Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.403
Cevap
55
Favori
301.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TV+ kullanılıyorsa kullanıcı adı ve şifresini bulmak pek bir işe yaramıyordu en son çünkü IPTV encryption her ne kullanıyorlarsa artık yeni alınan modemde kullanıcı adı ve şifreyle sadece internete bağlanılıyor TV+ hizmeti ise sağlanamıyordu; hala böyle mi bu durum? Piyasaya yeni nesil modemler çıktı belki bu IPTV kısmında MAC spoofing/cloning benzer şekilde IPTV hizmetin Superonline ın verdiği modemden istendiğini gösterebiliyorlar mı?


    Ben de şifremi epey önce öğrenmiştim ancak TV+ nedeniyle pek te üstüne zaman harcayıp değişiklik yapmaya çalışmadım. Yeni aldığım modemi powerline ile evin başka yerine Bridge mode da kurdum sadece ama internete onunla çıkamıyorum.

  • Mugzy kullanıcısına yanıt

    Hocam kusura bakmayın, yaşıdığınız sorun hakkında bildiğim bir çözüm yok ama, root erişimini nasıl aldınız ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordinary man O kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt

    Bir çok denemeden sonra senin senin cevabın çözüm oldu, teşekkürler.

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 12 Ağustos 2021; 14:37:2 >
  • Modeme USB bellek takıp paylaşım yapabilmek için windows özelliklerinden SMB'yi etkinleştirmem gerekmişti. Bundan olabilir mi?

  • Bu modem HG255s'ten iyi sanırım.Ben de yıllardır maalesef HG255s kullanıyorum,evin diğer ucundan wifi çekmiyor,yakın zamanda taşınacağım ve kesinlikle bu modemi eve sokmayacağım.İnanılmaz vasat 2.4 ağı var,5 ghz ağı iyi ama menzili çok az,haftada bir reset istiyor.Superonline'ı arayıp bu modemi istediğimde sorun göremediğimiz için veremiyoruz,siz zaten en iyi 2. modemi kullanıyorsunuz deyince sinir iyice tepeme çıkmıştı,eve defalarca ekip getirttim siz superonline ile görüşün bize modemi versinler hemen takalım diyorlar.Bu nasıl saçma sapan bir iştir anlamadım,sabrediyorum taşınınca ya denilen kadar iyiyse ZTE modemi taktırtacağım,ya da Superonline'dan vazgeçeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef talep üzerine değiştirmiyor modemi SOL. Ben de çok uğraştım. Hatta sözleşme yenileme zamanı ZTE vermezseniz yenilemem demiştim ama yine de yapamayız demişlerdi. Arıza kaydı oluştururuz, servis gelir bakar, düzelmezse ve servis modem değişimi gerekli derse ancak o zaman değiştiririz dediler. Sözleşme yenilerken TV+ da istemiştim, onu takmak için servis aradığında "Yalnız modem değişimi de talep etmiştim, müşteri hizmetleri ile görüştüm" dedim ve tamam diyip ZTE modemi de getirdiler. Benim modem değişim tecrübem böyle.


    Modeme gelince: evet HG255s'ten daha stabil ama wifi performansı yine de çok iyi değil. Modemin dibinden 5Ghz bağlatı ile 68 Mbps hız alırken bu modeme ethernet ile bağlı Kineetic AP'den 90 Mbps hız alıyorum. Ayrıca Netis AP de var. Onlardan da 82 Mbps hız alıyorum. Yani ZTE'den daha iyi hız sağlıyorlar. Yine de reset etmeden uzun süre sorunsuz çalışıyor en azından.





  • Ttnet' ten, 100 Mphs fiber Süperonline geçiş yapacağım. ZTE modem istedim. Bayi arkadaş ay başına kadar beklersem ZTE'nin yenilerinden gelecek ondan size veririm dedi.
    Süperonline bayisi ay başında yeni gelecek ZTE'lerden derken hangi modeli kastediyorlar sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt

    zxhn h3600

  • Önce Huawei, sonra bu modem. Seneyle kısa süreli kesintilerden fenalık gelmişti. Xiaomi 2350 Router aldım, dünya varmış, sebebini bilmediğim kesintiler düzeldi. (Millenicom kullanıyorum, kullanıcı adı ve şifreyi direkt paylaşıyorlar).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat_power C kullanıcısına yanıt

    Sol fiber altyapısı üzerinden Millenicom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Millenicom'da cgnat var mı şuan? modem arayüzündeki ip ile speedtest gibi sitelerdeki ip adresiniz aynı mı?

  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt

    Bazı yerlere yeni ZTE gelmiş sanırım, güncel olarak sizde durum nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Sol fiber altyapısı üzerinden Millenicom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Millenicom'da cgnat var mı şuan? modem arayüzündeki ip ile speedtest gibi sitelerdeki ip adresiniz aynı mı?

    Telefondaki speedtest'te IP göremüyorum sanırım. Bilgisayarda da alakasız bir IP çıkıyor (şirket bilgisayarı farklı bir ülkeden sanırım VPN gibi bir sistem üzerinden internete çıkıyor).


    Mobilde görebiliyorsak, nerede olduğunu yazarsanız kontrol ederim.

  • cat_power C kullanıcısına yanıt
    Mobilde ookla uygulaması yerine telefonunuzun tarayıcısından speed test’e girerseniz ip gözükecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kumrucumartı

    Mobilde ookla uygulaması yerine telefonunuzun tarayıcısından speed test’e girerseniz ip gözükecektir.

    Gördüğüm kadarıyla aynı değil.

  • Bu modemde root açtıysak da port açamadık. Her şey denendi ama olmuyor. Superonline da denedi ve açtığını iddia etti ama dışarıdan portlar kapalı görünüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı konuyu yazmak için konuya girmiştim. Ben de port açmak isteyen ama beceremeyen sadece ben olmamalıyım diye düşünüyordum. Yaptıklarımı kısaca; normal SoL ile port açmaya çalışmak, sonrasında mh ile aynı portları açmaya çalışmak, aynı işlemi tekrar mh ile yapmak. Sonra belki Root ile açarsam ek ayar vardır umuduyla, xxxx@fiber şifresini öğrenmek, eski sürümü (v24) yüklemek, yine port açmayı denemek. O da olmayınca O2 yazılımı yüklemek, turkcell tv+ gibi bütün ayarları yapmak ama portu yine açamamak.


    Diğer taraftan internette port açık olsa bile port kontrol eden sitelerin kapalı raporladığına dair video gördüm. Örneğin oyun için port açıyor kapalı gözüküyor ama oyuna katılım oluyor.


    Yani bu kadar uğraş sonrası pek bir şey elde edemedim. raspberry pi ile nas ve cloud çalışmam evi içi olarak kaldı :(

  • ybrm40 Y kullanıcısına yanıt

    hocam modeme root erişimi sağlayınca ip adresini sabitleyebiliyor musunuz? port açılamamasının daha doğrusu açsanız da etkin olmamasının sebebi bu diye biliyorum ben. modemde yazan ip ile speedtest gibi sitelerde gözüken ip adresinin farklı olması, yani sanal ip atanmasından dolayı portlar çalışmıyor diye biliyorum. bu konudan ben de dertliyim bir çözüm bulan olursa diye takipteyim.



    bir de şurada ne demek istediniz anlayamadım. normalde port işlemi hiç yapılı değilken katılım hiç mi yapılamıyordu?

    Alıntı

    metni:
    Örneğin oyun için port açıyor kapalı gözüküyor ama oyuna katılım oluyor.
  • ZTE’nin H267A modelini kullanıyordum. Emekli edip yeni Wifi 6 modeline geçtim. İki duvar arası ve yaklaşık 23 metre mesafeden bu şekilde çekiyor. (Upload maalesef üzüyor)

    Wifi 6’nın vadettiği 2.4 ghz bandında daha hızlı ve stabil bir çekim gücüne eriştim. Eskiden bu mesafede 5 ghz bantla bağlanınca stabil olmuyordu.

    Huawei almayın. ZTE modemi herkese vermek istemiyorlar ısrarcı olun. Huawei daha iyi diyorlar ama bence Superonline’nın verdiği en iyi modem ZTE marka. Huawei’yle kota anlaşmaları var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 19 Ağustos 2021; 1:22:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.