Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
55
Favori
301.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 2 band açık olunca 5 ghz kopma yapıyor.Bende komple 2.4 ghz'i kapattım zaten 5 ghz desteği olmayan bir pc var evde oda ethernet ile bağlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marrusia

    Bende 2 band açık olunca 5 ghz kopma yapıyor.Bende komple 2.4 ghz'i kapattım zaten 5 ghz desteği olmayan bir pc var evde oda ethernet ile bağlı.
    Bu modemden 3 tane kullandım ve hiçbirinde kopma olmadı. Sizde ki modem sorunlu muhtemelen. Bence değişim isteyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir misafir ağı oluşturayım dedim ama hız sınırlaması yapılamıyor sanırım. Sadece white/black list özelliği var.
  • Zte modem de ben kopma sorunu yasiyorum. Maalesef huaweiden sonra sorunlar azalmakla beraber tamamen cozulmedi. Superonline baglattigim gune lanet ediyorum. Ne yapacagim hic bilmiyorum. Bayi ile de tartisma yasadim huwei cok zor degistirdiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    Kanalı otomatik değil sabit olarak siz ayarlayın 1-2-3 gibi hangisinde en az çakışma varsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Manuel yapip 11 i belirledim. Kopma sorunlari devam ediyor. Superonline pişmanlıktir bağlatmayın. Verdikleri hiçbir router düzgün çalişmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • banada bugün getirdiler ZTE ZXHN H267a deneyeceğim bakalım hg255s den kurtuldum diye seviniyorum ama bu nasıl bir modem bilmiyorum. :S

    diğeri acayip ısınıp yavaşlatiyordu interneti , test edip görücez.
  • 255s' i de bugün gördüm doğrusu huawei biraz daha heybetli görünüyor ama özelliklerine bakmamış olsam da bundaki yüklü yazılımı da zte' den tahmin edebiliyorum. superonline' a özel yazılımdır.bence huawei 255s dış görünüm açısından daha kaliteli görünüyor. bir alt modeli de iyiydi ama foruma bakınca şikayet eden çok.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Görüntüsüne bakıp aldanmayın. ZTE daha az sıkıntılı ve en önemlisi stabil. Hatta ayrıntılarda baya fark atıyor 255s'e. Mesela telefon hattınız var diyelim. kablosuz telefonunuz varsa Dect kablosunu modemee bağlamanıza gerek kalmıyor. Doğrudan ahizeye kablosuz bağlanabiliyor. Bu sayede modem oturma odasındayken kablosuz telefonum modemden bağımsız salonda dect yuvasında şarjlı vaziyette ve doğrudan modeme kablosuz olarak bağlı şekilde hem arayabilir hem aranabilir durumda. Bunu hg255s ile yapamazsınız.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Bunu çok rahat yaparsınız 255s ile , bende kablosuz bağlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Zte de maalesef stabil değil. Modeme ping atarken başka pcden veya ayni pcden hız testi yapmayı deneyin. Stabiliteden eser yok :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    size özel bir durum galiba dediğiniz şekilde bir sorunla karşılaşmadım ben
  • schipht kullanıcısına yanıt
    "cmd" den modeme (192.168.1.1) ping atarken hız testi yapınca aşağıdaki gibi pingte dalgalanma oluyor. sizde aynısını deneyebilirsiniz. -> cmd'de şu komutu kullabilirsiniz "ping 192.168.1.1 -t"
    Aynı durumun oldugunu goreceksiniz. Maalesef superonline da fiber tarafında düzgün çalişan bir modem yok. Bu şekilde idare edebildiğim yere kadar gideceğim ben zaten bölgeye özel kampanyadan abone olmuştum biraz kullandıktan sonra başka issden baglatacağim.

    http://666kb.com/i/e11k0umqfcjrj8h87.png

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    bilgisayar ile modem arasındaki kabloyu değiştirme şansınız varsa bir de öyle deneyin

    sorun devam ediyorsa modem arızalı olabilir

    eğer kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsanız ont cihazından çıkan kabloyu direk bilgisayarınıza takıp dial up yoluyla bağlanmayı deneyin bunu yapabildiyseniz daha sonra hız testi yaparken 192.168.100.1 e ping atmayı deneyin

    bunları yapamıyorsanız arıza kaydı bırakın teknik ekibe durumu bildirin eve gelirken ek bir modem getirirler zaten kendileri bizzat test edeceklerdir
  • schipht kullanıcısına yanıt
    Modem ile pc arasinda kablosuz baglaniyorum. Zaten ethernet ile baglantida kimse sorun yasamiyor. Kullanici adi ve sifremi bilmiyorum. Son kullanici olarak o sifreyi bulmayara ugrasamam. Siz benim dedigim sekilde kablosuzdan denerseniz ayni sorunun yasandigini test edebilirsiniz. Dedigim gibi superonline fiber tarafinda duzgun bir router yok.
    Ben Turk telekom fiberi tivibu ile baglatacagim. Tivibu ile abonelik olusturulunca TP-LİNK router veriyorlarmis iptv için. Şansliyim ki sitemizde bütün altyapilar mevcut turksat kablo dahil. Ben hg255s modemi degistirtmek icin 1 ay ugrastim ZTE ninde arizali oldugunu gorunce artik daha fazla tahammulum kalmadi. Butun vaktimi superonline fiber ile harcamayacagim. Zaten kampanyadan abone oldum ayda 60 tl yedek hat olarak dursun. 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    ben öyle bir sorun ile karşılaşmadım hg255s ve h267a kullanma şansım oldu bana göre ikiside güzel modem
  • schipht kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamayan, sadece netflix , youtube gibi buffer yapan sistemlerle interneti kullanan kesim var evet onları etkileyen bir sorun yok. Ancak anlık stream yapan adobe connect vs. Sistemleri kullananlar için maalesef sorun kendini belli ediyor. Dedigim yöntemi denemediniz sanirim hale, yukarida gönderdigim sekilde denerseniz kendi gözlerinizle göreceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    hayır denedim sorun yok
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    meraktan bende denedim ama ciddi bir sorun görmedim. 5ghz ile bağlı notebook.

    5-6 kere arka arkaya denedim.sadece birinde tek 53 ping oda tek satırda.

    http://666kb.com/i/e1bccj3nf58wujhqf.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 16 Şubat 2019; 14:13:39 >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    5 ghz eger modem yakınsa ciddi sorun olusturmuyor. 2.4 ghz ile belirgin durumu görebilirsiniz. Aslında 5 ghz ile de bir pik oluyor ancak göze batmiyor. Fakat bu pikin TP-Link , asus modemlerde hiç olmadiğını belirteyim. Dileyen hem 2.4 ghz de hem 5 ghz yapıp görsün. İmkani olan evinde farkli marka modem, router olan karşilaştirmali yapsin. Maalesef operatörler 50 tl kar edeceğim diye zte, huawei gibi firmalara kendileri modem ürettirmekte ve bu modemlerin hepsi sertifikasyon sorunu yaşiyor. Hiçbirinin sertifikasi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.