Şimdi Ara

Hangi iss ye başvurmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kalacağım adreste ttnet için Hipernet vardır yazıyor.
    Superonline bu adreste fiber bulunmaktadır yazıyor.


    Ttnet in sanırım apartmanda kutusu yok? Bu durumda superonline almam mı mantıklı olur. (Belirttiğim adrese henüz gitmedim hiç oraya taşınacağım)
  • 7 senedir superonline fiber kullanıyordum. Fiyat performans olarak bugüne kadar gerçekten çok iyilerdi. Ancak şu son yaptıkları paketler ile özellikle 50 mbit limitsiz yani akkli paketleri komple kaldırarak akıllı paket denen saçmalıgı yapıp aynı fiyata 24 mbit vermeleri üstüne üstlük cinlik yaparak sırf akk bitince 16 mbit vermeyelim de 8 verelim diye 25 mbit lik paketleri 24 mbit yapmaları bu firmanın ne kadar küçük hesaplar peşinde koştugunu gösterdi bana. 2 ay sonra taahütüm bitiyor. biter bitmez türktelekomun 100 mbit 50 gb paketine geçip hem daha az ödeyecegim hemde keyfime bakacagım. bu paket hem superonline'ın platin paketinden ucuz hemde 50 gb kotayı 100 mbitle istedigim gibi kullanabiliyorum. hemde akk aşımında hızım 24 mbite düşüyor. daha ne olsun yahu. kara kara düşünüyordum akıllı paketsiz internet bulamayacagım diye fakat türktelekom çok güzel kampanya yapmış. şahsen türktelekomdan böyle bir paket beklemezdim. superonine da hala bu kafayla devam etsin. benim gibi taahütü az kalan ve evinde turktelekom fiber altyapısı olan varsa kesinlike turk telekoma geçsin. bu arapları savunacagım hiç aklıma gelmezdi ama yigidi öldür hakkını yeme. superonline adam olup şark kurnazlıgını bırakana kadar benim için bitmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 19 Temmuz 2017; 1:46:4 >












  • condemned890 kullanıcısına yanıt
    Apartman içinde kutu varsa Türk Telekom alırım hocam. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

    Apartman içinde kutu varsa Türk Telekom alırım hocam. Teşekkürler

    kesinlikle öyle yap. şark kurnazlarına para kaptırma bokunu çıkardı iyice bu superonline.
  • Geriye dönük bir geri bildirimde bulunayım şu paketi aldım ama benimki 25 mbit:
    https://www.superonline.net/kampanyalar/ev-telefonu-kampanyalari/konusturan-fiber-internet-kampanyasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    memnunum kopmalar olmuyor sadece akk si 50 gb olduğu için yetmiyor. ay sonunda film vs izlerken donmalar ara ara oluyor. superonline ın 50 ve 100 mbit olupta akk li limitsiz paketi olmadığı için bu pakette kalmaya devam edeceğim 1 sene daha taahhüt var zaten.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.