Şimdi Ara

YOL BİSİKLETLİLER İÇERİ ! [Arka kaset (ruble) içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sora setli bisikletimde sunrace kaset var 9 lu . 11x25 . Artık kaset yıprandı yatakları kaçtı değiştirmeye karar aldım . Soranın kendi arka kasetini takmayı düşünürum . SHİMANO CS-HG50 9 lu . Şimdi sizden görüş istiyorum . Bu kasetin 11-23t ve 11-30t çaplılarını bulabildim . Sizce hangi kaseti takmalıyım . Ve çapı size ne olmalı . ? Cevaplar için şimdiden saolun . İyi forumlar :)
    Not: bütcem 100 tl civarı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 11-23 ve 11-30 bulmuşsun ama hem ikisi arasında bariz bir kullanım farkı var hemde aktarıcı büyük ihtimalle ikisinden biri ile uyumlu olmayacaktır. Öncelikle kullandığın aktarıcının kısa bacak mı yoksa uzun bacak mı olduğunu bilmen gerekiyor. Daha sonra shimano'nun sitesinden bak ve desteklediği arka kaset dişli sayılarına bak. Bir diğer konu 11-23 ve 11-30 dişli sayısı.11-30 ile her yokuşu neredeyse dağ bisikleti kullanıyormuşçasına çıkabilecekken 11-23 ile çoğu yokuşta pedalı bile çeviremezsen. Zorlu yokuşların olduğu bir yerdeysen tabi. Genellikle Sora setlerde 11-25 yada 11-28 gibi dişli sayıları tercih ediliyor bunlara bir bak derim.
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam araştıracağım . Birde istanbulda mağzadan alabileceğim bir yer varmıdır . Bi kaç yere sordum sram var dedi . Shimano yurt dışından geliyormuş o yüzden geç gelir gelse bile dedi . İnternetten bak felan dedi .
    Edit : aktarıcı bacağını nerden öğrenebilirim . Bisikletin katalog bilgisinde yazmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RepubLique -- 11 Haziran 2017; 15:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RepubLique R kullanıcısına yanıt
    Sanırım aktarıcıda Shimano Sora idi, google a yaz shimanonun websitesine gir orada 2 çeşit göreceksin. Biri daha uzun diğeri daha kısa duruyor bak seninkine hangisi benziyor. Bisiklet dükkanlarında bulmak zor olabiliyor. İnternetten sipariş etmek en iyisi.
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt
    Saol hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.