Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.336
Cevap
56
Favori
189.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemyK

    Xf90 dan memnunmusun. Bende suan samsung f8000 modeli var ve piyasada herkez bilir bu seride bu panel ve renkler harika idi ayni goruntu icin samsung bakiyorum nu8000 leride cok arastirdim ama sonra samsung bu isi biraz bozmus. Mu8000 olsa alirdim. Ben goruntulerde canlilik istiyorum xf goruntude gercekten nasil. Ayruca androidin tv oldugu icin faydalari ve eksilerini yazabilirmisin bende xf90 da karar kildim gibi.





    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=136639185
    Eğer canlılık istiyorsan ozaman mağazaya gitmenini öneririm Philips Sony Grundig Samsung hepsi yanyanaydi nu8000 resmen ben buradayım diyordu şuanda qled hariç eline su dokebilecek tv yok n11 11 de 5000 TL düştüğünde almadigima pişman oldum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • majesthion kullanıcısına yanıt
    Şuanda aynı TV 8200 lira vaybe

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Magazada gordum. Az bir aci degistiginde renklerin canliligi kayboluyor. Bu konu rting sitesindede konusulmus. Karsidan izleyince guzel ama yan acilar cok kotu. En dusuk notlardan birini almis zaten sitede. Bakalim birazdaha arastirmaya devam. Xf90 fiyati duserse alinir yoksa beklemeye devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    :D Bidaha bulaşmam curved tv olayına. 55XE9005 aldım. Bana baya bir süre yeter herhalde.
  • Güncelleme gelmiş
    Sürüm : 1262.0
    Güncelleme içeriği:
    VOD uygulamalarında görüntünün düşmesine neden olabilecek bir sorun giderildi (PS4 Pro Sorununa karşı da yardımcı olacağını bilmiyorum).
    HTTP canlı akışı için zaman gecikmesi kısaltıldı.

    https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55MU8000TXTK/#downloads



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 17 Ocak 2019; 1:10:10 >




  • simsar2 S kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesinde bir iyileşme veya bozulma varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, Amazon.com.tr den 2 defa 55NU8000 siparişi verdim,herkesin bahsettiği ekranın en altında yatay şerit şeklinde parlak ışık ilkini iade ettim,2. de de aynı sorun çıktı.Şimdi ben bu cihazı samsung servisi ile garantiden değişim isteyebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haaakin -- 18 Ocak 2019; 11:2:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haaakin H kullanıcısına yanıt
    İsteyin elbette. Eğer kurulumu Samsung yaptıysa belirli bir süre içinde (ben firmayla uğraştığımda 1 aydı) sıfırını vermek zorunda. Yeni TV'yi getirdiklerinde test edin sıkıntı varsa ürünü kabul etmeyin. Yenisini getirmek zorundalar. Benim 1,5 yıl önce panel arizasi nedeniyle TV'nin metal çerçevesi hariç tüm parçaları değişmiş sorun çözülmemisti. Uğraştım paramı geri alıp 55MU8000 aldım. Özetle: Haklarınız var. Samsung da firma olarak gayet anlayışlıydı. Üzerine gidin konunun..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sunu acikca soylemeknistiyorum. Uzunca suredir tv arastiriyorum. Her turlu tv nin detayina kadar teknik bilgi incelemesi yaptim. Ayrica uzunca sure birebir canli karsilastitmalarda yaptim. Magazaya gidip tv leri yanyana koydurmak kadar ileri bile gittim. Belki inanmazsiniz ama MU8000 serisi ayni siniftaki hatta daha ust siniftaki tv lerin goruntu kalitesine fark atti. Samaungun kendi icindeki q7fn modeliyle yan yana koydurdum inanin renk tonlamasi ve farkli acilardan izleme zavki MU8000 de cok cok iyi. Yani ben samsungu anlamadim boyle guzel bir tv den sonra nasil olurda bu zevki asagiya cekersin. Suan bu seri bulunmuyor. Ben az kullanilmis teshir bile bulursam neredeyse alacak konuma geldim... Kisacasi tv nizin kiymetini bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni almış olduğum 55mu8000 için bu görmüş olduğunuz fotoğraflardaki sağdaki çizgi ve ışık sızmasına servis normal diyor, her köşesiz tv de bu durumun ekran kenarlarında olduğunu ve ışık sızmasının da normal olduğunu ifade ediyor, inanmalı mıyım??

    İnandırıcı gelmiyor bana...



    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI



    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • son güncellemeyi yükleyen varmı varsa yorum yapsın takilma sorunu varmı
    ,
  • mehmett36 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım pek değişiklik hissetmedim bu zaten ara bir güncelleme VOD uygulamalarında görüntünün aniden gitmesi gibi bir sıkıntı vardı onu hallediyor.

    1250'den beri pek takılma sorunu yaşamıyorum ben. Belki fabrika ayarlarına sıfırlarsanız faydası olur.

    Bu arada motion blur sorunu sadece yayınlarda var gerçekten. PS4 ya da başka medya oynatıcı taktığımda veya kendisi üzerinden 4K film açtığımda bile sorun olmuyor. Bizim yayınlarla ilgili bir sıkıntı var demek ki...
  • devasaldost D kullanıcısına yanıt
    aynısı benim sol tarafta var sadece ama takma normal tv yayınlarında belli olmuyo ancak boyle tek renk fonlarda belli oluyo bende bastan cok sorun ettim ama degisimden gelenin daha iyi olucagını beklemediğim için ugrasmadım ışık sızması yoksa bulutlanma yoksa panel temiz ise izle derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Bulutlanma ışık sızması son paylaştığım Fotoğraf da görünüyor, sizce şiddetli mi?



    Ayrıca içime sinmediği için tüketici hakem heyetine başvuru yaptım, bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemyK kullanıcısına yanıt
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55mu9000-55-138-cm-uhd-smart-tv.html
    ürün vatanbilgisayarın bazı şubelerinde stokta gözüküyor. Nu8000 serisi ile kıyaslarsak hangisi tercih edilir. (Sonuçta biri 2017 diğeri 2018 yılı televizyonu)
  • Popescu P kullanıcısına yanıt
    55mu8000 kullanıyorum uzun süredir. Gayet memnunum nazar değmesin. 55mu9000 bir tık daha iyi bir cihazdı. Biraz pahalı olduğu için almamıştım. Nu8000 ile ilgili bir bilgim yok. Ancak genelde yorumlar olumsuz mukayese edildiğinde..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devasaldost D kullanıcısına yanıt
    hocam ben bişi diyemem goreceli kavram siz normal bir kaynak izlerken fark edebiliyomusunuz on3mli olan bu edge led tvlerde ısık sızması imkansıza yakındır genelde hepsinde olur cunku tum paneli yanlardan ısık destegi ile aydınlattıgından. ornegin panelin ortasını aydınlatması lazım bu yuzden yandan ışıgı basıyor ama panelin ortasındaki ışık siddeti ile yandaki ışık şiddeti aynı olmaz sizin olayın aynısı benim sol tarafta var ama tv izlerken belli olmuyo ama siyah sahnelerde belli olabiliyo bazen sizi rahatsız ediyosa servisle gorusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemyK kullanıcısına yanıt
    q7fn önünde diz çöker tövbe ister mu8000 sizin karşılaştırdığınız model q7f modelidir muhtemelen
  • Işık sızması yaşayan arkadaşlara gelsin eğer panel mikron esneme yaptıysa zorlandı ise ışık sızması olabiliyor şöyle düşünün şu geçirmez bir telefon kasa esneme yapar ise conta şu geçirir olur benim aldığım da hiç sorun yoktu ışık sızması fark etmedim siyah resim yükleme me rağmen ama sonra tv nin alt sağ kısmından çok hafif darbe aldı ve oradan ışık sızması mevcut hale geldi nerde ise bir sene oldu tv yi hiç yerinden kaldırmadım ve kaldırmak zorunda kalırsanız en az iki kişi destekli kaldırın aksi halde ekran bile kırılır 55 ve üstü inç çok riskli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.