Şimdi Ara

Fikret Orman ve Şenol Güneş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hep eleştirdim hep daha iyiye gitmek için herkes doluyu görürken boşu da görmek gerektiğini vurguladım ama bu son duruşları gerçekten takdir edilmesi lazım.Bu karakter gerektiren sağlam duruş asla unutulmamalı.Beşiktaş ligin başlamasına haftalar kala yapılan bu Ali Cengiz oyunundan yara almadan çıkmıştır.Başkanı da yönetimi de Şenol Güneş'i de tebrik etmek gerekir.Helal olsun onlara Beşiktaş'ı baskılara rağmen savundukları için



  • 10 milyon euro versinler Şenol güneşi satalım. 3.5milyon euro tazminat alan fatih terim hain degil ama Şenol güneşi vermemek hainlik oluyor. Fikret baba Şenol güneşi gönderecekse bedava asla Vermez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman'ı 1. savunma nedenim bu zaten. Adam asla kişisel menfaatlerini Beşiktaş'ın üstünde görmüyor. Emin ol Şenol GÜneş'i yedirse gayet iyi iş anlaşmaları falan yapardı. Mesela Serdar Bilgili'nin 2004 de yaptığı gibi. Takımı resmen katlettiler ve adam direk kaçtı. Yıllar boyunca nedense kimse görmedi. Yıldırım Demiröreni zaten söylemiyorum bile. Emir nerden gelirse onu yaptı. Onun için Fikret Orman gibi başkan, Şenol GÜneş gibi hocaya sahip olduğumuz için şanslıyız. Bu adamları ufak tefek şeylerle soğutmayalım. Herkes transferde hata yapar, her hoca oyuncu değişikliğinde hata yapar. Bunları eleştirmek takımı daha iyiye götürmez bu insanları yaptıkları işten soğutur. Eğer bir gün kişisel çıkarlarını takımın üstünde görmeye başlarlarsa o zmaan eleştiririz. 4 yanımız Beşiktaş düşmanı kaynıyor. Şimdi birlik olma zamanı.
  • Yani Fikret başkan böyle bir adam işte. Boşuna savunmuyoruz. Hep böyleydi zaten ama senin baktığın yer yanlıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.