Şimdi Ara

Atatürk büstüne saldıran meczup uyuşturucu müptezeli çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, dün öğle saatlerinde Atatürk büstüne elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan seyyar satıcı Mehmet Malbora ifadesi alındıktan sonra tutuklandı. Malbora'nın ifadesinde pişman olmadığını ve rüyasında büste zarar verilmesinin tebliğ edildiğini söyledi. Meczup olduğu belirtilen Malbora'nın ailesi ise şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürdü.


    Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, dün öğle saatlerinde Atatürk büstüne elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan seyyar satıcı Mehmet Malbora, güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi, ardından tutuklandı. Malbora’nın emniyetteki ifadesinde, pişman olmadığını ve rüyasında büste zarar verilmesinin tebliğ edildiğini iddia ettiği belirtildi. Meczup olduğu belirtilen Malbora’nın ailesi ise şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürdü.

    Dün, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın da karşısında bulunan Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çıkıp elindeki tahrayla zarar vermek isterken polis tarafından yakalanarak emniyete götürülen evli 2 çocuk babası Mehmet Malbora’nın ifadesi alındı.

    Malbora’nın polise verdiği ifadede pişman olmadığını ve Atatürk büstüne saldırının rüyada kendisine tebliğ edildiğini iddia ettiği belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan Malbora, yoğun güvenlik önlemleri arasında elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.
    Polisin evine düzenlediği operasyonda cep telefonu, tablet ve bilgisayarına incelenmek üzere el konulan Malbora’nın sabıkasının bulunmadığı anlaşıldı. Ailesi ise, Malbora’nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürdü. (DHA)

    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ataturk-bustune-saldiran-meczup-hakkinda-ailesinden-muthis-iddia-1953877/

    Kendisi Muhammed torunu asla alkol almaz ama uyuşturucuya hayır demez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Birisi uyuşturucu kullanır islamdan dem vurur, diğeri puta tapınıyorlar der gider şeyhinin sümüğünü yer, öbürü müslümanlık der gider sadece kendi adamlarını işe alarak milletin kul hakkına girer, taa öbür zırtapoz ise... diye gider bu iş. Şimdi ne diyelim ki biz bunlara? Tez zamanda yok olmanız dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 31 Temmuz 2017; 19:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Birisi uyuşturucu kullanır islamdan dem vurur, diğeri puta tapınıyorlar der gider şeyhinin sümüğünü yer, öbürü müslümanlık der gider sadece kendi adamlarını işe alarak milletin kul hakkına girer, taa öbür zırtapoz ise... diye gider bu iş. Şimdi ne diyelim ki biz bunlara? Tez zamanda yok olmanız dileğiyle.

    adam kendini peygamberin torunu olak görüyorya, ehli sünnet müslüman asla alkol şişesini eline bile almamıştır, içenede lanetleyerek bakar kafir der, ama mümin müptezel çıktı



    Peygamber torunları müptezel mi oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyada bak "MALBORA"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma'ya kadar salınacak. Arabasına iddasına girecek varsa girelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfesörCan

    Soyada bak "MALBORA"

    Mekruh değil miydi o ürün ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı "Mehmet" Soyadı "Malbora"

    hmmm Mavi ekran FATAL ERROR 404
  • Hic sasirtmiyor. Bu dinciler ulasmasi zor olan herseye gunah der, ulasinca kafasini kuma gomer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.