Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.007
Cevap
76
Favori
250.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bluemmttr B kullanıcısına yanıt

    Baseus SUGENT-HQ01 Telefon Tutucu, ben bunu kullanıyorum. Bu tarz bir şey gayet iş görür.

  • imreyra İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba, sanırım 5 sn boyunca basılı tutunca süper kilitleme yaptığı için cam tavanı da kapatıyor olabilir. Ama bunu normal kilitleme yapınca da cam tavanı kapatabiliyor olması lazım.

  • nickelback48 N kullanıcısına yanıt

    Benim Citroen Service Box'a (servis yazılımı) tam erişimim mevcut. Gördüğüm kadarıyla süper kilitleme İngiltere için üretilen araçlarda mevcut. 5sn basılı da tutsanız süper kilitleme yapmaz (Süper killitleme yapılınca araç içerideki kilit açma butonuyla veya iç kapı kollarından açılmaz).


    Ben tavan ve camları hem anahtardan uzaktan kapama yapmak için serviste tele kodlama yaptırdım.

  • NOBUAT kullanıcısına yanıt

    Hocam serviste yaptırdığınız işlemin detaylarını öğrenebilir misiniz, her servis bilmiyor bunu çünkü. Belki basitçe yapılabilecek bir şeydir. Bir sürü arkadaşta faydalanır :)

  • Arkadaşlar selam, 2021 Shine model satın almak üzereyim fakat bayide göremedim aracı 2020 model vardı ellerinde onun üzerinden tanıtım yaptılar 2020 modelde olan arka koltuğu kol dayama gibi indirip bagaja erişme 2021'de yok dendi doğru mu? Ayrıca 2021 modelde arka koltuklar ileri geri hareket ettirilemiyor mu? ST emin değilim ama sanırım bu özellikler 2021 modelde yoktu dedi doğru mu bu?



    Birde ek olarak camların ve üst tavanın araç kilitlendiğinde kapanması için yazılım yüklendiğini anlattım fakat doğru olmadığını en azından kendisinin bunu bilmediğini söyledi. Yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdıklarını biraz detaylı anlatabilirse çok sevinirim bende bayiye tarif edeyim araç tesliminde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ametehan

    Arkadaşlar selam, 2021 Shine model satın almak üzereyim fakat bayide göremedim aracı 2020 model vardı ellerinde onun üzerinden tanıtım yaptılar 2020 modelde olan arka koltuğu kol dayama gibi indirip bagaja erişme 2021'de yok dendi doğru mu? Ayrıca 2021 modelde arka koltuklar ileri geri hareket ettirilemiyor mu? ST emin değilim ama sanırım bu özellikler 2021 modelde yoktu dedi doğru mu bu?



    Birde ek olarak camların ve üst tavanın araç kilitlendiğinde kapanması için yazılım yüklendiğini anlattım fakat doğru olmadığını en azından kendisinin bunu bilmediğini söyledi. Yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdıklarını biraz detaylı anlatabilirse çok sevinirim bende bayiye tarif edeyim araç tesliminde.

    2021 shine aracımda kol dayama gibi olan kısmın açılıp bagaja erişim kısmı da var koltuklarım 2/3 1/3 ileri geri kayma özelliği de var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ametehan A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, söylediğiniz hepsi yanlış:)
    Adamlar çeyrek milyonluk mal satıyorlar, sattıkları maldan bihaber. Ben vidasına kadar nasıl kullanıldığını bilir anlatırdım :)
    1-)arkadaki orta koltuk katlanıp öne doğru kol dayama gibi kullanılıyor, bagajada erişebiliyorsunuz.
    2-) 2020 de ön yolcu koltuğu katlanmıyor. 2021 ise sürücü koltuk hariç hepsi katlanıyor öne gidiyor.
    3-)kilit ile cam tavan kapanmaz diyeceğine bilmiyorum diyebilir, ki burada arkadaşlar yapıldığını yazmış. Bayide ki servisler ya yapmaya üşeniyor yada bilmiyorlar.
    Cam tavanı kilitleme ile kapatan arkadaş öğrenir anlatırsa hepimiz faydalanırız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @nickelback48 @herseyinhayirlisi ikinizde çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten dediğiniz gibi sattıkları maldan bihaberler. Birde ek olarak bildiğiniz gibi arabanın ön kol dayama kısmı baya kötü, Bursa İnallar bayi sitesinde bir ön kol dayama ilanı var ama görüştüğümde pandemi dolayısıyla getiremediklerini çok uzun zamandır beklediklerini ama uzun süre gelmeyeceğini söylediler. Siz bu konuya bir çözüm bulabildiniz mi yoksa geldiği gibi mi kullanıyorsunuz aracı?


    Bahsettiğim ön kol dayama bu linkte gözüküyor: https://citroen.inallar.com.tr/modeller/c3-aircross/aksesuarlar





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ametehan

    @nickelback48 @herseyinhayirlisi ikinizde çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten dediğiniz gibi sattıkları maldan bihaberler. Birde ek olarak bildiğiniz gibi arabanın ön kol dayama kısmı baya kötü, Bursa İnallar bayi sitesinde bir ön kol dayama ilanı var ama görüştüğümde pandemi dolayısıyla getiremediklerini çok uzun zamandır beklediklerini ama uzun süre gelmeyeceğini söylediler. Siz bu konuya bir çözüm bulabildiniz mi yoksa geldiği gibi mi kullanıyorsunuz aracı?


    Bahsettiğim ön kol dayama bu linkte gözüküyor: https://citroen.inallar.com.tr/modeller/c3-aircross/aksesuarlar

    Hocam bu ürünün montajı youtubeda şu linkte var.
    https://www.youtube.com/watch?v=pv9UWPeRBw8

    Ben orijinal haliyle kullanacağım çünkü hem arabanın üzerindeki kol dayamayı sökmek gerekecek ve orada bir açıklık olacak hem de arka bardaklığın oraya vida atmak ve delmek gerekiyor ki hayatta delmem.
    Orjinal kol dayamaya gelince sürücü tarafında işlevsellik olarak bir sorun yok bence pozisyonu da ayarlanıyor ve ben memnunum fakat yolcu tarafı çok rahat etmiyor ve kol dayamaların içindeki eşya gözlerine alıştığımız için onun eksikliği yaşanabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün arabayla ikinci günüm :)

    Ön kaputta şeffaf kaplama gibi birşey farkettim. Oysa ki özel birşey yaptırmadım. Sizde de var mı?

    Bir de my citroen uygulamasına araç bilgileri gelmedi. Şasi numarasıyla ekledim, sonra Bluetooth ile bağladım üstüne kablo ile taktım ama getiremedim. Ne yapmam lazım?


    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

    kaput filmi olabilir, bize de talepte bulunmamamıza rağmen hediye etmişler.


    bu arada uygulamayla ilgili sorunu ben de yaşadım. bluetooth ile bir sürüş aktarmayı başardım ancak sonraki 2 sürüşü almamış uygulama.


    ilk sürüşte de uzun süre uğraştım uygulamaya bağlanmak için, en sonunda pes ettim. hatta sürüşten sonra uygulamayı incelerken bir türlü bulamadım sürüş bilgilerini. üzerine arabaya gidip bağlantıyı yapmayı tekrar denedim, sonra pes ettim. geri döndüğümde sürüş yüklenmişti. 


    sonraki sürüşlerde bilgi yüklenmedi. nasıl olduğunu anlayamadım. pes ettim ben de. 


    bu arada spotify kablosuz çalmıyor diye biliyordum ancak bt ile müzik dinleyebildim. yanlış kalmış aklımda demek ki.


    yakıt tüketimi de dur-kalklı yoğun trafikte 8.5 litre oldu. işin içine 50-70 arası sabit gidilen kısımlar dahil olunca 8 litreyi gördük. şehir içinde herhalde bu değerlerin pek değişmeyeceğini düşünebiliriz.





  • mehmetakbudak M kullanıcısına yanıt

    bayilerdeki c4'ler shine bold diye hatırlıyorum, en azından benim incelediğim öyleydi. onunla c3a kıyaslamak biraz haksızlık olur yalnız. :)

    en azından shine paket araç deneyebilirseniz, cam tavanın kattığı ferahlık anlatılmaz diyebilirim, deneme sürüşüne feel paket bir araçla çıkmıştık ve biraz daha basık hissetmiştik.


    kol dayama konusunda herkes hemfikir, biz arada internetten kol dayama bakıyoruz. ama muhtemelen yaptırmayız hiçbir zaman. koltuk kılıflarını hiç beğenmemiştik ilk incelediğimiz zamanlarda. ama bayide gerçek halini görünce sandığımız kadar kötü olmadığını anladık. evet cazip bir görüntüsü yok ama konforunu ben bayağı beğendim. görüntüye pek takılmıyorum ama o kadar para verirken görüntüye takılmak da herkesin hakkıdır. 


    umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır süreç.





  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsınız umarım. ön park sensörünün ekrandan devre dışı bırakılmış olma olasılığı (böyle bir seçenek var mı onu da bilmiyorum) varsa onu aktifleştirebilirsiniz. park ederken öndeki araca yeterince yaklaştığında ötmeye başlıyor.

  • nickelback48 N kullanıcısına yanıt

    İşlem basit aslında. Araç cihaza bağlanıp parametrelerden seçilip onaylanıyor. Servisler bilmiyoruz vb diyorlar. Uğraşmak istemiyorlar

  • Hocam biliyorsanız detay verebilir misiniz, araca bağlanıp ayarlanacağı aşikar zaten. Ee sonra diyoruz yani :)

  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bayinin değil distribütörün işi kaput filmi. Valla citroen Türkiye'yi takdir ettim bir kez daha. En kötü kaput filmi sonax'ta 750 tl. Sanırım my citroen yakıt tüketimi haricinde bir işe yaramıyor.

    Ben de spotify da bt üzerinden müzik dinledim. İlginç bir şekilde normalde spotify listesine göre değil karışık gidiyor anlam veremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ön park sensörü gayet iyi çalışıyor. Sanırım dün yeni arabanın heyecanıyla hiçbirşeye yaklaşmadım önden 😁

    Uyarı mesajı kafama takıldı ama bakalım tekrar çıkacak mı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi Service Box'a baktım anahtardan cam ve tavan kapama menüsüne.

    Menüye buradan ulaşılıyor:

    Bu menüden de gerekli parametre düzeltiliyor:


    Bu işlem için servis bilgisayarı mutlak gerekli. Servis muhtemelen bir ücret talep edebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOBUAT -- 22 Mayıs 2021; 21:49:29 >




  • NOBUAT kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam teşekkürler. iyi oldu bu görseli paylaşman.

    Uzaktan kodlanacak değer, evet olarak mı değişecek. Hangi ayarlamalar yapılmış durumda sende onu da paylaşır mısın ?

  • nickelback48 N kullanıcısına yanıt

    Zaten bu menüde ya "evet" ya da "hayır" seçeneği var. Değer "evet" olarak kodlanırsa çalışıyor.

    Camlar ve sunroof, ön kapı kollarına kilitleme için el tutulup beklenirse kapanıyor. Ayrıca anahtardan araç kapatılıp, ikinci kez kapama düğmesine basılıp beklenirse de, herşeyi kapatıyor.


    Her iki yöntemde de tek sorun, sunroof camlar gibi tek seferde kapanmıyor. Kapanmaya başlıyor/ duruyor / tekrar kapanmaya başlıyor.....

    Tavan tam kapanana kadar böyle sürüyor. Bir zararı yok ama. Sanırım araya bir şey sıkışırsa diye böyle bir yöntem izlenmiş

  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.