Şimdi Ara

2.El Araç yada 0 Araç Hangisini Tercih Etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese İyi Günler Dilerim.

    Benim birkaç gündür kafamı kurcalayan bu sorunu sizinle paylaşıp bilgilerinizi almak istedim

    Benim şuan 2004 model 1.4 hdi Peugeot 307 aracım var ve ben bu aracı gerek maddi durumumun el vermesi nedeniyle gerekse artık sıkıntı açacağını düşündüğüm için degiştirmek istiyorum ama halen kararsızım 3 seçeneğim var diye düşünüyorum sizce bu seçeneklerden hangisi daha mantıklı bir yatırım olur ?

    1- Şuanki Aracıma 1000-2000 TL Gibi bir ücret harcayarak beğenmedim veya sıkıntı açacağını düşündüğüm parçalarını degiştirip sıkıntısız binebilirim.
    2- Bu aracı satıp üstüne belirli bir mebla ( 10-20 bin TL ) koyup 40000-50000 TL Gibi bir ücret karşılığında daha iyi bir araç alabilirim.
    3- Aracımı 0 bir araç almak için takas'a sokup üstüne 30.000 TL gibi bir faizsiz kredi çekip kalanınıda normal kredi çekerek 70000-80000 TL gibi bir araç alabilirim ( Renault Megane IV - Fiat Egea - Hyundai Elentra - Seat Leon - Skoda Rapid Gibi )

    Bu konularda çok kararsızım 1-2 sene içerisinde ev alma gibi bir durumda söz konusu eğer şuanki aracımı temizce yaptırırsam birikim yapıp seneye ev işine zorlanmadan girebilirim



  • 2.maddeyi ben olsam yapmazdım.

    1.madde ve 3.madde arasında ise içinize siniyorsa aracınız tamir ettirip kullanmaya devam edin. artık konforu, gidişi vs vs sıkıntı yaratıyorsa, yetmiyorsa o zaman 0 araç alın.
  • imkan varsa 2. el alma hocam. 2. el büyük risk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.