Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.514
Cevap
227
Favori
1.475.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _botturgec_

    Hocam garanti firması bu konuda sorun çıkarıyor mu acaba bilginiz var mı? Şimdi eminim çamurlaşacaklar darbeye bağlı diye.



    Bu arada hep var mıydı ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama sizin kalemlerde de bir koku var mı acaba? Sanki böyle yanık kokusu var benim kalemde? :(
    Servisin sorun çıkaracağını sanmıyorum, kalemdeki yanık kokusu normal, bir sıkıntı yok yani.
  • Herkese iyi pazarlar;



    Uzun yıllardır DH üyesi olmama rağmen forumlarda aktif olmadığım için onbaşılıktan kurtulamadım bir türlü. Ama yazmadığım, okumadığım anlamına gelmesin. Bir elektronik ürün alacağım zaman, mutlaka foruma uğrar ve deneyimlerini paylaşan arkadaşların önerilerine kulak veririm.



    Tablet ve telefonu çok kullanan birisiyim, eşim ve kızım da öyle, iphone'u hiç sevemedim (bir tercih meselesi) işlerimiz nedeniyle kalemli tablet ve telefonları kullanmayı tecih ettik hep. Bu yüzden de Samsung Note serisini kullanmaya 2. ile başlayıp, 3. 4. ile devam ettik. Tablette de halâ Note 10.1 2014 ve Tab S2 kullanıyoruz ve hepsinden 3 er tane var. Bu cihazları genelde piyasaya çıktıktan bir sene sonra alırım, yeni modeli çıkarken eskisinin fiyatı ucuzladığı için. Yani teknolojiyi biraz geriden takip ediyorum. Ama bu bizim için fazla bir handikap oluşturmuyor.



    Note 5 çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım. Arttırılamayan hafızası nedeniyle ben de birçoklarınız gibi almaktan vaz geçtim ve hevesle note 7 'yi bekledim. Sonuç malum.



    Note 8 çıktığında, önce ekran boyutunu beğenmedim, fiyatının düşmesini beklerken Note FE nin ülkeye gelmesi ile şimdi 810 sayfaya ulaşan konuyu izlemeye başladım. Ve yaklaşık bir yıl önce ilk gri FE 'ı aldım. Özellikle Dubai versiyonu olmasını seçtim ve Delta konusundaki ilk şikayetleri de gördüğüm için Ritz garantili olanı aldım (niyeyse ben de anlamadım :))



    İlk telefon 1950 TL civarına geldi, bir süre kullanıp deneyimledikten sonra ikinciyi de aynı renk ve Ritz garantili 2200 TL ye aldım. Bu arada rom değiştirme gibi şeyler yapmadan, officiall güncellemeleri bekleyerek kullandık telefonlarımızı. Bu süre içinde pilin uzun süre gitmemesi dışında bir problemle karşılaşmadık. Onu da, tabletler nedeniyle yanımızda taşımaya alıştığımız GP marka 10000 ma.lik powerbank ile çözdük. Bızim telefonları görüp beğenen üç arkadaşım daha aldı FE. dan. İkisi hala kullanıyor, biri ekranı bozulduğu için iade etti ve başka telefon aldı.



    Geçen gün, yurt dışında okuyan kızım, oradan note 9 almak istediğini yazdı. Araştırmış, tarifesine ek 600 Chf yi 12 ay taksitle ödeyerek alabiliyormuş. Düşündük, arada oldukça fazla teknoloji fark olmasına rağmen, FE ın donanımının ona da yeteceğine karar verdik ve üçüncü FE ı 2590 TL ye aldık yeni. Ve bu gün İstanbula geldi, hemen kullanmaya başladı.



    Bu yazıyı neden yazdım;



    1. Herkese herşeyi beğendirmek imkânsız.



    2. Elektronik cihaz almak biraz şans işi, bu yüzden kronik sorunlarını bilerek almak tercih meselesi ve maalesef teknik servislerin yaşayabilmesi için bazı kronik sorunlar??? neredeyse her telefonda var (Bu benim düşüncem)



    3. Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki, donanım ve yazılımların mutlaka son sürüm olmasını istemek ve ona avuç dolusu zor kazanılmış para dökmek bence lüzumsuz. Nasıl olsa altı ay geçmeden o da eskiyecek sonuçta.



    4. İki farklı marka cihazı karşılaştıran iki farklı kişi, mutlaka farklı sonuçlara ulaşacaktır. Biri için pil süresi önemli iken, diğeri için ekran çözünürlüğü, diğeri için kalemli olması, diğeri için 9,5G olması :)), diğeri için hiç kırılmayan ekranı olması, bir diğeri için onunla konuşabilmesi, vb, vb, vb, vb ... önemlidir.



    5. Bu yüzden, şu telefon iyi, şu kötü denmesi bana saçma geliyor. Benim beklentim ne ise, ona en yakın performansı, en uygun fiyata alabileceğim ürün, benim için en iyidir.



    Sonuç; üç telefonu, yaklaşık bir Note 9 fiyatına aldığım için memnunum. Ayrıca bu upuzun konu boyunca, olumlu, olumsuz yazılarıyla beni aydınlatan ve tercihimi bu yönde yapmama katkıda bulunan forumdaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.



    Haaa, telefonu düşürüp, ekranını kırarsam, lanet olsun demeyecekmiyim. Diyeceğim elbette. Sanki başka bir telefon olsa demeyecekmiydim



    Hepinize tekrar iyi pazarlar diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havya Makinesi



    Alıntıları Göster
    Hangi programla not alma işlemlerinizi yapıyorsunuz? Bana pek kullanışlı gelmedi kalemle not almak. Ayrı bir uygulaması mı var acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frkn3d

    Telefonu alalı baya oldu, yedek batarya elbet çıkar zamanla demişlerdi, ben mi hala batarya göremiyorum yoksa çıkmadı mı, telefondan çok memnunum tek isteğim değiştirmek zorunda kalmamam.

    Hayır yani birşey olsa, servis para iadesi verse yerine yeni telefon alamıyoruz


    Batarya bulabilen varsa hemen satın alalım


    Birde gorilla glass performansını okuyorum milletin ekranı çizilmiş falan çok üzdü beni, daha önce htc evo 3d ve zenfone 2 kullandım. HTC çok dandik telefon olmasına rağmen maket bıçağı çivi bozuk para gibi şeylerle ekranı çizemezdim, hala ekran çiziksiz çalışıyor telefon
    Dandik dediğiniz htc deki sağlamlığı ve ses kalitesini başka hiçbir telefonda tadamadım htc 10'dan sonra fe'ye geçtim ön kamerası ve kulaklık ses çıkışı htc 10'u aratıyor akşamları htc den müzik dinliyorum fe yi günlük kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arap rom hb den aldığım telefonu 6aydir kullanıyorm gözlemlediğim yüzde 100 den 50 ye telefon 1.5 saat kullanılıyorsa 50 den geriye 3saat(daha dayanıklı olduğunu belirtmek için örnekledim süreler değişiyor)kullanılıyor telefon temmuz güncellemesi indirmesi yarim kalmıştı durdurdum onu indirip kurmaya korktum burada okuduğum bazı yazıları görünce ağustos güncellemesi bunu yukleyinc3 mi geliyor yoksa bunu yukleyim derken kimsenin önermediği ağustosu kurmak istemiyorum güncelleme konusunda kararsız olduğum için yazdm teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba;



    Ben, Microsoft OneNote, Google Handwriting Input, Autodesk SketchBook kullanıyorum, zaman zaman, Adobe Illustrator Draw ve basit olsa da, Sketch Master adlı programları da kullanıyorum. Eşim, Microsoft OneNote, Google Handwriting Input ve okulunun verdiği bir programı kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S Note var. Samsung Notes e göre çok daha kullanışlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • point P kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsıniz.Aklın yolu birdir.

    1 cihaz yerine 3 cihaz hemde premium bir cihaz.

    Ben 8 aydır kullaniyorum.oglumda s7 edge var.universite ogrencisi ve not ozelliklerine hayran oldugu için 3000 tl bile olsa bir tane de ona alacağız okullar açilinca.s7 edge yide bizim kız istiyor.bir turlü alısamadı iphone 7 ye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 9 Eylül 2018; 17:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sammobile de guncelleme numaraları var temmuz agustos ayrı ayrı.ordan bak bakalım inmeye calısan hangisi.ona gore karar verirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Kalem içinde çip var onun kokusu yani sıkıntı yok.siz sormadan soyleyeyim kalemin basilan hareketli kısmında da yay var o yuzden biraz elastik oynuyor diyenler çikiyor arada sirada .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Güncelleme temmuzun sürüm numaraları yapıp yapmamada kararsız kaldm nitekim 50den geriye zaten dayanıklı ne dersiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Sağ taraftaki dokunmatik sorunuyla ilgili bilginiz var mı ? Ben migrostan aldım cihazı delta garantili diye biliyorum. Fırsat bulunca götüreceğim. Cihaz hiç düşmedi, darbe almadı fakat önceki telefon tecrübelerime göre servis muhtemelen darbe kaynaklı şöyle böyle diyecek diye tahmin ediyorum. Bu konudaki görüşünüzü de merak ediyorum.






  • Zaman zaman pil kullanımını paylaşıyorum. Ağustos güncellemesi kullanımı olup yarı yarıya wifi ve mobil veri içerir. En az 1 saati youtube. Gerisi 15 dk Csr Racing 2 ve 30 dk falan Mathematiqa diye bir oyun. Sonrası İnstegram, twitter, chrome'da sörf...



    Temmuz güncellemesinde bu kullanımda nereden baksanız 6 saat olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erditepe E kullanıcısına yanıt
    Ben de aşağı yukarı bu süreleri alıyorum ama hücre askıda çok şarj yiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik sorunuyla gonderen arkadasların çoğunluğu iade aldılar burdan takip edebildiğim kadariyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: point

    Herkese iyi pazarlar;



    Uzun yıllardır DH üyesi olmama rağmen forumlarda aktif olmadığım için onbaşılıktan kurtulamadım bir türlü. Ama yazmadığım, okumadığım anlamına gelmesin. Bir elektronik ürün alacağım zaman, mutlaka foruma uğrar ve deneyimlerini paylaşan arkadaşların önerilerine kulak veririm.



    Tablet ve telefonu çok kullanan birisiyim, eşim ve kızım da öyle, iphone'u hiç sevemedim (bir tercih meselesi) işlerimiz nedeniyle kalemli tablet ve telefonları kullanmayı tecih ettik hep. Bu yüzden de Samsung Note serisini kullanmaya 2. ile başlayıp, 3. 4. ile devam ettik. Tablette de halâ Note 10.1 2014 ve Tab S2 kullanıyoruz ve hepsinden 3 er tane var. Bu cihazları genelde piyasaya çıktıktan bir sene sonra alırım, yeni modeli çıkarken eskisinin fiyatı ucuzladığı için. Yani teknolojiyi biraz geriden takip ediyorum. Ama bu bizim için fazla bir handikap oluşturmuyor.



    Note 5 çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım. Arttırılamayan hafızası nedeniyle ben de birçoklarınız gibi almaktan vaz geçtim ve hevesle note 7 'yi bekledim. Sonuç malum.



    Note 8 çıktığında, önce ekran boyutunu beğenmedim, fiyatının düşmesini beklerken Note FE nin ülkeye gelmesi ile şimdi 810 sayfaya ulaşan konuyu izlemeye başladım. Ve yaklaşık bir yıl önce ilk gri FE 'ı aldım. Özellikle Dubai versiyonu olmasını seçtim ve Delta konusundaki ilk şikayetleri de gördüğüm için Ritz garantili olanı aldım (niyeyse ben de anlamadım :))



    İlk telefon 1950 TL civarına geldi, bir süre kullanıp deneyimledikten sonra ikinciyi de aynı renk ve Ritz garantili 2200 TL ye aldım. Bu arada rom değiştirme gibi şeyler yapmadan, officiall güncellemeleri bekleyerek kullandık telefonlarımızı. Bu süre içinde pilin uzun süre gitmemesi dışında bir problemle karşılaşmadık. Onu da, tabletler nedeniyle yanımızda taşımaya alıştığımız GP marka 10000 ma.lik powerbank ile çözdük. Bızim telefonları görüp beğenen üç arkadaşım daha aldı FE. dan. İkisi hala kullanıyor, biri ekranı bozulduğu için iade etti ve başka telefon aldı.



    Geçen gün, yurt dışında okuyan kızım, oradan note 9 almak istediğini yazdı. Araştırmış, tarifesine ek 600 Chf yi 12 ay taksitle ödeyerek alabiliyormuş. Düşündük, arada oldukça fazla teknoloji fark olmasına rağmen, FE ın donanımının ona da yeteceğine karar verdik ve üçüncü FE ı 2590 TL ye aldık yeni. Ve bu gün İstanbula geldi, hemen kullanmaya başladı.



    Bu yazıyı neden yazdım;



    1. Herkese herşeyi beğendirmek imkânsız.



    2. Elektronik cihaz almak biraz şans işi, bu yüzden kronik sorunlarını bilerek almak tercih meselesi ve maalesef teknik servislerin yaşayabilmesi için bazı kronik sorunlar??? neredeyse her telefonda var (Bu benim düşüncem)



    3. Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki, donanım ve yazılımların mutlaka son sürüm olmasını istemek ve ona avuç dolusu zor kazanılmış para dökmek bence lüzumsuz. Nasıl olsa altı ay geçmeden o da eskiyecek sonuçta.



    4. İki farklı marka cihazı karşılaştıran iki farklı kişi, mutlaka farklı sonuçlara ulaşacaktır. Biri için pil süresi önemli iken, diğeri için ekran çözünürlüğü, diğeri için kalemli olması, diğeri için 9,5G olması :)), diğeri için hiç kırılmayan ekranı olması, bir diğeri için onunla konuşabilmesi, vb, vb, vb, vb ... önemlidir.



    5. Bu yüzden, şu telefon iyi, şu kötü denmesi bana saçma geliyor. Benim beklentim ne ise, ona en yakın performansı, en uygun fiyata alabileceğim ürün, benim için en iyidir.



    Sonuç; üç telefonu, yaklaşık bir Note 9 fiyatına aldığım için memnunum. Ayrıca bu upuzun konu boyunca, olumlu, olumsuz yazılarıyla beni aydınlatan ve tercihimi bu yönde yapmama katkıda bulunan forumdaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.



    Haaa, telefonu düşürüp, ekranını kırarsam, lanet olsun demeyecekmiyim. Diyeceğim elbette. Sanki başka bir telefon olsa demeyecekmiydim



    Hepinize tekrar iyi pazarlar diliyorum.
    Aklın yolu 1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Şuanda para iadesi almak pek mantıklı gelmiyor bana. 0 fiyatlar çok yükseldi çünkü. Cihaz değişimi veya ücretsiz onarım yaparlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Onarım değil de sıfır cihaz isteyebilirsiniz. Onarım yapılan cihazlar pek dikiş tutmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de sizle aynı durumu yaşıyorum. Ağustos güncellemesi sonrası oldu (darbe vs kesinlikle yok). Yedek telefonum olmadığı için servise vermiyorum :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme kaynaklı olduğuna emin misiniz? Yazılımsal gibi gelmiyor bana sorun. Çünkü sert basınca çalışıyor bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.