Şimdi Ara

İstanbul Düğün Fotoğrafçısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Düğün Fotoğrafçısı


    Tonton bir çift olduğunuzda ve torun tombalağa karıştığınızda çok hızlı bir zaman yolculuğu yapıp her şeyin başladığı yere, evliliğe ilk adım attığınız anlara dönmek için size yardım edecek tek şey fotoğraf kareleri olacak. Bu karelerle birlikteliğinizin ilk heyecanlarını ölümsüzleştirebilir ve o anlara defalarca tekrar tekrar dönebilirsiniz.

    İnsanoğlunun ömrü ikiye ayrılır. İlk bölümünde, hayatının geri kalanı için birlikte olmak isteyeceği kişi için kendini hazırlar. İkinci bölümünde de bu kişiyle acı, tatlı geçirdiği yılların tadını çıkarır. İşte bu iki dönem arasındaki geçişin yaşandığı en özel günler düğün günleridir. Çiftlerin birbirlerine bir ömür boyunca sürmek üzere sevgi, saygı ve sadakat yemini ettikleri bu özel günler; bir insan hayatı için en önemli günlerdir. Kadının ve erkeğin son nefesini verene kadar birlikte olacağı kişinin kim olduğunu herkese duyurduğu evliliğin ilk günü sayılan düğün günleri, herkesin devamlı olarak tatlı bir hüzünle hatırladığı günlerdir. Günün mutluluğunu belgelemek de nefis fotoğraf kareleri ile mümkün oluyor.

    Gökhan Avşar Photography olarak işte bu denli önemli olan günlerinizde sevinçle hatırlayacağınız kareleri kaydetmek için düğünlerinizin fotoğraflarını çekiyoruz. Evliliğin ilk adımları olarak sayılabilen nişan törenlerinde veya nişan töreninin öncesinde gerçekleştirebildiğimiz fotoğraf çekimlerinden düğün sonrasındaki “trash the dress” çekimlerine kadar asla unutmayacağınız günlerin her bir saniyesini karelerle kayıt altına alıyoruz. Çiftlerimizin arasındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterecek kadar güzel havaya sahip olan mekanlarda yaptığımız çekimlerde en yaratıcı kareleri yakalamaya çalışıyoruz. Böylece sıradan düğün fotoğraflarından daha şık kareler elde ediyoruz. Çekilen fotoğraflardan seçtiğiniz karelerle çok şık albümler hazırlıyoruz. İstediğiniz özelliklere sahip olan albümlere ve karelere ulaşmak için çekimlerin ve baskının her aşamasında sizin de fikrinizi alarak çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Gökhan Avşar Photography olarak düğün günleri için fotoğraf çekimlerinin yanı sıra video çekimleri de yapıyoruz. Hareketli görüntüler halinde düğünlerinizin kayıt altına alındığı bu görüntülerde dış çekimlerden düğün sonuna kadar klipler hazırlayabiliyoruz. Siz de bu özel günlerinizi asla unutamayacağınız karelerle ölümsüzleştirmek isterseniz hemen bize ulaşın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR_2234 -- 1 Ağustos 2017; 11:51:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.