Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.646
Cevap
75
Favori
393.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    aynen hocam içimizi yazmışsın farklı faklı cihaz kullandım ama huawei kullanıcıları kadar fanboylarını görmedim tamam kardeşim siz en iyisisiniz kusur bizde layık olamadık bu telefona defalarca kamera force close, bluetooth kopmaları, ölçeksiz widgetlar iconlar bunların hepsi bizim sorunumuz
  • Güncelleme ile ciddi anlamda bir ram sorunu çıktı ortaya arka plana atılan uygulama ram de yer olmasına rağmen çoğu zaman yeninden açılıyor, telefonu kapatıp açtıktan sonra bir kaç saat düzeliyor sonra yine aynı ram tüketimi optimize değil hala güncelleyecek arkadaşlara duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***

    ben temmuzda dağıtılan 8.1 güncellemesini bekliyordum ki birden 9a geçtik. telefonum alp-l29 olmasaydı Android 9uda vermeyecekti huawei...
    Adamlar mate 20x te kullanılan romu mate 10 için dağıtıyor ama olsun mate 10 bu güncellemeyle eskiye göre %35 daha stabil daha hızlı..
    Aslında kendimi şanslı hissetim Türkiyeden pro versiyonu alan arkadaşlar hala güncelleme beklerken telefonum arap romlu olduğu için güncelleme geldi. yani telelefona dört binlira verip resmi distribütörden alan adam hala bekliyor.. Bu konuda huawei tebrik etmek lazım türk milletini nereye koyduğunu açık açık gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 30 Aralık 2018; 21:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende şuan ALP-L09 cihazima Android 9'u kuruyorum. Deneyimlerimi belirtirim bir süre kullandıktan sonra. En az 1 hafta kullanmak gerekiyor sistemin oturması için benim görüşümce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaatılRhymer -- 30 Aralık 2018; 19:29:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilyasklc

    Güncelleme ile ciddi anlamda bir ram sorunu çıktı ortaya arka plana atılan uygulama ram de yer olmasına rağmen çoğu zaman yeninden açılıyor, telefonu kapatıp açtıktan sonra bir kaç saat düzeliyor sonra yine aynı ram tüketimi optimize değil hala güncelleyecek arkadaşlara duyurulur.
    Aynen bence rom 6 gb ramli telefon için yapılmış ve 4 gb ramli telefona port edilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilyasklc

    Güncelleme ile ciddi anlamda bir ram sorunu çıktı ortaya arka plana atılan uygulama ram de yer olmasına rağmen çoğu zaman yeninden açılıyor, telefonu kapatıp açtıktan sonra bir kaç saat düzeliyor sonra yine aynı ram tüketimi optimize değil hala güncelleyecek arkadaşlara duyurulur.

    Hocam güncelleme sonrası format attınız mı acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Arkadaşlar Mate 10'dan başka bir android telefona programsız video call yapmak mümkün mü? Whatsapp veya Viber tarzı programlarla zaten arayabiliyorsunuz, stock şekilde diğer kişileri görüntülü arayabilir miyim?
    Arayamazsınız ne yazık ki, operatör üzerinden görüntülü arama destekleyen son firmalardan biri Samsung'tu ki şimdi o bile devam ediyor mu, bilmiyorum.
    Sanırım, veri üzerinden ulaşılan kalite, hız vb operatör üzerinden yapılan aramanın ipini çekti.
    Uzun zamandır, çoğu firma/modelde rastlamadım hiç.
  • WhatsApp grubunda pie ile yaşadığım birkaç sorundan bahsetmiştim. Telefonu önceki güncellemelerde reset leme gereği duymadığımdan yine resetlemeden 9 a geçmiştim ancak bazı stabilize sorunları ortaya çıkmıştı. Özellikle kamera arayüzünde ciddi bir akıcolık sorunu vardı. Sonunda telefonu yaklaşık bir hafta önce resetleyip bütün uygulamalarımı sıfırdan kurup temiz bir yedek aldım. O günden itibaren telefonda hiçbir takılma ve donma gözlemlemedim. Resetten sonra şarjda ciddi bir kısaltma oldu ancak bir hafta sonunda 7 saat ekran sürelerine geri döndü ve sistem oturdu.



    Deme o ki güncellemeyi aldığınızda mutlaka telefonu sıfırlayın uygulamalarımız sıfırdan kurun. Bu şekilde verilen romun stabilitesini daha rahat anlayabilirsiniz.



    Bu arada sanırım lomax isimli forumdaşımın yazdıklarından benim de nasiplenmem gerekiyor. Anlatmaya çalıştığım şeyin tam olarak anlaşılamadığını düşünüyorum. Yazımın yay ayraçlı bölümünde güncellemenin verilme şeklinin saçmalığını ve bu konuda söylenen her şeye katıldığımı belirtmiştim. Tabi hemen arkasından 37 yaşından sonra fanboy olduğum bilgisi de gelince bir hoş oldum. Tabi dilediğiniz gibi şakyetlerinizi dile getirebilirsiniz. Biz de bu şikayetlere aynen katılabilir, bazen de katılmayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben dns değiştirince internet gidiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleyemiyorum ondn

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://youtu.be/OTYQJ9nG3WE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 saattir kullanıyorum Android 9 sürümünü ve ben herhangi bir yavaşlama hissetmedim aksine daha da hızlandı telefon. Sıfırlama yapmadım. Animasyonlar güzel olmuş. Eski güncelleme ile 208k puan aldığım antutudan performans modu açık 204k puan aldım. Pek dikkate almam bu testi fakat öylesine denemek istedim. Önemli olan kullanırken verdiği hissiyat olmalı diye düşünüyorum. Şuanlık gayet memnunum. Kamera bence daha da iyi çekiyor. Galerinin olayını pek beğenmedim klasörleri çok birbirine karıştırmışlar. Şuanlık bunları söyleyebilirim.
  • BaatılRhymer kullanıcısına yanıt
    bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel olmuş güncelleme antutu konusunda 190k larda tek garibime giden o 212k lardaydı eskisi galeri benimde hoşuma gitmedi önceki daha düzenliydi sanki bende sizin gibi sıfırlama yapmadım ve herhangi bir sorun yavaşlama vs olmadı
    Telefonun kendi yazılımını etkileyen diğer 3. parti yazılımlardır bunu her forumda konuda söylerim ve hiçbir telefonum aynı marka olmamıştır sony'den huawei ye geçtim çokta memnunum bakalım bir dahaki değiştirmeye hangi marka olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lomax.

    Merak eden arkadaşlar, hangi firma, ne zaman, hangi telefonuna Android Pie vermiş, buradan bakabilirler;
    https://www.androidauthority.com/android-9-0-update-880718/

    Konu, Android Pie'ın bir an önce gelmesi değil, aylardır geldi, gelecek diye reklam yapılıp, adam gibi dağıtılamaması. Aynen çıkışında söz verilmiş hiçbir güncellemenin 1 yıl boyunca verilmemiş olması gibi.
    Yani biz olgunlaşmış bir sürümün yapılmasını değil, zaten dağıtılmakta olan bir sürümün herkese aynı anda dağıtılamamasının beceriksizliğini eleştiriyoruz...
    Dolayısıyla siz telefonunuzda Pie güncellemesini gördüğünüzde, sizden 1 ay önce bin bir takla ile Pie yüklemiş olan diğer arkadaştan daha olgunlaşmış bir Pie almayacaksınız.

    Mesela ben de şunu asla anlamıyorum, telefondan memnunun diyen birini kimse eleştirmiyor ama bir şeyinden memnun olamayan adam yazmaya görsün hemen eleştiriler başlıyor, herkesin telefondan beklentisi sizinle bir olmak zorunda mı?
    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***
    Firmware finderdan hayal mi görüyoruz? Sürüm numarası hiç değişmiyor sizce galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 31 Aralık 2018; 0:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hayır telefonu aldığımdan beri hiç format atma gereği duymadım, bu sorununda muhtemelen birkaç güncelleme ile çözülebilecek basit birşey olduğunu düşünüyorum, ama bana kalırsa en büyük sorun kesinlikle gece çekimi çünkü önceki sürümde resmen geceyi gündüze çevirirken şimdi yüksek kumlanmalı fotoğraflar çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Benimde aklıma o geldi ama bence öyle büyük bir hata yapmazlar. Gerçi önceden 1,5 gb dan aşşağı görmediğim boş ram miktarının 700 800 mb lara düştüğünü gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estağfurullah, hiçbir şekilde kimseyi hedef alarak yazmadım, sadece hem kullanıcısı olduğum telefonun ana konusunu hem de Huawei'nin diğer model ana konularını takip eden biri olarak, genel olarak yazdım.
    Kimseyi fanboy olarak nitelemek üzerime vazife değil, ki yazımın herhangi bir yerinde böyle bir ifade ya da bu anlamı doğuracak herhangi bir üslup kullanmaktan da özenle kaçındım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eteksen


    Firmware finderdan hayal mi görüyoruz? Sürüm numarası hiç değişmiyor sizce galiba.

    Alıntıları Göster
    Firmware Finder takip etmiyorum, sadece telefonuma Huawei tarafından gönderilen güncellemeleri, gönderildiğinde yüklüyorum. (Hayal görüp görmediğiniz konusunda yorum yapabilecek kadar spesifik bir eğitimim yok, ancak sürüm değişiminden kastımın bu olmadığının kolayca anlaşılabileceği kadar açık yazdığımı umuyorum.)
    Bahsettiğim de aslında tam olarak buydu, demek ki Huawei, kullanıcıların o veya bu yöntemle geçtiği Android 9'u henüz firma olarak tümüyle dağıtabilmiş değil.
    Yani eleştirdiğim konu, bahsettiğinizden farklı bir konu. Kaldı ki, "Android 9 gelince Android 8'in yapamadığı neyi yapacak..." diye yeni sürümü herkesle aynı anda alamadığından serzenen kişilere fanatik diyen birinin, Android 9 içindeki sürümleri takip etmesi biraz manidar olmadı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 31 Aralık 2018; 1:57:41 >




  • Phoneclone ile yedekleme arasindaki fark nedir.telefona reset aticam ama önce yedeklemem lazim. En kolay nasil yedekleyebilirim.

    Bir de ekran çözünürlüğü olarak fhd ile wqhd arasinda pil acisindan cok fark oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3B605E13 -- 31 Aralık 2018; 3:25:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhancetindag

    Phoneclone ile yedekleme arasindaki fark nedir.telefona reset aticam ama önce yedeklemem lazim. En kolay nasil yedekleyebilirim.

    Bir de ekran çözünürlüğü olarak fhd ile wqhd arasinda pil acisindan cok fark oluyor mu?

    Yedekleme konusunda bilgim yok da ekran çözünürlüğü konusunda yarım saat kadar fark ediyor hocam ben genelde hd kullanıyorum 8 saat civarında ekran süresi veriyor en az.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.