Şimdi Ara

Kraliçe karınca buldum acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün piknikte kraliçe karınca buldum sanırım. Baya büyük bir karınca. Arıya benziyor, tüylü ve desenli bir gövdesi var. Poposunun içinden iğne çıkartıyor. Şekli aynı Cow ant olarak tabir edilen kırmızı karıncalara benziyor ama bu sarı renkte ve desenli. Bacakları arı bacağı gibi kalın. Sırtı ve poposu büyük ama kanatları yok. Resmini en kısa sürede atacağım. Şu anda delikli pet şişeye koydum ve şekerli suya batırılmış pamuk koydum karıncanın altına. Şimdi deney tüpü almaya gidiyorum. Karınca akvaryumu nasıl yapılır diye sormak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karınca akvaryumları satılıyor. Hiç öyle kendin yapmakla uğraşma, gayet ucuzlar. Yemleri proteinleri vs. satılıyor internette çok kısa bir aramayla bulabilirsin. Onların birde neme ihtiyaçları var senin bilmeden yapacağın akvaryum hüsranla biter muhtemelen, uğraşsan öğrenip yapsan uğraşmana deymez, görseli güzel olmayabilir.

    Bende bir dahaki ay alıcam karınca akvaryumu. Kraliçe nerden bulurum diye düşünüyodum. Lütfen ara ara yaz buraya son durumlar hakkında bilgi ver.
  • Fotoğraf paylaşır mısın yaptıysan? Ben 60 tllik bir karınca akvaryumu yapmıştım ama güzel olmadı, daha pahalı güzel bir şey varsa alıp yeni bir tane yapmak istiyorum...
  • arkadas youtube gir karınca çiftliğime gir valla hepsi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.