Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (655. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
20.327
Cevap
379
Favori
1.521.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • chief73 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selomundo S kullanıcısına yanıt
    Sadece bende olmadığına ve bir sorun en azından şu ana kadar cikarmadigina sevindim denildiği gibi şerit takip ile ilgili direksiyona müdahale eden sistemin oluşturduğu bir şey gibi düşünmek lazım herhalde bu durumda şerit takip olmayan araçlarda olmaması lazım şerit takip olmayan arkadaşlarin araçlarında varsa o zaman başka birşey direksiyon kutusu vs. Düşünmek lazım sanki teşekkürler payladim icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cagca C kullanıcısına yanıt

    çitf renkli model ise siyah tavan boyasında atma olabiliyor. boya sorunu haricinde c5 ile genel bir şikayet yok.

  • Benim aracim 11.2020 uretim cift renk tavan sorunu olmadi. Acik garajda duruyor yagmur gunes etkisinde kaliyor. Sadece seramik kaplattim ve guvendigim bir yerde yikatiyorum. Yinede tavana dokununca boya guven vermiyor ins basoma gelmez biraz kismet isi olarak goruyorum. Onun disinda hic sorun duymadim. Sert plastikten trim sesi geliyordu oda kesildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milagrofzb M kullanıcısına yanıt

    Facebook grubunda anket olmuştu, sorun yaşayan arkadaşların gerek whatsapp gerek facebook vs daha organize hareket ettiğini düşünüyorum, 140 a yakın araç vardı sorun yaşayan. Tam olarak olmasa da aşağı yukarı Türkiye de sorun yaşayan araç sayısı bu kadardir diye düşünüyorum.

    Şu zamana kadar, tabi hepsi siyah tavan değildir, 10 binden fazla satılan araçtan bahsediyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanGurol -- 15 Ekim 2021; 11:6:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    Ayni problem 3008’de de var. Ayni boya ayni fabrika ayni isci. Sikayetvar’a dusen 3008 tavan sikayetleri birkac gun icinde yayindan kalkiyor. Zannediyorum ki firma hemen aksiyon aliyor. Gecen hafta bir tanesi yeni kasa 3008’de 5 6 yerde boya atmasi oldugunu yazmisti. Ben de makyajli kasa mi diye sordum cevap gelmedi. Sonra baktim sikayet yayindan kalkmis. Linki hala duruyor isteyenlerle paylasirim.

    Sunu da soyleyeyim bu 140 ile sinirli degil. Boyama tekniginden dolayi psa’nin butun araclarinda bu siyah tavan dokulmesi gorulecektir. Bugun bende yok diyende de cikacaktir tahminim. Avrupa’da 25 bin euro’ya biniyorlar bu araclara. Biz 500 bin verince beklenti cok yuksek oluyor. Hem yuksek donanim hem uygun fiyat hem muazzam kaporta boya isciligi iste hepsi bir arada olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 15 Ekim 2021; 14:54:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, lastik değişiminde söküp takma işinde dikkat etmemiz gereken herhangi bir şey varmı? Sensör v.b. gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mask6060 M kullanıcısına yanıt
    Sensör yok jantlarda. Bijonlari sokerken yuksek torkla cevirirlerse bijonlari sundurebilirler. Bir de lastigi levye ile ayirirken janti cizebilirler. Bu iki husus onemli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt

    tavanda orjinal boya ustune boya atildigindan bir tur boya uyusmazligi sorunu var gibi gorunuyor. kimyasal bir durum yani. cift renklerin hepsinde olma durumu var muhtemelen.

    tavan boyasi, kapidan yagmur suyu damlatma, motor yag kacagi gibi devamli bir olumsuzluklar var. araba kusursuz degil. bu arabalar avrupanin en ucuz kalite urettigi arabalar. kusursuz arac beklentisinde olmak avanakliktan baska birsey degil. bizim milletin mali kiymetlidir. bunu ikinci el her turlu esyada gorebilirsiniz nerdeyse sifir fiyatina 2 senedir kullandigi matkapa para ister.

    tavan icin citroen ucretsiz tavan folyo kaplama ve ya degerince para iadesi gibi teklifler vermisti bizimkiler napti ucuk fiyat tazminleri istediler citroende bakti ac gizlu bunlar toptan ilgiyi kesti galiba. burda da vardi oyle bir arkadas. bana 100 bin versede kabul etmem diyordu sifir acarl degisim istiyordu.

    kapidan su damlariyor dediler baktim hakkaten oyle burayi okumasam habeeim olmayacak :) rahatsiz etmiyirdu iki damla su. ne varki yagmurda semsiyeyle montla arabaya giriyorsun heryer vicik vicik olmuyir mu.

    benimki tek renk ben memnunum. yag kacagi yok. boya atmasi yok. su damlatiyor kapiyi acinca onemli degil benim icin.

    millet issiz heralde bunlarla ugrasiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cagca C kullanıcısına yanıt

    Bu segmentte alınabilecek en iyi araçlardan biriyle ilgileniyorsunuz. Yağ kaçırma problemi olmuş olsaydı Peugeot, DS ve Opel'ler için de konuşuluyor olması gerekirdi. Şöyle düşününün Peugeot, yeni Opel ve DS'lerde kronik diye bahsedilmeyen bir problem Citroen'de de yoktur.

  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt

    Önyargılardan sıyrılıp bir aracın kalitesini ve konforunu kendi bilincinizle algılayıp C5 Aircross'u tercih ederseniz tahmin ediyorum uzun yıllar zevk alarak kullanılabilecek bir araç. Yoksa milletin lafına bakarsanız Türkiye'de Citroen alınmaz!

  • ivanlocke kullanıcısına yanıt

    1.6 benzinli eat8 şanzıman ikilisi çok başarılı. shine donanımda ses yalıtımı çok iyi, bi tavan boyası atıyor diye kötülenecek araç değil. diğer marka modelde neler var neler.

  • ivanlocke kullanıcısına yanıt
    Bu yag kacirma olayi demekki bir tek bana denk geldi.aslinda yag kacagi degil conta etrafindan terleme yapiyor ileri km lerde ne olacagini gorecegiz.simdiye kadar baktigim iki c5 sahibide yok demesine ragmen bakabilirmiyim dedim onlardada vardi ayni durum inanamadilar.hatta bugun kapinin onune gelen grandlandx 26500 km de kendisinede sordum yok ole bisey dedi.bakabilirmiyim dedim 2 yerden ondada baslamisti.gorunce sok oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatih19812014 F kullanıcısına yanıt

    Mümkünse foto paylaşabilir misiniz? Kendi aracımı kontrol edebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok foto cektim hatta videoda var.ama o bolge isigida acsaniz golge vuruyor.yine en uygun haliyle resim veya video yuklemeye calisacagim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam araç benzinli mi dizel mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimki dizel oldugu icin hep dizel olanlara baktim.servisle de gorustum .ama servislere hic guvenim yok.simdilik takip ediyorum birazdan video veya resimde yuklemeye calisacam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Video yuklemeye calistim ama kabul etmedi.Resimde gordugunuz gibi kirmizi noktalarin arasinda terleme baslamis.benim km 9 binde diger baktiklarim 20-30 bin arasindaydi daha belirgindi.orda bulunan contayi komple tarayarak bakmaniz lazim egilmenden gorunemdigi icin farkina varilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih19812014 -- 15 Ekim 2021; 19:30:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miracle40 M kullanıcısına yanıt
    Yukledim alt mesajda var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.