Şimdi Ara

Yeni İNSİGNİA GS incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar;

    Bugün insignia grand sport inceleme ve test fırsatım oldu

    Öncelikle tasarımı resimlerden daha albenil buldum.( opc jantlar ise leş alternatid de yok) .arac gösterişli ve ben burdayım diyor nerden bakarsanız bakın. bayide eski insignia da vardı yenisi gercekten şık ve sportif kalıyordu bunun yanında(10/9)

    İç mekan vw kalitesinde değil passat malzeme ve işçilik de biraz daha iyi ama eski insignia ya nazaran opel epey ilerlemiş.superb yi bilmiyorum ama muhtemelen onun seviyesindedir.( zaten genişlik ve fonksiyonellikte onun gibi)(10/7)

    4-5 km lik kısa bir test parkurunda kullanabildim.1.5 turbo 165 ps i denedik azbiraz bastım 125 lik tsi rakibi diyen halt etmiş 150 lik tsi passat ile 100 den sonra rahat kapışır.(10/7)

    Yalıtımda rüzgar ve motor sesi epey iyiyken(bilhassa rüzgarda gelişim net) fakat söylenildiği gibi lastik sesini bende duydum (10/7 verebilirim yalıtımda)

    Konfor olarak sanki eskisi bir tık daha iyiydi bilmiyorum belki hankoook lastiktendir flexride yoktu aracta.iç hacim olarak cok iyi gercekten de.baş mesafesi 1.90 sınır olabilir arkada.passat daki arada cıkan tak tuk sesleri yoktu süspansiyonda onu da ekleyin (10/8)

    Son olarak bu araç exelence ile alınmasaa iç mekanda epey sönük kalıyor.enjoy koltugu c segment veya altı standartında .agr koltukla ise sınıfının en iyisi kesinlikle en alınası opsiyon bu

    Fiyat olarak ; exelence 1.5 turbo benzinli +deri koltuk+opc line+ sunroof = 154 bin tl

    Dizeli :160 bin tl aynı donanımla 5.000 tl (filo indirimi ile )

    Opsiyonel Donanım paketlerini ayırmaları ise sacmalık. Flexride eklemek istediğimde premium tasarım paket zorunluluğu var (18.000 tl)



  • Volvo S60 125 bin Opel insignia 160 .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojaverok

    Volvo S60 125 bin Opel insignia 160 .

    160 binlik arac tamamen yeni diğeri fosil.donanım olarak da insignia ağır basar.



    S60 kötü demiyorum kesinlikle ama 150 bin tl isteseler 3-5 tane zor satarlar o yüzden 125 bin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojaverok

    Volvo S60 125 bin Opel insignia 160 .

    Sana 125 bin lira versek eminim s60 alırsın
  • s60 o fiyattaysa o fiyata gidip golf,astra felan alalarin aklina tukureyim
  • Süperb daha iyi iç mekâna sahip.

    Passat daha kaliteli iç mekan olarak.



    3 kere test ettim aracı. Rüzgar sesi yok gibi. Bu konuda çok iyi. Süspansiyon yine çok iyi. Motor sesini alıyoruz içeri. Bu konu da talisman baya iyi.



    Araç bir BMW tadı veriyor hafiften sürüş pozisyonu olsun, ön camın eğimi olsun. Viraj kabiliyeti sınıfında F30 ile rahat kapışır.



    Bu araç alınabilir ama lanet olası bayiler beni soguttular.



    Not: Agr koltuksuz ve exellence paketsiz bu araç çok yavan. Onlarda olunca dünya para.
  • Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Adana bayisini tavsiye ederim düşünüyorsanız cok ilgililer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojaverok

    Volvo S60 125 bin Opel insignia 160 .

    S60 nerde 125 bin?

    Söyle alalım hemen.

    Sitesinde T3 benzinli motorlu baz donanım 158.918 TL

    Oruç kafa ile 5'i 2 görüysen bilemem.
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/volvo-s60-1-5-t3-premium-paket-125-bin-tl-ye-alinir-mi--126728089



    Bu arkadaşa sorabilirsiniz nerden fiyat aldığını , konuda linkte fiyat listesi de var .
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Araç alacak olsam sığamayacağımı bildiğim halde ( bagaj küçük ) tek seçeneğim S60 olur . 125 bin verirseniz çok sevinirim ve sabah 7 de gider açılmasını beklerim Volvonun ...
  • Bu araci gercekten begendim. D segmenti araclar ekseriyetle 40 yas uzeri secerdi begenirdi ama yasi benim gibi 30 u bulmamis genclerin ilgisini cekecegine eminim. Astra k icime sinmemisti inceledigimde bu araba zoyadesiyle sindi v. Enjoy donanim gercekten yavan ve koltuklar rezalet diyebilirim. Agr şart. Ortami bi anda degistiriyor. Otomatik viteste f1 secenegini getirmeleri iyi oldu. Excelance agr flexride cok guzel olur.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    iyiymiş sıcak fırsat kaptım bir tane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

    Bu araci gercekten begendim. D segmenti araclar ekseriyetle 40 yas uzeri secerdi begenirdi ama yasi benim gibi 30 u bulmamis genclerin ilgisini cekecegine eminim. Astra k icime sinmemisti inceledigimde bu araba zoyadesiyle sindi v. Enjoy donanim gercekten yavan ve koltuklar rezalet diyebilirim. Agr şart. Ortami bi anda degistiriyor. Otomatik viteste f1 secenegini getirmeleri iyi oldu. Excelance agr flexride cok guzel olur.

    Hocam şu anda 26 yaşındayım.

    24 yaşındayken 2000 model Passat'ım vardı.
    Şu anda Insignia'ya biniyorum. 1400km yol gidiyorum yola çıkınca. Ulaşabilsem ve yürütebilecek olsam E serisi alırım. Bana yakışması değil, beni en rahat ve en güvenli şekilde yolda götürecek aracı tercih ederim.
  • İnceleme için teşekkürler arkadaşım, benzer görüşlere sahibiz, keşke ben de 1.6 136Hp dizel yerine 1.5 165Hp benzinli olanı test edebilseydim.



    Görüşlerimiz benziyor, hali hazırda kullandığım 2014 Insignia m ve arkadaşımın 2016 arasında da rüzgar ve alt takım sessizliği konusunda Insignia öndeyken yol sesi, arka yaşam alanı malzeme ve işçilikte Passat önde.



    Yeni Insignia geride kaldığı yönlerde Passat ta epey yaklaşmış, marka PSA Grubuna dahil olduktan sonra muhtemelen daha bol para kaynağına da kavuştu ve gene muhtemelen bu saatten sonra özellikle D sınıfında detay kalitesine biraz daha fazla önem vererek dişli rakiplerini bu konuda iyice zorlayabilir.



    Bu şartlarda daha da iyi hale gelmiş farlar (yaş 40 a geldi ve malesef artık gece sürüşlerinde iyi farlar olmazsa olmazım oldu) üstün ergonomi sunan koltuklar, daha da çevik sürüş ve -stoplar pek hoşuma gitmese de- kendinden daha emin, sinirli tasarım dili ile Opel gene bana hitap eden bir otomobil tasarlamış diyebilirim, tabi aracımı değiştirmeden D sınıfında bazı yeni oyuncuların da sahneye çıkmasını bekleyeceğim, bunlardan biri de yeni Accord.
  • insignia'larin opel olmasina aldanip "alman arabasi, saglam olur" diye bir hataya dusmemek lazim. bu insignia'lar amerika pazarinda buick regal olarak uretiliyor ve 2016 ve oncesi modeller icin cok ama cok fazla sikayet var.
  • Aracı ben de test ettim. Sürüş, motor, performans, tasarım olarak gayet başarılı. Ama 19jantlarla konfor rezalet.
  • kodiaq orta paket alınır o paraya gemi gibi araba tabi bulunursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    Aracı ben de test ettim. Sürüş, motor, performans, tasarım olarak gayet başarılı. Ama 19jantlarla konfor rezalet.

    19 jant yok bildiğim kadarıyla ? 18 ve 20( 2 litre benzinlide sadece ) var
  • Bir şeyi merak ediyorum aracı gidip görme fırsatı bulamadım henüz

    Kapı kollarında yukarı doğru çıkan kilit çubukları var mı astra K da vardı çoğu kişinin dikkatini çekmiyor belki bile ama ben uyuz oluyorum. Gizle gitsin kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Haziran 2017; 9:14:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.