Şimdi Ara

Masters Ligde 3.Haftanın Enleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HABERLER
    Masters Ligde 3.Haftanın Enleri
    01 Ağustos, 2017

    Masters Ligde 3.Haftanın Enleri


    Haftanın Takımı : Gpay Ice Esports Club

    4 mağlubiyetli lig başlangıcının ardından izleyicilerimizin aklına "acaba Ice eski haline dönebilecek mi?" sorusu belirmişti. Geçtiğimiz hafta bu soru işaretlerini biraz olsun silen "Ice" bu hafta bu soruları iyice azalttı. Derbide "World Judge" ile 1-1 berabere kalan "Ice" ligin yükselen ekibi UncharteD takımını 2-0 ile geçti. Bir diğer rakibi olan ve ligde sürpriz sonuçlara imza atan RelaxGame ESC karşısındada 2-0'lık galibiyete ulaşan "Ice" haftayı 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile tamamladı. Ligde iddialı bir sıraya ulaşan "Ice" bu performansı ile haftanın takımı olmaya hak kazandı.

    Masters Ligde 3.Haftanın Enleri


    Haftanın Oyuncusu : Onur Ege "ShineaizeN!" Tarhan

    YOLO takımının tartışmasız en önemli silahı olan "ShineaizeN!" ilk haftada haftanın 5'lisi içerisinde yer almıştı. Bu performansının üzerine ekleyen "ShineaizeN!" bu hafta takımının önemli galibiyetler elde etmesinde büyük rol oynadı. Özellikle Plan-B Gaming takımına önemli raundlar kazandıran ve aynı zamanda frag yükünü çeken oyuncu haftanın oyuncusu olmaya hak kazandı.

    Masters Ligde 3.Haftanın Enleri


    Haftanın 5'lisi

    * Onur Ege "ShineaizeN!" Tarhan - YOLO

    Haftanın oyuncusu olan ShineaizeN! listemize direkt olarak giriş yapıyor.

    * Arkın "Nighthawk" Akışık - Gpay Ice ESC

    Eski performansına geri dönen "Ice"ta özlenen performansını göstermeye başlayan oyuncu bu hafta özellikle World Judge maçının Midtown haritasında gösterdiği performansla ve diğer maçlarda takımının frag yükünü çekmesiyle bu haftanın 5'lisine girmeye hak kazandı.

    * Mert "xm0nsteer" Kılıçsoy - Plan-B Gaming

    Bu hafta istediğini alamayan "Plan-B" takımında performansı ile en çok dikkat çeken oyuncu oldu. Özellikle T tarafında oynadığı güzel oyun ve oyuncu açan vuruşları ile göze çarpan oyuncu bu hafta listemizde yer aldı.

    * Yiğit "Libertalia" Kargılı - Azzuro

    Bu sezonun en dikkat çeken transferlerinden birisi şüphesiz "Libertalia" oldu. Azzuro gibi tecrübeli bir takımın fazla tecrübesi bulunmayan oyuncuyu seçmesi dikkatimizi çekmişti. Asıl merak edilen ise nasıl bir performans göstereceği idi. Oyuncu T tarafında oynadığı cesaretli ve hareketli oyuncu ile bu hafta adından söz ettirdi. Haftanın oyuncusu seçilememsinin nedeni ise CT tarafında aksaması ve oyununu duruma göre değiştirememesi oldu. Ancak diğer gösterdiği performanslar haftanın 5'lisine seçilmeye yetti.

    * Nedim "LittleKnight*" Yaman - Künyesizler

    Bu sezon ligde istediğini alamayan takımlardan birisi şüphesiz "Künyesizler". Aynı zamanda "LittleKnight*"ta eski performansından uzak bir görüntü çiziyor. bu hafta "Künyesizler" takımı yine istediğini alamadı ancak "LittleKnight*" eski performansına dönüş sinyalleri verdi. CT tarafındaki sağlam tutuşu ve alışık olduğumuz tek mermi headshot vuruşlarını bu hafta bize gösteren oyuncu haftanın 5'lisi arasında yer aldı.

    Masters Ligde 3.Haftanın Enleri



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.