Şimdi Ara

ÇARESİZ TM'Cİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • - Selam arkadaşlar
    12.sınıfa geçtim ve çaresiz bir durumdayım.ama o duruma gelmeden önce biraz size geçmişi anlatmak istiyorum.
    teogda 467 almıstım (yüzdelik dilim 3) ilimin en iyi anadolu lisesine yerleştim.9-10 da tabiri caizse yattım saçma sapan şeylerle meşgul oldum.fizikle sorunum vardı.ailem bu durumuma üzülüyordu ve en sonundan okulumu değiştirdiler.özel liseye geçtim ve ben 9-10'daki salak hallerim yüzünden çalışmayacağıma inanarak lanet olsun ki TM bölümünü seçtim.ama çocuklukten beri içimden mühendis olmak geçerdi.içimdeki bu burukluk 11 döneminde arada sırada olsa da hep vardı.11.sınıf 9-10'a oranla çok daha verimli geçti.ve ben odtü uluslararası ilşkiler düşünmeye başladım ve kazanacağıma da inanıyodum.fakat aradan 2 ay geçti ve ui ile ilgili araştırmalarım beni bu bölümden soğuttu.çünkü odtü'de bile okusanız orası size bir meslek kavramı vermiyor.diğer iibf'cilere göre çok daha arka planda kalıyorsunuz.
    yazın 2 ayım genelde ygs mat üzerine geçti ama artık bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum.okulumda tek sınıf mf var ve 24 kişi olduğu için oraya geçemiyorum.temel liseye geçmeyi düşünsem şuanki okulumla kayıt yeniletmiştim nasıl olacağını da bilmiyorum.temel lisede mf'ye geçtim diyelim.11 feni adına hiçbir şey bilmiyorum.sizce ne yapmalıyım hayallerimin peşinde koşmalı mıyım yoksa tm'den mi hazırlanmalıyım ?
    ve tm okuyup mf'den mezuna kalmanın etkisi nasıl olur?







  • Yapacağına inanıyorsan mf ye geç.Azimli bir şekilde hareket edersen sorun olmaz halledersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayallerinin peşinden git derim herne olursa olsun bu sene olmasa bile seneye olur ama adam gibi çalışırsan bu sene de olur SBS'den yana temelin var onu avantaja çevirip şimdideden başla çalışmaya . Millet 2 çalışıyorsa sen 3-4 çalış hallet işi
  • Hocam tm deki bolumleri tam olarak araştirdin mi? Hukuk psikoloji işletme .. Dişinda bölümler de var. Iyice araştirin yine de kendinize uygun bir bolum bulamazsaniz mfye geçin. Bunun icin mezuna kalabilirsin 1 sene kaybetmek hayatindan bişey çalmaz. Eğer matematik geometri iyiyse zaten yetiştirebilirsin. Temelin yoksa da dedigim gibi mezuna kalirsinm 👍 yapabilir miyim diye dert etmekden once ne istedigine karar ver yola koyul merak etme bu sene olmazsa seneye olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü uluslararası yerine daha işe yarar bir üniversitede uluslararasını düşün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat iş bulmak için uluslararası ilişkiler berbat bir bölüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.