Şimdi Ara

★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
26.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulutan1 kullanıcısına yanıt
    Sanirim root twrp gaaps gerekiyor söyledikleriniz icin. Z17s için yapılabiliyor mu su an bunlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Şuan bilmiyorum ama global çıkacak nasılsa bence hiç uğraşmayın. Son uygulamalarda bildirim almak istediğiniz uygulamaları kitleyin, arkada çalışsın, bildirim gelmesi lazım, isterseniz öyle idare edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulutan1 kullanıcısına yanıt
    Uygulamaları arka planda klitledim, ilk gün whatsapp bildirim verince ha iyi böyle idare ederim diye sevinmiştim ama yok tamamen kafasına göre hareket ediyor, kilitli olsa da bildirim geldiği de oluyor ama genelde gelmiyor. face falan sorun değil de whatsapp bari olsaydı iyi olacaktı. Neyse bekleyelim bakalım teşekkür ederim..
  • Ayarlar - - Uygulama - - Mesenger - - Bildirimler, bütün izinleri açın. Faydası oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mokee rom kullanıyorum. Tek sıkıntı bluetooth. Başka hiç bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Merhaba konuya ilk mesajim. 1 senedir cin telefonlar ile ilgileniyorum. İlk mi5 aldim, 1 sene kullandim, 2 ay once babama telefon ihtiyaci dogdugu icin ona vwrdim ve kendime mi5x aldim. Yalnizca on kamerasi icin dun yeniden babamla degistirdim ve kendi cihazima gectim :)



    Bir arkadas dürttü z17 alsana dedi. Telefonda oyun oynayan biri degilim ama tabikide cok pil tuketen bir islemci istemiyorum. Bildirim sorunundan bahsedilmiş, miuide de var fakat romdan roma cozebiliyorum.



    Cihazin kamerasi nasil ois yokmuş sanirim. Mi5x'de de yoktu. Buyuk bir eksi mi bu? İyi ışıkta tabiki iyi cekiyordur fakat kotu ışikta on arka kamera performansi nasil?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Burası Z17 anakonusu fakat Arkadaşımın "Z17 mini" cihazın dokunmatiğinde problem var (donuyor ara ara) yazılımdan mı bilemiyorum. rom atmak istiyor
    NX569J_ENCommon_V1.33 üzerindeki rom
    en uygun romu (yeni-stabil) nereden bulabilirim.
    etrafta mokee rom paylaşımları görüyorum
    Direkt TWRP üzerinden mokee rom kurabiliyor muyum yoksa kendi Nubia Romunu mu önerirsiniz, yapmam gereken-dikkat etmem gereken birşey var mı?


    ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★




  • 79elendil79 kullanıcısına yanıt
    mokee rom z17de global rom olmadığı çin kullanılan bir romdur, z17 minide global olduğu için mokee yüklemeyin çünkü kendi romu mokeeden çok daha iyi zaten, ayrıca kamera modları falan kayıp veriyor.
  • Hocam ben yeni z17s kullanmaya başladım, yoğun kullanımda 3g de 6 saat wifi de 7 saat civarı ekran süresi alıyorum. Kamerasından oldukça memnunum, gece oto mod çekimlerinde de ışık alışı çok iyi fakat biraz netlik bozuluyor haliyle.. Gece uzun pozlamada ise gayet başarılı. Ayıca xiaomilerde gündüz uzun pozlama yapamıyoruz ama nubialarda o özellik var yani diyaframa müdahele edebiliyoruz. Örnek fotolar ekliyorum ama çoğunu boyutundan dolayı kabul etmedi, küçük boyutlu dosyaları ekleyebildim. Bu arada en sondaki foto ön kamerayla çekildi. Önde çift kamera olduğu için portre modu önde de mevcut. ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★ ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 16 Kasım 2017; 16:51:16 >




  • metabax kullanıcısına yanıt
    fotoğraflar çok başarılı, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. evet g4de de yoktu gündüz uzun pozlama xiaomilerde de yok. deneyince bembeyaz çıkıyor, isoyu düşüremiyor yani ben öyle biliyorum.

    Telefon fotoğrafçılığına merakım yok, ama çektiğim fotoğraf kaliteli olsun istiyorum.
    z17ye geçiş sebebim sadece kamera olucak, çok güçlü bir işelmcisi ve rami var fakat bana gereksiz. Şuanlık piyasanın durulmasını bekliyorum. Ve piyasada hiç z17s göremedim, z17 ile farkı nedir. kamerada bir fark var mı
  • Gündüz çekiminde isoya değil diyaframa ayar vermek gerekiyor. z17 ile en büyük farkı kasası küçülmesine rağmen ekran boyutu büyüdü, fakat z17den daha kalın hale geldi. z17 de zaten çok iyi bir cihazdı, şimdi alt üst çerçeveleri daraltılmış oldu. Kamera lensi htc u11 de kullanılan imx 362, ön lens imx 318 yani iyi sonuç elde edersiniz. Önceliğiniz tasarım ve kameraysa 17s alınabilir, tasarım çok önemli değil diyorsanız bir çok alternatifiniz olur zaten, op5, mi6, mi note 3, p10 gibi..
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Hocam cvp için teşekkürler
    peki bir sorum daha var.
    en son güncel global romu nereden bulurum NX569J_ENCommon_V1.33 üzerindeki rom, bu güncel midir anlayamadım.
    Eğer güncel Rom'u bulursam TWRP ile mi yüklerim (ben Xiaomi Mi 5s kullanıyorum ondaki güncellemeler yükseltmeler kendi güncelleyicisi ile dosya seçerek yükleniyor çok basit)
    bu Z17 mini'de nasıl (arkadaş benden rica etti etrafta da bu telefonu kullanan çok yok, hata yapmak istemiyorum.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metabax

    Gündüz çekiminde isoya değil diyaframa ayar vermek gerekiyor. z17 ile en büyük farkı kasası küçülmesine rağmen ekran boyutu büyüdü, fakat z17den daha kalın hale geldi. z17 de zaten çok iyi bir cihazdı, şimdi alt üst çerçeveleri daraltılmış oldu. Kamera lensi htc u11 de kullanılan imx 362, ön lens imx 318 yani iyi sonuç elde edersiniz. Önceliğiniz tasarım ve kameraysa 17s alınabilir, tasarım çok önemli değil diyorsanız bir çok alternatifiniz olur zaten, op5, mi6, mi note 3, p10 gibi..

    valla inan önceliğimi ben bile bilmiyorum :))

    Mi5 ile devam edicem hocam, kurcalamayı seviyorum keretayı.. Cihaz değiştiricek olursam da z17s düşünürüm. iyi forumlar, teşekkürler

    Resimlere gerçekten bayıldım




  • 79elendil79 kullanıcısına yanıt
    https://www.nubia.com/in/support.php?a=phone&pid=54 z17mini global romlarına bu sayfadan ulaşabilirsin, en son 2 gün önce güncelleme almış. Öncelikle siz ayarlar menüsündeki sistem güncellemesini kontrol edin, güncelleme karşınıza çıkmıyorsa linkten indirip cihaza atarsınız. Twrp gerekmez bu iş için. Diğer kısmı zaten bunda da 5s le aynı gibidir, romu cihaza attıktan sonra güncelleyici sayfasında sağ üst köşedeki 3 noktayı tıklayıp yerel güncellemeyi seçip yüklediğiniz dosyayı gösteriyorsunuz.

    Size tavsiyem arkadaşınıza z17 miniyi elinden çıkarttırıp bir 5s almasını sağlayın, büyük iyilik yapmış olursunuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 17 Kasım 2017; 10:4:49 >




  • metabax kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cvp için Daha önce Teklif ettim 5s'i sana vereyim diye 2. el niyetlenmedi benimde satmaya niyetim yoktu ama neyse .

    konuya geri dönersek menü içerisinde "sistem güncelleyici" diye bir bölüm yok! bundan dolayı TWRP olayını sordum.



    ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★

    zip dosyayı indiriyorum ama nasıl yapıcam hala bir fikrim yok




  • Ben z17s kullanıyorum su an mininin menusunu hatirlayamiyorum ama illa ki vardır, menüde arama motoru da yok mu oraya yazsan.. Z17s de direk ayarlar menüsünde var sistem guncelleyicisi.



    Mi5s de cok kolay dediğin islemi yapacaksin işte ama once güncelleme sayfasını bulmalisin tabi :) sonra yerel guncellemeden cihaza attığın dosyayı seçeceksin ama once zipten çıkar. Yok mu bi z17mini kullanıcısı şu menulerde arkadasa yardimci olabilecek??



    ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★



    ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 17 Kasım 2017; 17:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metabax kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki yok işte
    ekran görüntüsünü de bu sebeple ekledim zaten.
    aramadan da çıkmıyor "güncelleyici, update, sistem güncelleyici" yazıyorum ama gelen birşey yok
    sinir oldum Nubia'ya★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★
  • 79elendil79 kullanıcısına yanıt
    ekran görüntüsünde olmadığını gördüm, belki alt menülerde vardır arama motoruna yazdınız mı diye bu sebeple sordum zaten.

    öğrendim, ilk çıkış versiyonuymuş şu an sizdeki, nubianın aptallığı işte ilk versiyonda sistem güncelleyici yokmuş, mecburen twrp işine gireceksiniz güncelleme için, şu anki versiyonlarda sistem güncelleme menüsü mevcut benim attığım ekran görüntüsündeki şekilde..
  • Bokeh efektini nasıl veriyoruz. Kamera ayarlarında öyle bişe göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talsuv61

    Bokeh efektini nasıl veriyoruz. Kamera ayarlarında öyle bişe göremedim

    Kamerada portre modunda çekim yaptığınızda bokeh efekti verir..
    ★★★ ZTE Nubia Z17 Kullanıcıları ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 22 Kasım 2017; 21:29:18 >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.