Şimdi Ara

The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sistemin 6700 i7 16gb ram ekran kartm gtx965 oyunda 1280 e bile grafiği düşürüp ayarları low yapsam bile fps 30-40 arası çok kasma oluyor yardımcı olabilirmisiniz?
  • chapter 4'e kadar geldim muhteşem bir oyun olmuş oyunun atmosferi, hikayesi korku ve gerilim öğeleri falan gayet iyi steam fiyatı bu kadar uçuk olmasa satın alırdım ama şimdilik codex sürümünden devam edicem,

    steam kütüphanesinde arşivlik olarak duracak oyunlardan şöyle sağlam bir indirim olduğu zaman hiç beklemeden satın alacağım.
  • Oyunu Nightmare zorlukta 18 saatte bitirmişim.

    Oyunun başları bayağı zorlamıştı beni. Çok fazla yeteneğimiz olmadığından zombilere pek bulaşamıyordum. Genelde gizli takılıyordum, açığa çıkınca da topukluyordum. Oyunun en gerilimli yerleri de başlarıydı. Yeni yetenekler kazandıkça, oyunu öğrendikçe, zombilerden nasıl kurtulacağımı öğrenince oyunun gerilimi kaçtı.

    Ama yine de güzel bir oyundu. Puanım 8/10
  • Ne çektin be Sebastian temalı 2.oyunu da bitirdik. Hiç şarap içmedim ama şarap gibi oyun soranlara direk bunu gösterebilirim. Sanat eseri diyebileceğimiz bir oyun. Oyun kıtlığında ilaç gibi geldi.
  • The Evil Within 2: Free Trial – Available Now!

  • Oynamaktan keyif aldığım en güzel oyunlardan biriydi.


    Nightmare seviyesinde oynadım. Çok zorlanmadım. Sadece o şarkı söyleyen hayalet ortamı biraz geriyor. Olmadık yerde çıkıyor sinir bozucuydu.
  • arkadaşlar bir arkadaş 1. oyunun özetini geçebilir mi yangın neden çıktı ruvrik lesi kedman ve diğer önemli karakterleri kısaca açıklayabilir mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heliosaga

    Oynamaktan keyif aldığım en güzel oyunlardan biriydi.


    Nightmare seviyesinde oynadım. Çok zorlanmadım. Sadece o şarkı söyleyen hayalet ortamı biraz geriyor. Olmadık yerde çıkıyor sinir bozucuydu.
    hocam çok geç oldu belki ama chapter 4'de hala rastlamadım rastlamama durumu var mı? :D

    Edit: rastladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufistike -- 16 Nisan 2018; 14:3:12 >
  • Oyunu bitirdim, bu tarz oyun önerisi olan varsa aydınlatabilir mi?
  • Şu güzel oyunu gerçekten çok az kişi oynamış gibi bence resident evil den daha güzel bir oyundu günde birkaç saat oynayıp 1 haftada bitirdim. Hiç sıkmadı oynarken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun nasıl çok popüler olmadı şaşıyorum. Resmen Resident Evil 2 tadı aldım. Enfes bir oyun olmuş. Film tadında bir oyun isteyenlere duyurulur.
    3. oyun da umarım çıkar. Bu konuda göz kırptı sanki?
  • The Evil Within gerçekten bu tarz oyunlarda nadir zevk aldığım oyundu. 2 oyunuda mükemmeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna dlc gelecek mi ?
  • Oyunu 23 saatte,nightmare zorlukta,gizlilik ağırlıklı ilerleyerek bitirdim.İlk oyunu geçen hafta bitirmiştim,teknik sıkıntıları olan,ortalama üstü,iyi denilebilecek bir yapımdı ama The Evil Within 2 resmen şaheser olmuş.Neredeyse her konuda kendini geliştirmiş.Teknik problemler ve oynanış sıkıntıları ortadan kalkmış.Atmosfer,hikaye,mekanlar yine muazzam.Oynanış son derece akıcı bir hale gelmiş.Yarı açık dünya evrene çok iyi gitmiş,resmen The Last of Us + Resident Evil + Alan Wake olmuş yapım.İlk oyuna 78 vermiştim,buna çok rahat 90 veririm.İşin üzücü yanıysa oyun hem satış hem de popülarite bazında hak ettiği değeri görmemiş maalesef.Her ne kadar Metacritic User puanları tüm platformlarda 85-90 civarında olsa da biraz unutuldu gitti sanki 2 yılda.Bu arada bu kadar övdüm ama 1-2 ufak eksiklikten de bahsetmem lazım :


    - Boss savaşları zorluk ve yaratıcılık açısından ilk oyun kadar tatmin edici değil.Kendi içinde yine iyi ama
    - Korku-gerilim unsurları yine ilk oyuna göre daha az
    - Oyunun bence asıl tek önemli eksisi ise ana kötülerin sunum sırası.Oyunda temelde 2 ana kötümüz var,keşke oyunun ilk yarısındaki atmosfer ikinci yarıda olsaydı.Çünkü ilk yarıdaki ve ilk kötü adamımızdaki içerik,atmosfere çok daha uygundu bana kalırsa.İkinci yarıdaki kötü o kadar tatmin etmiyor.Far Cry 3 oynamış olanlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır,onda da aynı durum vardı



    Sonuç olarak TEW2'nin enfes bir iş olduğunu söyleyebilirim.Umarım seri bir şekilde devam eder




  • oyunun az oynanaması bence grafik motorunda problemden kaynaklı birsuru update gelmiş uzuzun süre sonra tekrar deneyim dedim ama yok gpu kullanımı oyunda %70-80 lerde takılıyor malesef 60 fps ye sabitleyip oynamak lazım ancak oda yine stutter yapıyor neden böyle kaldı bu oyun anlayamadım
  • İlk oyunu oynamadan doğrudan bu oyunu oynasam nasıl olur arkadaşlar?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Direk 1-0 geride başlarsınız. Şaka bir yana hikayenin devamı olduğu için hiç bir şey anlamazsınız. Oynama fırsatınız yoksa bile en azından Youtube üzerinde özet videolar falan vardır.
  • İlk oyunu da oynayacagim o halde tsk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bitirdiğim efsane oyun. 2017de çıkmış bu oyunu şimdiye kadar oynamayarak çok şey kaçırmışım onu anladım.

    Atmosfer, vuruş hissi, bazı yaratıkların ve bazı hareketlerin last of us oyununa çok benzemesi, oyunun uzunluğu, grafikler, bosslar, mekanlar vs. hangi birini anlatsam. Enfes bir oyun yapmışlar. 3. oyunu daha duyurmadılar ama inşallah bir an önce 3. oyunuda çıkarırlar. Oyunun sonundaki yazılardan sonra çıkan son videoda serinin geleceğine göz kırpılmış. Umarım yapımcı Tango Gameworks bu oyunun devamını boşlamaz.

    Oyunu yaklaşık 15,5 saatte bitirdim. Bi 15,5 saat daha olsa gıkım çıkmaz. Baymadan etmeden her bölümde acaba bu sefer ne olacak diye merak ederek efsane bir atmosfer içinde oynadım. Türkçe yamasıda gayet başarılı olmuş. 2-3 abukluk dışında binlerce cümlede bir sıkıntı görmedim. Oyun boyunca uzun namlulu silahların bazen elde görünmemesi, nişan alınca görünmesi gibi 2-3 küçük bugla karşılaştım. Onun dışında enfes bir oyundu. Şimdiden arşivimdeki harika oyunların arasına katıldı. İddia ediyorum yere göğe sığdırılamayan Resident Evil 2 ve 3 remakeleri The Evil Within 2 yanında ağır balon kalır. Oynayın oynattırın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 4 Nisan 2020; 18:22:42 >




  • Bu oyunun üçüncüsü niye gelmiyor ya.

    İlkini cok sevmiştim ama ikinci oyuna hayran kalmıştım resmen. Mikami başkan umarım bu seriyi devam ettirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.