Şimdi Ara

Aselsan’dan askeri nitelikli giyilebilir teknoloji çözümü: CENKER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ill olarak az cok bir yerlerden baslamak onemli..birseyleri kendi imkanlarımızla yapabilmek onemli ..herseyden once işin tedarik ayagı var maliyet ayagı var..gorunen oki ozellikle ihalarda turkiye bu konuda cok ciddi basarı sagladı..kıyafete gelince senelerdir amerikan filmlerinde bi ton bu tur giysilerden goruyoz..yeni bi dusunce değil keske diğer rakipleriyle artıları yada eksileri nedir diye sorulsaymıs.yada kıyaslanabilseymiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cibicibi

    Ülkemizde teknolojik gelişmelerin olmasını biz de isteriz ama adamın koluna gear fit, kaskına kemera takıp tabletle senkronize edip göndermişler sadece. ha bi de powerbank de var...

    muhetelen bu zeka patlamasıyla sen daha iyisini yapardın ama klavye başında oturmak dan havanın bügün güneşli olduğundan bile haberin oldugunu sanmıyorum




  • Konu mankeni olarak mühendisleri kullanmışlar galiba :) İnsan şöyle heybetli iki tane asker falan getirir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Konu mankeni olarak mühendisleri kullanmışlar galiba :) İnsan şöyle heybetli iki tane asker falan getirir.

    askerlerin hepsi heybetli değildir zaten. Aslında heybete de gerek yok yüreği heybetli olursa o bize yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muroooo19

    quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Konu mankeni olarak mühendisleri kullanmışlar galiba :) İnsan şöyle heybetli iki tane asker falan getirir.

    askerlerin hepsi heybetli değildir zaten. Aslında heybete de gerek yok yüreği heybetli olursa o bize yeter.

    Öyle olmadığını biliyoruz zaten. Biz de askerlik yaptık. Tören kıtasına, anıtkabire uzun boyluların seçilmesi gibi, vitrin önemli burada da.
  • Güzel haber
  • ardaturco A kullanıcısına yanıt
    Yok, nesnelerin içinden geçiyor ama görünmezlik koymamışlar.
    Görünmezlik kumaşı yaptılar aslında bir üniversitede ama göründüğü zaman görüntüsü çok kötü, o yüzden seergilemiyorlar.
  • Kafa arkasındaki kablo dışarıda olması hiç iyi olmamış yakın temas muharebesinde onu kesebilirler.Onun için tam bir askeri kıyafet giydirilmesi lazım.Arkadaşlar görünmezlik demiş o da olursa çok iyi olur...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Maddi desteğim olsaydı üç yıl önce başlayacaktım böyle bir projeye. Ve sağlam birşey olacaktı. Tasarım bile çok zaman alıyor, sağlam ve büyük batarya kısımları olmayan, güçlü manyetizma motorlara sahip, ayrı yapay aklı olan bir mekanik iskelet çok zor değil. Sadece zaman ve para. Aylık en azından 5 bin Euro ihtiyaç var. Malzeme tedariği, CNC üretim-tasarım, yapay zeka kodlama bilgiside olduğunda tamamdır.
    Aselsan’dan askeri nitelikli giyilebilir teknoloji çözümü: CENKER

    Böyle bir projeye başlarsın başlamasına da her şey o kadar kolay olmaz önüne taş koyanlar kendi ülkenden üst düzey kişiler olur bir bakarsın her şey yok olmuş. Gelişmenin önün kapatanlar var bu ülkede engel olanlar var.




  • Türk askeri diye bir tanım yok. Hepimiz Türk askeriyiz. Türkiye henüz askeriyenin endüstrileştiği bir ülke değil. Yani altyapı olarak bile haberin sadece vitrin yaratma amaçlı olduğunu anlayabilirsiniz. Bu tür tasarımlar ABD ordusu gibi artık endüstriyel savaş modern askerlik tanımına uyan ülkeler için vardır. Bizde asla yapılmaz. ABD bunu yaptırmaz sattırmaz. Yani her seferinde küresel sermaye ve ABD'nin bundaki dominant rolünü dile getirince vatan hainleri gelmeden haberi okuyup kaçalım diyen bir tayfa da türedi. Yaptırmazlar ulan işte yaptırmazlar. Beyniniz zekanız biraz varsa anlarsınız bunu. O yüzden otomobil üretemiyoruz. Yazılım üretemiyoruz. Gerizekalı mıyız? Kasıtlı olarak bir kaç 10 yıldır Türkiye nüfusunun IQ puanını düşürme çabaları gösterdiler ve başarılı da oldular ama her ülke ve nüfus potansiyeli gibi Türkiye de teknoloji üretebilir öncülük yapabilir. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatları ABD'li bürokratlar eşliğinde yönetiliyor. Bunu bir komplo teorisi olarak alabilirsiniz. Zaten ispatlanamaz. İspatlansaydı bu durumda kalmazdı. Türkiye üretmiyor. İşin özeti bu. Türkiye üretmeye başlarsa kurulu dengeler bozulabilir. Otomobil bilgisayar mobil teknoloji yazılım konularında Türkiye pazarında bir güç dengesi var. Denge bozulabilir. Türkiye kaosa girebilir ama planlı yapılırsa kaostan çıkar ve tümüyle bağımsız kalabilir. Bu olmadan Türkiye üretiyor hadi bismillah diyenler sadece mastürbasyon yaptıklarını her zaman hatırlasınlar.





  • yürüyüş destek kiti gibi bir şey lazım. malum dağlık arazi çok yorucu olur
  • Bize böyle buluşlarla gelin işte...

  • bataryalar çok açıkta

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.