, bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    http://www.webtekno.com/haber/amp/43873?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    Hocam ama zaten şu halde bile ekran problemli 120 Hz te neler olur kim bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRC_KHAN



    Komik olmuş ilk paragrafınız, sesli güldüm, üstelik bu değişimden gelen cihazın durumu, öncekinin hali daha beterdi, bu gene bir derece daha iyi. Sorunun hafif, ağır ile alakası yok dostum, ekrana ne kadar süre dokunuyorsan o kadar süre daha belirginleşiyor, dokunma ve ısınmaya bağlı bir problem. Sorun şu ki güzel kardeşim, ben bu cihaza bu parayı verdiğimde böyle bir ekranla karşılaşacağımı ne tahmin ediyordum, ne de kullanım kılavuzunda böyle bir dipnot mevcuttu, Güneşte görülen noktaların bile Z2'nin kullanım klavuzunda bir uyarısı var ,tabi okuyana!..

    Ürün almak sözleşme imzalamak gibidir dostum. Ürün sana belli kriterler vaadeder, o kriterler haricinde bir husus veya sıkıntılı bir durum varsa yasal olarak bozabilirsin ama bilirkişi onayı gerekir. Bu yüzden saçma sapan ithamlarınızı lütfen kendinize saklayın, terbiyesizlik etmeyin.
    Hah işte, ilk mesaja konulacak fotoğraf bu. Sorun var yazıyor ama sorunun ne olduğuna dair en ufak bilgi yok.



    Bu arada attığım mesajları tekrar okuyun isterseniz, kimseyi hiçbir şey ile itham etmedim açıkçası. Sorunun boyutunu bilmediğim için bir anlam çıkarmaya çalışıyorum sadece ve bu da konudaki bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Gereksiz bir çıkış olmuş terbiyesizlik falan...



    Yine de teşekkür ederim ben, en azından bu telefonu almamam gerektiğini göstermiş oldunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar telefona son iki yazılım güncellemesini yaptıktan sonra wifi kopma problemi yaşamıyorum. Ama şöyle bir sıkıntı oldu tel wifi deyken şarjı çok hızlı bitmeye başladı. 4.5g deyken eski standardında gibi ama wifi da su gibi gidiyor şarj. Benzer bir problem yaşayan var mı? Ve ya tavsiyesi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleagueefes E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir problemim olmadı, çözüm olarak telefonu onarma seçeneğiyle sıfırlaman olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Eşimin telefonu ömrünü doldurmak üzere (LG G4), yakın zamanda yeni bir telefon almak istiyor. XZ2 bekleyecektik ama hem tam piyasa çıkış tarihi kesin olark belli değil hemde fiyatı daha da yukarılarda olacak gibi geliyor.

    Ben daha önceden Z, Z1 ve Z3 Plus kullandım ve Z3 Plus bir güncelleme sonrası anakart arızası ortaya çıkması ile para iadesi almıştım. biraz ön yargım oluştu. Sonrasında Lenovo P2 kullanmaya başladım ve memnunum ancak eşime illa da Sony kullanmak istiyor. almışkende güncel ve sıvı geçirmezliği olan bir model almak istiyor. Genel olarak sağlamlığına güvendiğim için Babama Z1 Compact ve Geçen yazda Anneme Z5 Compact aldık. onlarda genel olarak memnunlar.

    Bu seride XZ2 de bilmemiz gereken artı ve eksi yönleri nelerdir?
    Kamerasının ve genel cihaz performansının G4 ten çok daha iyi olduğunu tahmin edebiliyorum. Ancak mesela, Pili nasıldır, Günün her saati instagram facebook whatsapp uygulamaları kullanan biri için bir günü çıkarabilir mi?
    Sosyal medyalarla uğraşırken aşırı ısınma olur mu? Önceki telefonlarımda aşırı ısınma çok oluyordu ancak Xperia Z bir günü çıkaramazken Z1 bu konuda çok başarılıydı.

    4G şebeke uyumu, Wifi performansı, Kulaklıkla müzik keyfi vs gibi eğlence faktörlerinde bu cihaz nasıl sizce?

    Kullanıcılardan yorumlar alabilir miyim?

    Birde İstanbul'da sonuçta nakit alacağımız için iyi bir fiyat alabileceğim bildiğiniz mağazalar var mı?




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Xz2 ile çok farkı yok. Isınma yok denecek kadar az. Pili ben karma kullanımda orta yüksek parlaklıkta 6 saat ekran süresi alıyorum. 8 saat alan arkadaşlar var tabi kullanıma bağlı.Kulaklık performansı piyasadaki en iyilerinden biri diyebilirim mesela note 8 den daha iyi.


    Aslında bu fiyata konuşulacak bir tarafı yok özellikleriyle sonuna kadar hakediyor parasını ancak;


    Bazı arkadaşlar ekran sıkıntısı yaşamış önceki mesajlarda görebilirsiniz. Bende ve birçok kullanıcıda bu sorun yok ama yaşayanlar da az değil.



    Bende alalı 4 ay oldu 3 kere şebeke problemi yaptı çekiyor gözükmesine rağmen arayamadım kimseyi. Yeniden başlatınca düzeldi. Sonynin klasik şebeke problemlerinden biri mi acaba diye kıllanmıyor değilim.


    Bunları göz önüne alın mutlaka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 13 Nisan 2018; 19:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bugünden itibaren Xz1 kullanıcısıyım. Hepsiburada dan 2199 TL ye aldım. Cihaz Rev5.Uzun bir yazı olacak ama benim size bir sorum olacak;
    Telefonu aldım sizin ilk mesajdaki gibi kurayım dedim o yüzden hiç sim kart girişine bakmadım. Açayım dedim açtığımda micro sd kart girişi çıktı sim girişi çıkmadı. Nasıl yani diye bakarken içinde kalmış sim giriş yeri. Tırnağımla çıkarttım taktım sim kartı çalışıyor ama böyle kullanmak istemiyorum. Hepsiburada yı aradım durumu anlattım bana telefonu kişileştirdiğiniz için yetkili servise gitmeniz gerekiyor dedi. Bu arada satıcı da hepsiburada.
    Şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Acaba yetkili servis düzeltir mi durumu ve böyle bir şey başınıza geldi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion10 -- 13 Nisan 2018; 20:13:6 >
  • Orion10 kullanıcısına yanıt
    Sim girişinde sorun yok, yapısı öyle.


  • Son güncelleme sonrası wifi de sorunlar azaldı, hatta en son ne zaman restart ettim hatırlamıyorum ama sanırım pil kullanımında az da olsa düşüş var gibi. Tam emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam valla rahatladım inceleme videolarında böyle bir şey görmediğim için ne yapacağımı bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı kandiller arkadaşlar what's new den uygulama önerisi geldi marketten music strobe pro yu indirin şiddetle tavsiye ederim. Normalde 11 lira görünüyo şu anda ücretsiz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venüs Pembesi almaya karar verdik önceliğimiz bu renk. Yarın sabah İstanbulda bulabilirsem alıcam. yoksa gümüş renk alıcaz Hepsiburadadan.
  • Sony ile görüştüm, Venüs Pembesi Türkiye'ye hiç gelmemiş. Türkiye satış sitelerinde de hiç rastlamadım. Gümüş alacağım gibi duruyor.
  • İşlemci ekran hoparlör benden tam puan aldı.

    Ram ve memory testlerini yaptım z3+ ye göre ram hızı %60 memory okuma yazma hızları %35-%43 artmış işlemci performansı kıyas kabul etmiyor.

    Herşey çok hızlı ve çok verilmli S835 le donanım ve oreo uyumlu olmuş.Ağır pil olmadan parlak ve çok ytrerli bir ekran süresiyle ekran anlatılmaz yaşanır olmuş, içinde "papağan patlamış" amoled de neymiş dersiniz.

    Sony nin bu kasa tipini de z sinden beri çok severim.Testler sonrası Donanımın kalitesinden kullandıkça memnuniyetin arttı.

    Pişman olmazsınız.

    - Microsonic premium slim siyah kılıf sipariş verdim.
    Cihaz oldukça ince ama piyasa kılıfları etli olduğundan bu inceliği kaybettiriyor.-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Değirmenci -- 14 Nisan 2018; 16:22:38 >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    şiddetle tavsiye olunur.
  • Merhaba xperianın amiral gemi diye tabir edilen hemen her telefonunu kullandım bugün itibariyle xz1'e geçtim genelde spigen in kılıflarıyla kırılmaz ekran koruyucularını kullanıyorum ama xz1 için sadece kılıf bulabildim ekran koruyucular da iki çeşit ya ekranın kavislerini kapatmayan var yada 3d ekran koruyucu dedikleri sadece kavislerini yapışan ama ekranın ortasına yapışmayan ekran koruyucular var siz ne kullanıyorsunuz dafoninin ekran koruyucusunu deneyen varmı varsa nasıl memnunmusunuz



    Ürün buhttps://mobil.mobilcadde.com/dafoni-sony-xperia-xz1-curve-tempered-glass-premium-full-seffaf-cam-ekran-koruyucu-86906



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnBjk1903 -- 15 Nisan 2018; 13:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CoverZone Sony Xperia XZ1 Kılıf Room Silikon + Cam



    Olarak aratınca "hepsi burada" sitesinde koruyucu camın tam kapladığını beyan etmişler.



    Benim koruyucu cam da kenarlarla tam buluşmuyor ama hiç rahatsızlık da vermiyor .



    Ekran kasaya gömük tutulmuş ki düşme durumunda darbeyi çok hafif yüksek kenarlar ve özellikle köşeler karşılıyor eski cihazlarımda bu köşeler ve yüksek kenarlar çok hayat kurtardı özellikle z5 compact cihazımı ekran üstü düşürmüştüm kenardaki incecik farkla devam ettim. Z3+ da ise yere önce köşenin temas ettiğini gördüm onunda köşelikleri hayat kurtardı.



    Sony tam bir mühendislik şirketi tamamen teknik düşünüyorlar XZ1i stantlarda inceleyince cihazın düşme durumunda ön camın sağlamlaştırılması maksadıyla kenarlardan gömük ve kavisli olduğunu farkettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.