Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum ona göre alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tropy kassam mı dedim başladım en zorda NG+ ya :D Sonra çıktım oyundan tekrar girdim bi baktım ço kgeriden almış dedim save almadım herhalde :D Sonra öldüm bi baktım yine aynı yerden aldı sonra farkettimki zorlukta buda varmış :D Başlarım trophy sine bi gün canım sıkılırsa bitiririm artık
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 23:32:43 >
  • FC5'ten daha fazla zevk alırsın muhtemelen. Bu oyunun aksiyonu iyice azalmış, öyle diyordu oynayanlar. Çatışma sayısı vs azmış önceki 2 oyundan.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 23:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, iyi eğlenceler şimdiden.
  • Serinin son yapımını, az önce tüm zorluk ayarları hard'da ve %100 olarak tamamladım. Yani ne desem bilemiyorum, her ne kadar kötü bir oyun olmasa da ilk 2 oyuna göre vasat kaldığını söyleyebilirim.

    SOTTR'un en büyük 2 sıkıntısı kesinlikle ciddi bir tempo sorunu barındırması ve ana hikayenin ilgi çekicilikten, merak ettirmekten son derece uzak olmasıydı. Yani ilk 2 oyun aksiyon ve bulmacayı dengeli bir şekilde götürüyorken bunda aksiyon neredeyse hiç yok ve olanlar da genellikle tatmin etmekten uzak. Ayrıca 3 oyundur şu vuruş hissi ve yakın dövüş bırak ileri gitmeyi, her seferinde daha da yetersizleşiyor. Yapımı kötü bir oyun olmaktan, neyse ki zamanın çoğunu harcadığımız bulmacaların eğlenceli olması kurtarıyor. Özellikle DLC'ler ile gelen yan görevler ve tomblar oldukça iyiydi.

    Onun dışında, oyun bana kalırsa atmosfer ve grafik olarak muazzamdı. Bazı yerlerde yürüyerek ve bol bol etrafı seyrederek ilerledim, görsel bir şölen yaşatmayı başarmışlar. Oynanış elementleri ilk 2 oyunun zaten %90 aynısıydı, 1-2 tane akıcılığı artıran yeni unsur eklenmiş. Ha bir de hikayeye kötü dedim ama aslında ilk birkaç saat hiç de fena başlamıyor hatta gayet etkileyici bile ama bir yerden sonra ipin ucu kopuyor resmen. Sanki ilk saatlerden sonra senaryo ekibi komple değişmiş. Bir de tüm seri boyunca Lara dışında hiçbir karakteri benimseyemiyoruz, bu da hem bu oyunun hem de öncekilerin önemli bir eksisi (hatta Lara'nın bile devam oyunlarında sürekli tipi değiştiği için başlarda alışması tuhaf geldi).

    Sonuç olarak deneyim ettiğime pişman olmasam da ilk 2 oyun kadar zevk alamadığım bir yapım oldu SOTTR. Eğer seri devam ederse artık ciddi değişiklikler şart. Özellikle işin aksiyon kısmında ok dışında diğer silahların tepkimeleri, vuruş hisleri iyice bir elden geçirilmeli. Bir de stealth ilerlerken sessizce adam alınca, şu kameranın adam ölene kadar geçen sürede sapıtmasını toparlamaları gerekiyor. Puanlama yapacak olursam ; ilk oyuna 90, ikincisine 82 vermiştim. Buna ise 75 veririm. Her şeye rağmen umarım bir şekilde devam eder seri





  • Zar zor bitirdim son zamanlarda oynadığım en kötü oyundu oyundaki en büyük aksiyon taşların kırılması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Sadece girişini oynadım oyunun ben, girişi cidden ''Aha! Galiba sinematik aksiyon olacak bolca'' dedirtiyor ama devamı nanay galiba.
  • 2013 olan oyunu dün bitirdim fena bulmadım beğendim diyebilirim elimde 2. Oyun da var ama yorumları okuduğum kadarıyla 3. Oyun zayıf kalmış. 2. Oyunu bitirdikten sonra bir bakarım artık devam edip etmeyeceğime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sadece iki gündür oynuyorum ve %20 si bitti. İlk iki oyuna göre çok vasat kalmış diyebilirim. Aksiyon sahnesi şu ana kadar çok az, sürekli atlama zıplama mevcut. Oyunun atmosferi fena değil ama bana nedense uncharted kayıp miras serisi oynuyormuş gibi bir his verdi. İlk iki oyunun hatırına aldım ama bölümlerde tatsız tuzsuz ilerliyoruz işte bitsin diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 den sonraki serinin en zayıf halkası.

    Buna rağmen fc5 denilen çöp ile karşılaştırmak dahi haksızlık olur.

    İyi tomb raider için sizi 2013 e alalım. Geçenlerde steamden çok uyguna tekrar almıştım. Boyutu da çok değil zaten. İndirdim bı bakıp çıkarım dedim. Bı baktım bitmiş :) öyle bir aksiyon öyle bir tempo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of the Tomb Raider Fan Gallery


    Tomb Raideryoutube
    Subscribe to our channel to keep up-to-date with all things Tomb Raider and Lara Croft: https://www.youtube.com/user/tombraider?sub_confirmation=1 Follow us on Social: Facebook: https://www.facebook.com/TombRaider Twitter: https://twitter.com/tombraider Tumblr: http://tombraider.tumblr.com Instagram: https://www.instagram.com/tombraider Google +: https://plus.google.com/107380949412135354539
    https://www.youtube.com/watch?v=jxQq_1cTVAU
  • Oyunu az once bitirdim muhtesemdi,umarim yakin zamanda serinin devami cikar :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni bitirdim, İlk 2 oyunun biraz gölgesinde kalsa da yine de muhteşem bir oyun olmuş, xbox'da X|S desteği almış oyun 4K 60fps çok güzeldi özellikle tombların tasarımları bulmacaları baya uğraşmış adamlar.

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.