Şimdi Ara

MSI Laptop çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar MSI GE70 Apache kullanıyorum. Laptop normal olarak çalışıyor fakat ekrana hiç görüntü gelmiyor. Windows açılıyor hatta HDMI ile TV'ye sorunsuz görüntü alabiliyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kapağı kapatıp açarken ekrana giden kabloya hasar vermiş olabilirsin. Yada anakart bağlantı yerinde bir problem olmuş olabilir. Yada panel arızalıdır. HDMI dan görüntü alınıyorsa ram ve ekran kartın sağlam durumda. Garanti varsa garantiye yolla yoksa kasanın içi bir kontrol edilmesi gerek kabloların. Anakarta başka bir panel takılarak denenmesi gerekiyor. Panel arızası olup olmadığını anlamk için.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Menteşelerin içinden geçen kablo zarar görmüş müdür bilmiyorum.Biraz araştırma yaptım genellikle Anakartda ki çipset hatasından kaynaklanıyormuş.Fırınlama ve ısıl işlem yapıyorlar https://www.youtube.com/watch?v=xoCV5klw8w4 burda olduğu gibi.Acaba benim laptopda da aynı arıza mı var?
  • KarahanL K kullanıcısına yanıt
    Bu chipset tamiri çok uzun süre götürmüyor bilgisayarı 1 sene 1.5 sene en fazla. Servis bakıp size bilgi verir. Yanlız eğer sorun chipsette ise bu tür durumlarda anakartını komple değiştirmeni tavsiye ederim bütçene göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.