Şimdi Ara

PES ETTİRMEYE ÇALIŞANLARA İNAT. YAPACAĞIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
18
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seneye için 10k hedefim var. Arkadaşıma bahsettim onuda bu şeyin mümkün olduğuna ve kendisininde çabalaması gerektiğini söyledim. Arkadaşım bana şunu dedi çalışsan çalışsan en fazla 100k olursun Boşuna uğraşma. Bu benim ilkokuldan beri arkadaşım. Bugün anladım ne kadar saçma ve kaybeden insanlarla takıldığımı. Böyle kişiler bizi anca kendisiyle birlikte aşağıya çeker. Severim kendisini fakat bir süre mesafe koymayı düşünüyorum. Kendisi hedefini koymuş 100k banada diyor ki en fazla 100k yapabilirsin. İnsanlar kendilerinin yapamayacağı şeyleri başkasınında yapamamasını ister ve söyler.
    Herkes için böyle +larla -ler bir arada bulunamaz arkadaşlar birbirlerini iterler. Hayatta da böyle.

    Bu yolda bizi pes ettirmeye çalışanlar olacak kendileri gibi görmeye çalışanlar olacak ama biz yanıtımızı en son vericez. Acılar, fedakarlıklar başarıya dönüştüğünde cevabımızı vericez.

    Yeri gelicek uyumiycaz herkes uyurken biz çalışıyor olucaz. Rakiplerimiz 1 çalışırken biz 10 çalışıcaz. Hedefimiz için kendimizden fedakarlıklar yapıcaz. Bu sene telefon yok arkadaş yok televizyon yok. Kaybetmeyi göze alabilirim ama denememeyi asla. Biz denedik mi %150mizi verip çalışarak sınava girdik denedik ama olmuyorsa sorun yok ama denemediysek kendimize bir şeyler borçluyuz. Bizi yıldırmaya çalışanlara, bize inanmayanlara, bizim hayallerimizi hedeflerimizi küçümseyenlere karşı cevabımızı bir şekilde vericez.

    İnsanın beyni öyle bir şey ki bu sınav hiç bir şey inanın. Bu sene evet 200k oldum evet hayatımda hiç ders çalışmadım. Belki diyeceksiniz hadi ordan daha önce kimse 200kdan 10k yapmadı. Olabilir.
    BEN İLK OLACAĞIM. Neden olmasın ki ? Ben nefes almaktan fazla istiyorum artık olmaması için de hiçbir neden yok.YAPACAĞIM.

    Sinirlendim ve gaza geldim arkadaşlar yazmak istedim kusura bakmayın. Burayı da sene sonu editleyip sene sonu ssleri atıcam kg.

    EDIT: 23.08.17

    Evet arkadaşlar merhaba, öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bütün yorumları 2-3 kez okudum. Bir kaç şey daha söylemek istiyorum.

    Herkesin hayatında bir dönüş noktası vardır ve benimde dönüş noktam bu. İnanç; görünmeyene inanmaktır. Biz dışarıda bulamadığımız ışığı içimizde aramalıyız. Yolun sonu gözükmüyor olabilir ama oturup ağlamıycaz devam edicez ha olur ya da olmaz. Olmazsa bir daha deneriz sorun yok. Bu yol çok zor olucak farkındayım zaten kolayda demedim kolay olsa herkes yapardı. Biz hedefimize ulaşmaya çalışan kişiden bir tık daha fazla çalışıcaz bir adım daha ileri gitmeye çalışıcaz bu ancak böyle olur. Basit bir kural: Kazanan kazanır, kaybedende kaybeder. Kaybetme kültürünü bir kez oluşturursak arkası gelir. Bırakın kazanan tarafa geçelim hayat böyle geçmez. Olumsuz yorum atan arkadaşlara da söylüyorum mentalitenizi değiştirmeniz gerek bu yorum attığınız mentalite kaybeden mentalitesi. Asla olmaz diye bir şey yok. Kaybetmekten korkmuyorum. 200k oldum diye oturup ağlamıycam sihirli değneğin beni 10k yapmasını beklemiycem her uyandığımda, her sabah ayağa kalktığımda hayallerim için çabalıycam her saniye ve her salise. Emin olun kaybetsem bile çoğu şeyi kazanıcam çünkü mentalitemi değiştirdim.

    Biliyorum benim gibi arkadaşlarda var onlara da sesleniyorum bazen yolun sonu görünmiycek kendimize olan inancımız yiticek, çalışıcaz ama sonuçlarını alamiycaz bazen, bazen de yorulucaz uykusuz kalıcaz artık yeter diyeceğimiz noktaya gelicez işte arkadaşlar o anlarda pes etmeyin çünkü bu anlarda çoğu rakibiniz pes edicek siz o rakiplerinizden bir adım daha fazla atmaya çalışın bir soru daha bir test daha kendinizi zorlayın hedefimize ulaşmak isteyen kişiden bir adım daha fazla atmaya gayret gösterin. Kapılar emin olun açılacaktır.

    Burayı arada güncelliycem. Ege fitness diyenler olmuş kesinlikle örnek alınılması gereken bir mentaliteye sahip en son şunu diyim o zaman Stay UNSATISFIED.

    EDIT: 30.10.2017

    Evet arkadaşlar biraz geçti aradan tekrar yazmak istedim. Durum değerlendirmesi yapıyorum.

    Önceki yazılarda full motivasyondaymışım. Hala öyleyim fakat bu süre içinde çokca olumsuz şey yaşadım diyebilirim. Zaman zaman duraksadığım zamanlar oldu, motivasyon ve kendime olan inancımı yitirdiğim, performansımı gösteremediğim için kendime kızdığım vakitler oldu ama o kötü zamanları atlattım diyebilirim. Şuan tekrar ayaktayım. Kaptan dalgalı denizde belli olur derler. Zor zamanlarda da devam etmeliyiz. Unutmayın! Yere düşebiliriz ama önemli olan tekrar ayağa kalkabilmekte.
    Hala uzun bir süre var önümüzde ve önemli olan geçmişte ne yaptığımız değil, önemli olan şuan ne yaptığımız. O yüzden her gün sanki sınava 8 ay değilde 1 ay kalmış gibi çalışmak gerekiyor. Şu önümüzdeki 4-5 ay çok önemli diyebilirim özellikle hedefi benim gibi yüksek olanlar için. Çünkü belki şuan 0 olsanız bile diğer yarıştığınız kişilerle olan farkı bir şekilde kapatabilirsiniz ama 4-5 ay sonra aradaki farkı kapatamazsınız arkadaşlar. Bilinçli ve disiplinli bir şekilde yolumuza devam etmemiz lazım. Her gün üstüne koyarak. Pes etmeden, yılmadan.
    Şuan 2 aylık bir kampa giriyorum. Girmeden önce yazmak istedim. 2018 başı, kamp bittiğinde tekrar güncelliycem burayı. Görüşmek üzere..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kancaaa -- 30 Ekim 2017; 23:37:8 >







  • İnşallah hocam başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al benden de o kadar dostum. Adam gelmiş bana yok realist ol yok bilmem ne zart zurt konuşup duruyor. Ama bilmiyor ki bendeki azim denen şeyin varlığını. Ne hoş konuşsun dursun kendi kendini yesin anca.
  • arkadaşın haklı seneye görüşürüz
  • Sadece başını okudum. hata sende arkadaş ortamında gelecekle ilgili hirsli planlarını paylasmamalisin.cunku bence dost diye bise yoktur yada çok azdır.ben 2 kere mezuna kaldım ve son senemde 1 tane arkadaşımla gorusmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim mahalledekiler arkadaşıma 50k bile olamazsın dediler. Çocuk ilk 500 de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES ETTİRMEYE ÇALIŞANLARA İNAT. YAPACAĞIM.PES ETTİRMEYE ÇALIŞANLARA İNAT. YAPACAĞIM.




  • Hocam başarılar diliyorum.Lakin alt yapı yok ise 10K biraz zor bir hedef.Umarım üstesinden gelirsin.Çünkü ilk 10k bandındakiler cidden 4 senesi sağlam insanlar.
  • "Yeri gelicek uyumiycaz herkes uyurken biz çalışıyor olucaz. Rakiplerimiz 1 çalışırken biz 10 çalışıcaz"

    Cok yanlis , uykuyu aksatirsan verim alamazsin dersten insansin sen sonucta 11 yada en gec 12'de uyuman gerekiyor.4 saat uyuyup 20 saat verimsiz yerine , 8 saat uyuyup 16 saat verimli calis daha iyi...

    Calisirsan yaparsin 10k yapan adam süper zeka; sen gerizekali degilsin sonucta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 13 Ağustos 2017; 9:6:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2.sene olmazsa 3.sene olur. Önemli olan motivasyonu sağlamak değil. Bu da önemli ama asil önemli olan sağladigin motivasyonu yil sonuna kadar sürdürmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi ve 150 k.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes ettiriyorlarsa fifa geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamadı



    İnş yaparsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk değilsin hocam,
    meslek lisesinden 1 senede itü inşaat kazanan biri ile konuştum
  • Ege Fitness izledi ve gaza geldi.



    Şaka bir yana başarılar dostum. Kendini ancak sen bilebilirsin. Yapacağına inanıyorsan olay bitmiştir.

    Gereken sene sonuna kadar bu inancını koruman ve çalışman.



    Tekrar başarılar diliyorum , umarım seneye hedefimize ulaşmış bir şekilde foruma yazarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli çalıştıktan sonra tabiki yaparsın hocam.İnanman yeterli.
  • Ben bu yıl yerleştim, ona rağmen gitmeyip tekrar hazırlanacağım kırık obp ile. Öz abim bile bi bok yapamazsın sen diyor, umrumda mı? Hayır değil. Sallama kendi yoluna bak, destekleyen arkadaşlarım var bana güveniyorlar, en çok da ben kendime güveniyorum. O yüzden kendine güven yeter gerisi fasa fiso.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu matematiği bi halletsek her şey olur da nasıl yapcaz bilmiyom

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zamanında demiştim ki hiçbir şey kazanamazsam tıp yazarım. Benle dalga geçmişlerdi kurban ol falan diye Zkfkdkslf. Mühendislik yazdım bölümümü beğenmedim şimdi en kötü tıpa merkezi geçiş yaparım diye avunuyorum skfkfkfkf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gksdrk -- 13 Ağustos 2017; 13:29:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.