Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
22
Favori
214.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awos

    Selam arkadaşlar.
    Bende beni idare edebilecek kulaklık arayışındaydım. Sonrasında Xiaomi Xiaomi Mi Spor Bluetooth 4.1 almaya karar verdim. Kulaklığı fiyatını araştırırkenhttps://www.xiaomi-turkiye.com/ diye bir site buldum. Kulaklık fiyatı diğer sitelerden 40 TL civarı daha ucuz. 1 Nisan'a kadar kampanya yaptıklarını söylüyorlar. Fakat site güvenilir mi ya da daha önce alışveriş yapan oldu mu, hiç bir yerde göremedim.
    Sizce bu site güvenilir mi? Sizce satın almalı mıyım?
    Birkaç mesaj öncesinde xiaomi-turkiye.com sitesini bilen var mı diye sormuştum. Acı gerçeği sipariş vererek öğrendim. Başkalarının canı yanmasın diye buraya yazıyorum. Adamlar bildiğin dolandırıcıymış. Aras Kargo ile karşı ödemeli gönderdiler. İçinden xiaomi kulaklık yerine i7 diye dandik 10TL lik kulaklık çıktı. İçinde fatura ya da benzeri bir şey yok. Sitelerinde ürün hala hazırlanıyormuş gibi görülüyor. Bu sebeple iade et olayı da çalışmıyor, çalışsa da iade edemezdim ya.
    Bu durumda ne yapabilirim, bilen var mı?Bluetooth Kulaklık TavsiyesiBluetooth Kulaklık TavsiyesiBluetooth Kulaklık Tavsiyesi




  • Kablosuz bluetooth 'lu kulaklıkları araştırıp 4 adet alınabilir kulaklık buldum, sitemde bir içerik yazdım.
    İnceleme ve 2019 fiyatları hakkında. Belki yararlı olur diye burada da paylaşmak istedim.
    Bunlardan biri Airpods, bildiğiniz gibi. Airpods ucuz değil (yazmazsam olmazdı) ama diğer kulaklıklar da fiyat ve performans bakımından çok kafama yattı. Özellikle piyasaya yeni çıkan kablosuz ve kutulu kulaklık (airpods tarzı kutusu var) Meizu Pop TWS TW50 Q hem fiyat hem performans açısından bence mükemmel. Gözüm kapalı önerebilirim.

    Merak eden arkadaşlar için kulaklıkların listesi:
    -Apple Airpods
    -Huawei Talkband B5
    -Jabra Stealth
    -Meizu Pop TWS TW50 Q

    Özellikleri ve fiyatlarını merak ediyorsanız sitemde yazdığım kulklık inceleme ve fiyat içeriğine BURADAN bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecoist -- 21 Mayıs 2019; 8:47:26 >




  • Kullanmadığınız ürünlere nasıl liste oluşturup tavsiye ettiniz anlamadım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiN® -- 5 Haziran 2019; 19:35:10 >
  • jbl t500bt kullanıyorum memnunum
  • Headset şeklinde kablosuz bir kulaklık arayışı içindeyim. Genelde müzik amaçlı olacak ama bütçe ne yazık ki 100-200 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum.
  • 500 tl'ye kadar kulakiçi kulaklık bakıyorum. Airpods kullanmadım nasıl bilmiyorum ama tipini hiç sevmiyorum.

    Sadece spor da ve nadiren güniçi yolda metro da falan müzik dinlerken kullanacağım. Telefon görüşmesi önemli değil.
    Üzerinde play-pause tuşları bulunması önemli.

    QCY T1C ve t1 pro şunları çok övmüşler çoğu yerde ama emin olamadım iadesi de olmadığı için.
  • Merhabalar,

    Yurtdışından sipariş ile getirttiğim, kutulu Huawei freebuds Bluetooth kulaklık satılıktır.

    deneme amaçlı kutu açıldı cihaz sıfır. 1. Nesil freebuds. Ankarada elden teslim olacak. İlgilenenler mesaj atabilir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-huawei-freebuds-694892071/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invadersmustdie

    500 tl'ye kadar kulakiçi kulaklık bakıyorum. Airpods kullanmadım nasıl bilmiyorum ama tipini hiç sevmiyorum.

    Sadece spor da ve nadiren güniçi yolda metro da falan müzik dinlerken kullanacağım. Telefon görüşmesi önemli değil.
    Üzerinde play-pause tuşları bulunması önemli.

    QCY T1C ve t1 pro şunları çok övmüşler çoğu yerde ama emin olamadım iadesi de olmadığı için.
    hocam hangi ürünü aldınız araştırma sonucu
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    QCY T1 Pro aldım n11'den, memnunum. 4-5 kere deneme fırsatım oldu sadece spor yaparken kullanıyorum.

    Ses kalitesi oldukça güzel, normal earpords ile bir farkı yok gibi.
    Tasarımı ve kutusu oldukça şık, şarjı kaç saat gidiyor bilemiyorum ilk aldığımda şarj ettim sadece kutuyu, 6-7 saat kullandım şuan.
    Konuşma için kötü diyorlardı, mikrofonu kötü sanıyorum. Telefon konuşması test ettim karşı taraf ses çok uzaktan geliyor dedi. Siz normal duyuyorsunuz ama.

    En önemli şey rahatlıktı ben oldukça rahat buldum hiç rahatsız etmedi. 3 yedek uçla geliyor farklı kulak yapıları için ama onlar kulağıma hiç olmadı, takılı gelen tam oluyor.
    Kafanızı çok sallarsanız düşüyor, kesinlikle düşmüyor diyemem. Bench'te ters uzanırken düştü 1 kere, 1 kerede kulağımda olduğunu unuttum öyle düştü. 2 kere düştü toplamda birşey olmadı.

    Kutudan çıkar çıkmaz bağlanıyor, bağlantıyla ilgili bir sıkıntı yok. 50-100m falan mesafesi var sanırım araya 2-3 duvar girmedikçe kopmuyor.

    2 kulaklık arası bağlantı kopmuştu 1 defa kutudan çıkardıktan sonra, sadece tek kulaklıktan ses geliyordu. Birbiriyle eşlemek gerekiyormuş, 10 sn basılı tutuyorsunuz ışık yanıp sönüyor tekrar eşleşiyor.

    Kontorller dokunmatik, tek tıkla play pause, sağ kulağa 2 tık sonraki parça, sol kulağa 2 tık önceki parçaya geçiyor. Basılı tutunca da siri bağlanıyor, siri bağlantısında da sorun yok.
    Kontroller dokunmatik olduğu için kulağınızda düzeltirken falan şarkıyı durdurabiliyorsunuz, 2 tık olayını da öyle çok kusursuz değil bazen algılamıyor şarkıyı durduruyor.
    10/8 diyebilirim sonuç olarak.




  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı yorumları, fiyat, yabancı ve yerli kaynaklardaki inceleme videoları ve yazılarını araştırmak böyle bir tavsiye yazmak için yeterli sebeptir bence hocam.
    Sonuçta yanıltıcı bir bilgi paylaşmıyorum. Kulaklık alacağım zaman gönül rahatlığı ile bu modellerden birini seçerim zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecoist -- 29 Haziran 2019; 22:19:14 >
  • Merhaba sadece telefon görüşmesi ve muzik dinlemek için çok pahalı olmayan bir kulaklık düşünüyorum ne almalıyım tabiki bluetooth lu olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esen38

    Merhaba sadece telefon görüşmesi ve muzik dinlemek için çok pahalı olmayan bir kulaklık düşünüyorum ne almalıyım tabiki bluetooth lu olacak
    bir süredir bende arastırmaktayım ancak karsıya sesi az sorunluda olsa ileten f/p ürünü bir kulaklık bulamadım. Cok nadirde olsa müzk dinleyecegim, sesimi karsı tarafın anlayabilecegi bir kulaklık tavsiyesi var mıdır
  • Merhabalar, müzik dinlemek için ses seviyesi ve kalitesi iyi olan kafabantlı bluetooth kulaklık bakıyorum.
    Bütçe olarak sanırım 700 kiraya kadar çıkabilirim. Kaliteli ve yüksek ses vermesi önemli.
  • Merhaba.

    Makaralı bluetooth kulaklık arıyorum. TTec kullanıyordum. Makara çekmeden kaynaklı, sanırım kopma oluştu, artık ses gelmiyor. Son çıkanlarla ilgili de oldukça şikayet var.

    Fineblue markası nasıldır? Yeni model diye lanse edilen F-970 modeli var. Kullananlar memnun. Olumlu yorumlar var. Fiyatı da cazip geldi. 102 TL. Tavsiye eder misiniz, resimlerinden ve özelliklerinden kaliteli görünüyor. Sadece telefon görüşmeleri için kullanılacaktır. Müzik falan dinlemem.
  • baseus encok s06 almıştım ve hiç memnun kalmadım. sürekli ses kesilmesi yaşıyorum o yüzden biraz daha kaliteli bir şey almaya karar verdim. n11'den qcy t2c siparişi verdim ama o kadar fazla sorun yaşayan var ki ondan da vazgeçtim. bu ay hem hong kong'a hem de shanghai'e gideceğim o yüzden türkiye'den almayacağım artık. 200-300tl civarına bir ürün arıyorum tavsiyeniz ne olur acaba? xiao mi airdots aklıma gelen ilk ürün ama daha iyileri varsa onlara da bakabilirim...
  • invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum.
    Müzik dinlerken dışardan ses geliyor mu ?
    Müzik dinlerken dışarıya ses gidiyor mu ?
    En önemlisi bass tiz ve ses yüksekliği nasıl ? (Genel olarak bassli şarkılar dinliyorum)
  • Bu kulaklığı sipariş verdim N11'den. Aliexpress'te en çok satılan kulaklıklardan biri orada 140TL, n11'de 170TL olunca buradan alayım dedim.

    Nasıl sizce?
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/baseus-d02-portatif-katlanir-kablosuz-bluetooth-50-kulaklik-P357990055
  • Francouzska kullanıcısına yanıt
    dışarıdan ses gelmiyor, seste gitmiyor. Kulak tıkacı gibi bir yapısı var.

    Bas ve tiz dengeli diyebilirim,kıyas olarak apple'ın normal kablolu kulaklığıyla kıyaslayabilirim ve oldukça benzer ses performansları var.

    Tek sorun bence düşmesi, kulağa tam oturuyor ama yoğun aktivitede düşebiliyor. Örneğin bantta çok hızlı koşarken bazen düşüyor. 20 - 30 kere düşmüştür birşey olmadı bu arada.

    Kulak yapısıyla da ilgisi var tabi, benim kulaklar biraz küçük o yüzden böyle oldu. Denediklerim arasında en iyisi hatta bu, çengel gibi birşeyi var oldukça yardımcı oluyor o kulakta tutmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEIGONNAIRE

    bir süredir bende arastırmaktayım ancak karsıya sesi az sorunluda olsa ileten f/p ürünü bir kulaklık bulamadım. Cok nadirde olsa müzk dinleyecegim, sesimi karsı tarafın anlayabilecegi bir kulaklık tavsiyesi var mıdır

    Alıntıları Göster
    Ben de öncelik olarak telefon görüşmesi ara sıra da müzik dinlemek için F/P ürünü kulak içi mini kulaklık arıyorum.

    Müzik için genellikle QCY ürünleri dikkat çekiyor ancak telefon görüşmelerinin kötü olduğu söyleniyor.

    Tonmeister diye şöyle bir ürün buldum yorumlarda telefon görüşmelerinin net ve anlaşılır müzik kalitesinin fena olmadığını söylemişler.
    https://www.hepsiburada.com/tonmeister-2-in1-bluetooth-5-0-earbuds-kablosuz-kulaklik-ve-powerbank-pm-HB00000FIVHB








  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.