Şimdi Ara

METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
15
Favori
43.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

    Arkadaslar psde yeniyim. Bundan once hep pc kullandim

    Bikac ay once aldim ps’i. Anca gow ve detroit’i bitirebildim, cok vaktim olmadigi icin

    Simdi last of us oynuyorum ama aim alirken ikiniyorum resmen, cok zorlaniyorum.(detroitde de zorlanmistim gerci tuslarin yerini tam ezberleyemedigim icin ) Metro gibi gibi dogrudan fps oyunlari psde oynamaya nasil bakiyosunuz? Zamanla alisilabilir mi?
    Evet.
  • çıkış tarihi belli mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    CD Projekt ile Bethesda haricinde başka firmaya açık dünya yakıştıramıyorum ben hele ki Ubisoft acilen açık dünya yapmayı bırakmalı çizgisel oyunlar yapmalı. Bazı oyunlar vardır açık dünyaya gerek bile duymaz, o kadar güzeldir ki, hikayesi-atmosferi bizi bizden alır işte Metro bu oyunlardan biri, çizgisel ilerlemesinden yanayım tadı damağımızda kalıyor.
    Excuse me what the hell?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun yapımı tamamlanmış ve çıkış tarihi bir hafta öncesine, 15 Şubat'a alınmış.


  • Yeni Ekran Görüntüleri :

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)




  • ön sipariş verdiğim oyunlar arasinda. çok sağlam bir oyun geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapların iyi olmasının sebebi çoğunlukla Metro'da geçiyor olması, Metro'da yaşayan insanların kendi içerisindeki gruplaşması, garip işleyişi, bilinmeyen, gidilmeyen tarafları büyük bir gerilim unsuru oluşturuyor. Metro 2033'de bu yüzden iyi bir oyundu, büyük oranda kitaba bağlı kaldığı için sadece aksiyon değil aynı zamanda survival-horror oyunu da olmuştu. Fakat Last Light'da karakteri Metro'nun dışına çok fazla çıkardılar, alanları genişlettiler ve oyun sadece aksiyon oyununa dönüştü. Exodus'da ise Last Light'da yaptıkları hatayı daha da büyüterek oyunu adeta yaratıklı FarCry'a dönüştürmüşler. Şahsen 2033 kadar komple iyi bir oyun olacağını düşünmüyorum, tek beklentim Last Light'dan kötü olmasın, ki şu hali ile ufaktan şüpheye düşürüyor. Tabii bu söylediklerim kişisel zevkim ile alakalı, bu tarz oyunların geniş alanlardan ziyade dar, karanlık mekanlarda geçmesini tercih ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Kitapların iyi olmasının sebebi çoğunlukla Metro'da geçiyor olması, Metro'da yaşayan insanların kendi içerisindeki gruplaşması, garip işleyişi, bilinmeyen, gidilmeyen tarafları büyük bir gerilim unsuru oluşturuyor. Metro 2033'de bu yüzden iyi bir oyundu, büyük oranda kitaba bağlı kaldığı için sadece aksiyon değil aynı zamanda survival-horror oyunu da olmuştu. Fakat Last Light'da karakteri Metro'nun dışına çok fazla çıkardılar, alanları genişlettiler ve oyun sadece aksiyon oyununa dönüştü. Exodus'da ise Last Light'da yaptıkları hatayı daha da büyüterek oyunu adeta yaratıklı FarCry'a dönüştürmüşler. Şahsen 2033 kadar komple iyi bir oyun olacağını düşünmüyorum, tek beklentim Last Light'dan kötü olmasın, ki şu hali ile ufaktan şüpheye düşürüyor. Tabii bu söylediklerim kişisel zevkim ile alakalı, bu tarz oyunların geniş alanlardan ziyade dar, karanlık mekanlarda geçmesini tercih ederim.
    tam aksine bence kitapla oyun % 80 farklıydı




  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Last Light'dan bahsediyorsan evet, o kitaptan bağımsız bir oyun ama 2033 bazı yerleri atlasa da hikaye olarak direk ilk kitabı anlatıyor.
  • Oyun fiyatı ne kadar? 500 tl altında olursa ön sipariş vermeyeceğim. Hem ekonomi yükselsin hemde fiyatlar neden ucuz diye kampanya başlatacağım eğer ucuz ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'da arkadaşla sipariş geçtik. Adam başı 45 liraya geldi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çift konsol sahibi olmanın avantajları işte. Oyun hangi konsol da ucuzsa oraya alırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Öyle valla Xbox'da fiyatı hala 180₺ değişmedi henüz. Sadece metro da değil. Dmc vs bir sürü oyunun fiyatı düşük.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cngzhn20

    Xbox'da arkadaşla sipariş geçtik. Adam başı 45 liraya geldi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çift konsol sahibi olmanın avantajları işte. Oyun hangi konsol da ucuzsa oraya alırım.

    Adam başı 90₺ yazacaktınız sanırım oyun 180₺ xbox da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazdığımın farkındayım bana 45'e geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 19 Aralık 2018; 11:51:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun görselleri gerçekten muhteşem.

    Oyun'da Türkçe altyazı mevcut olacak mı acaba ?
    Sağlam bir hikayeyle harika bir deneyim olabilir. Metro serisinin kitabı da harikaydı. Metro 2033'ü PC'de oynamıştım atmosferi gerçekten yansıtmışlardı.
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Hayır Türkçe altyazı yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunun bu neslin son balonu olacağını düşünüyorum. Önceki oyunların zor şartlarda yapılıp güzel çıkabilmesi insanlarda sempati yarattı ve exodusa olan hype’ı oluşturdu. Last light bence gerçekten kötü bir oyun ancak hiç kötüleyen yorum görmedim bence herkes için de kötü bir oyundu ama insanoğlu güçsüzün yanında olmayı sever bu oyunu büyük bir firma yapsaydı eminim yerden yere vuruluyordu şuan. Downgrade dedikoduları ayyuka çıkmıştı. Hikayesi de kitabına neredeyse hiç bağlı değil. Ayrı olarak da başarılı bir hikayesi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada heralde en fazla hyplanan oyunlardandır bu seri. İlk oyun eh ortalama altı haydi rus oyunu diye torpil geçersem ortalama diyebilirim çünkü atmosferden geçer not alır. 2. oyun last light zaten tam bir vasat fps oyunudur fazla söze gerek yok. Ayrıca 1. oyundaki skandal teknik problemlere falan da değinmek bile istemiyorum ee hikaye desen o da yok zaten.

    Exodus fena gözükmüyor ama harita büyüklüğü belli değil hala muamma. Eğer Fallout yolunda gidip oyuncuya çok geniş alanlarda özgürlük verirlerse iş yapar zaten konsept müsait..Tabi en ideali direk open world olmasıdır bu oyunun ama tabi o kadar bütçeleri var mı bilemiyorum...
  • Yeni Ekran Görüntüleri - 2

    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)


    METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU)




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.