Şimdi Ara

Samsung, Bixby'li akıllı hoparlör üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Bixby'li akıllı hoparlör üzerinde çalışıyor 

     
    Samsung, sanal asistan Bixby tarafından desteklenen akıllı hoparlörler üzerinde çalışıyor. Wall Street Journal'in yayınladığı habere göre Samsung, hızla büyüyen bu pazara girmek için kolları sıvadı. 
     
    Daha önce Amazon, Google, Microsoft ve Apple'ın akıllı hoparlörlerini görmüştük. İlk olarak 2014 yılında Amazon Echo, geçtiğimiz yıl Google Home ve bu yıl da Microsoft'un Cortana'lı hoparlörünün çıkışına şahit olduk. Apple'ın lansmanını yaptığı Siri'li hoparlör HomePod ise yıl sonuna doğru raflardaki yerini alacak. 

     

    Bixby İşleri Yavaşlatıyor 

    WSJ'nin haberine göre Samsung'un bu projeye "Vega" kod adı verildiği ifade ediliyor. Firmanın bir yılı aşkın süredir çalıştığı Vega projesinde asistan olarak Bixby kullanılacak. Bixby'nin İngilizce versiyonunun hala daha tam sürüme ulaşmaması işleri yavaşlatıyor. Bildiğiniz gibi Galaxy S8 piyasaya sunulduğunda Bixby'nin İngilizce sürümü kullanıma açık değildi. Daha sonra önizleme sürümü yayınlandı fakat tam sürüm hala daha çıkmadı. Tam sürümün Temmuz'un sonlarından önce gelmesi pek muhtemel görünmüyor.

     

    Yapılan araştırmalara göre Amerika'da akıllı hoparlör sahibi kullanıcı sayısı geçtiğimiz yılın bu ayına kıyasla ikiye katlanarak 36 milyon kişiye ulaştı. Gün geçtikçe bu sayılar katlanarak büyümeye devam ediyor. Durumun farkında olan Samsung da elini hızlı tutmaya çalışıyor. Alibaba ve Line'ın da akıllı hoparlör piyasasına dair çalışmaları bulunuyor.

     

    Samsung, geçtiğimiz yıl Harman firmasını satın aldı ve birlikte ses cihazları üretmeye başladı. Vega'nın üretiminde de iki firma tarafından iş birliği yapılması muhtemel görünüyor. Ürünün piyasaya sunulmasına ilişkin zaman çizelgesi henüz belli değil. Samsung, hızla büyüyen bu pazarda yer alabilmek için aceleci davranmalı.








  • Önce bixby gerçek manada bir akıllansın da sonra bixby hoparlörü akıllandırabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple yapmasaydı eminim böyle bir hoparlor yapma fikri hiç bir zaman olmayacaktı samsungun

  • Bixy'i geliştirsinler önce sonra bakarlar,hoparlöre...

  • Once Bixby olgunlasssin sonra Turkce destegi icin de ayrica en az 6 ay beklensin . O zaman anlamli olur tabiki Siri ye filen rakip olabilecek mi ayrica hersey hazir iken bakilmali.


    Samsung Apple i taklit etmekte ama beceremiyor...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.