Şimdi Ara

Microsoft iş istasyonları için özel bir Windows 10 sürümü hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft iş istasyonları için özel bir Windows 10 sürümü hazırlıyor


    Bu yıl itibariyle Microsoft’un Windows 10 işletim sistemini daha fazla optimize ettiğini görüyoruz. Geçtiğimiz ay eğitim kurumlarına yönelik Windows 10 S modelinden sonra bu kez de iş istasyonlarına yönelik bir Windows 10 sürümü geliyor.


     


    Yüksek kapasiteli


     


    Normalde sunuculara yönelik olarak Microsoft’un Windows Server işletim sistemini görüyoruz. Bununla birlikte çok işlemcili ve yoğun yüklerde çalışan iş istasyonlarına yönelik standart Windows 10 veya Pro işletim sistemleri bulunuyordu. Bu da ağır iş yüklerinde kapasitenin en iyi şekilde kullanılamamasına neden oluyordu.


     


    Ortaya çıkan sızıntılar Microsoft’un iş istasyonları için de özelleştirmeye gittiğini gösteriyor. Windows 10 Pro işletim sisteminin iş istasyonlarına yönelik yeni bir sürümü, en iyi potansiyeli kullanabilmek amacını güdüyor.


     


    Yeni sürümde 4 işlemciye ve 6TB RAM’e kadar çalışabilme desteği bulunuyor. Yine yüksek kapasite disk bölümleme, büyük ölçekli dosya saklama, daha yüksek veri aktarım hızı ve META koruması gibi özellikleri olan ReFS dosya sistemi de iş istasyonlarına sunulacak.


     


    Ayrıca Bkz.G.SKILL bellek hız rekorunu kırdı

    Windows 10 Pro for Workstation PCs adındaki yeni sürüm ile ağır iş yüklerinde en iyi kapasiteyi kullanmak mümkün olacak. Böyle segment kullanıcılarının da daha akıcı çözümlere kavuşması sağlanacak.


     


    Yeni Windows 10 Pro sürümünün ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor ancak bu hafta beta programındaki kullanıcılara yanlışlıkla gönderilmiş. Bu bakımdan sonbahar dönemi en iyi ihtimal gibi duruyor. 


     

    Microsoft iş istasyonları için özel bir Windows 10 sürümü hazırlıyor







  • Ürün Aynı Lisanslama şekliden saplayacak Core başına lisanslamaya yapacak :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.