Şimdi Ara

Ülkenin gelişmesi için imam hatip şart!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam bir çay bahçesinde oturuyorum, yan masaya bi çift oturdu. İşte adam masada göğsünü gere gere oturuyor. Yanın da ki kadın ne derse başını sallıyor evet haklısın manasında. Adam belki yarım saat konuştu orda ve kadıncağız baş salladı o arada.. Tabii ki insanları dinlemiyorum ki bu hiç hoş bişey değil ama ne hikmetse çok doğru ana dek gelip kulak kabartmışım. Konuşmanın içinde dikkatimi çeken değil bildiğiniz yerle bir eden bir şey geçti. Adam diyor ki : "ülkenin bu halde olmasının en büyük sebeplerinden biri de imam hatip liselerinin azlığıdır. Bak kaç tane insan deli gibi üniversite okuyor da ne oluyor? Bu ülke ilk önce saygı sevgi din lazım din. Yoksa öyle üniversiteyle olacak iş değil bunlar. Yazık çok yazık " Daha sonra kadın ilk defa konuşacak cesareti buldu herhalde ve konuştu: "evet aynen öyle artık şu imam hatip liselerini daha çok ön plana çıkarmaları lazım baksana bizim orda normal liselerin arasında kaynadı gitti,unutuldu. Bu ülke başka nasıl ayağa kalkacak?" konuşma yaklaşık 5 dk falan sürdü bu konu hakkında. Neyse ki içim geçmiş diğer konuları duymadım ama adamın çok sert bir tavırla kalk gidelim demesiyle gittiklerini gördüm en son kadar. Arkadaşlar ne biçim iş bu ya? Şaka mısınız lan? Bende müslümanım ama bir ülkenin gelişmesi için din şart değildir. Sadece ahlaki açıdan müslüman olmayan ülkelere göre islamiyete göre, ahlaki açıdan daha gelişmiş oluruz. Yanlış mıyım arkadaşlar akıl verin bana? Vallahi beynim yandı o konuşmadan sonra Bunları size havale ediyorum dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İngiltere Almanya da papaz hatip liseleri ile gelişti bu kadar zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ne kadar gelişecek lan her on okulun yarısı imam hatip oldu.İmam eriğini papaz eriğine çevirecekler diye devlet sermayesinin yarısını harcadılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende muslumanim tamam ama baska dinde olup kendini bizden cok otelere ilerilerile gelistiren ulkelerde imam hatip benzeri liseler olmadigina gore nasil oluyor bu işler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu konuların tartışılması bile acizce yani, bu sorunun bi tarafı olmak bile utanç verici
  • Bir ülke din ile değil bilim ile kalkınır. Bunu idrak edemeyenlerle aynı havayı solumak çok acı verici.
  • Bir daha gorursen onu tek hucreyle dusunmek zor olmadi mi diyebilirsin o cahillikle zaten ne demek istediğini anlamayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilkokul ve ortaokuldan cinsiyet ayrımını koyuyorlar. Kız-Erkek ayrı okuyor
    Kızlar erkekleri insan olarak değil karşı cins olarak görüyor onlara karşı bir sınır koyuyor. Aynısı erkekler için de geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.