Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44544455445644574458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pepenin olduğu maçlarda oyun kurmada ciddi problem oluyor. Medel, Tosic iyi 2li olur bu konuda önlerine de Atiba ve Tolgay taş gibi takım işte. Derbileri Tolgayla Anadolu takımlarını Oğuzhanla oynarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 4 Mart 2018; 16:12:3 >
  • Pepe'nin olmaması büyük dezavantaj. Takımla uyum sorunu yaşayan Vida ve maç eksiği olan Tosic elimizde kalan isimler. Medel'i bunun dışında tutuyorum, büyük olasılıkla bu maçlarda stoper oynayacaktır.

    Geçen haftaki Fener maçını hatırlayın. Defans Vida-Tosic idi ve top çıkartamıyorduk. Hoca Tosic'i sol beke Medel'i stopere çekti. Takım kendine geldi. Ayrıca Medel çizgiden topu çıkarttı. Belki orta alanda oynasa orada olmayacaktı.

    Kupa maçında ise PEPE-Vida tandemiyle çıktık. Bence bu kötü bir tercihti. Hoca ikinci yarı Vida'yı oyundan çıkarttı. Hemen hemen son maçlarda Vida oyundan çıkıyor. O yüzden ilk 11 'de zorunda kalmadıkça oynatmamız lazım. Çünkü takımla uyumu yok. Çok geriye kaçıyor ve defansın dengesini bozuyor.

    Mesela kupada yediğimiz 2. golde 5 kişi savunmada ve tek topla pozisyon yedik. Yediğimiz golde de durum aynıydı. Kısacası savunmada yerleşim hatası oldu. Bursa-Konya maçlarında da yerleşim hatası yüzünden gol yedik. Bu yüzden defansta Vida oynamamalı. Yaz kampı geçirmesi gerek. Hatırlayın devre arası Marcello geldiğinde de benzer durumları yaşadık. Ama o dönemde skora katkı veren oyuncularımızın iyi olmasından dolayı çoğu maçı kazandık.

    Vida-Tosic oynarsa Medel-Atiba orta sahası veya Medel-Tosic oynarsa Atiba-Tolgay orta sahası olacak. Bence ikinci seçenek daha iyi gibi duruyor. Hem topa sahip olma hemde topu oyuna sokmada bu format daha başarılı olur. Takımın mesafesi kısalır ve oyun geniş alanda oynanmaz.

    Ben olsam Ts maçına, Fabri, Gökhan-Medel-Tosic-Adriano, Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Babel-Talisca-Negredo ile çıkarım. Oğuzhan sağ iç gibi oynatırım. Lens'i bu durumda oynatmazdım. BaBel'in içeriye girişlerini, Negredo'nun duvar olmasını ve Talsica'nın Oğuzhan ile beraber sağ iç ve ortada oynamasını sağlarım. Ayrıca Babel ve sağ iç oynayan oyuncunun içeriye kat etmesiyle beraber sol bek ve sağ beki ileriye çıkartırım. Bu şekilde alışılagelmiş oyunumuzun biraz dışına çıkıp rakibi yanıltabiliriz.

    Babel-Talisca yeri geldiğinde forveti çiftleyebilir. Negredo'nun boş alanlar açmasından faydalanırlar. Sağ tarafa yakın oynayan Oğuzhan ve ona destek veren Tolgay ile Gökhan'a iyi toplar atabiliriz. Aynı şekilde sol taraftan Adriano-Babel oyunu bize katkı sağlayabilir. Hem bu şekilde farklı formatları oynayabilen bir ilk onbirimiz olur. Q7-Pepe'nin en az 3 maç olmayacağını düşünürsek en çıkar oyunun bu olacağını düşünmekteyim.

    Lens ile direk 4-2-3-1 oynayacağımıza bu şekilde oynamanın bize daha fazla katkı vereceğini düşünmekteyim. Çünkü Lens iyi değil ve Ts bizim alışık olduğumuz formata göre oyun planını kuracaktır. Bu şekilde onları başka bir yola itebiliriz. Duruma göre ikinci yarı Lens-Love değişikliğini yapabiliriz.




  • İnternette Beşiktaş nefretini ve eski iki düşmanın dostluğunu gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki. Biri besiktasi kotulese hemen beğeni yağmuru tutulurken Beşiktasin hakki savunulsa hemen linç girişimi başliyor.

    Oysaki bir kaç sene öncesine kadar ligin en sempatik takimiydik. Ne oldu ne değişti acaba her şey şenol güneşin beşiktaşa gelmesiyle başladı galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo Nazario -- 4 Mart 2018; 16:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pepe'nin parmağının kırıldığı pozisyon. Bu bile başlı başına kırmızı kart.

    Son üç maçta rakibinin üç tane penaltısı verilmesin, attığı gol ofsayt diye iptal edilsin, ofsayttan rakibine gol at, en az 4-5 tane kırmızı kartın es geçilsin ama sen gel maç sonu hakem diye ağla. Sadece futbol açısından değil psikolojik açıdan da destek alması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill




    Pepe'nin parmağının kırıldığı pozisyon. Bu bile başlı başına kırmızı kart.

    Son üç maçta rakibinin üç tane penaltısı verilmesin, attığı gol ofsayt diye iptal edilsin, ofsayttan rakibine gol at, en az 4-5 tane kırmızı kartın es geçilsin ama sen gel maç sonu hakem diye ağla. Sadece futbol açısından değil psikolojik açıdan da destek alması lazım.

    inanılır gibi değil. Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık Feneri kollayarak daha iyi yerlere geleceklerini biliyorlar. Bide bu Fırat Aydınus Beşiktaş'ın çocuğuydu bi ara ne oldu. Böyle algı yapa yapa adamı Beşiktaş'ın en büyük düşmanı yaptılar.




  • Sabah antrenmanda kırılmış parmağı,açıklama o şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK





    ilk şampiyonluğu orda yaşadın nedir ya bu nasıl bir takıntıdır? adam trabzonu bilerek mi şampiyon yapmadı? insanlar bu kafalara nasıl ulaşıyor anlamak güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 4 Mart 2018; 18:2:25 >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir şuursuzluktur yahu? Hocanın tenezzül edip cevap vermesine bile değmez.
  • Yarın maça münferit olarak gidecek var mı?
  • Stuttgart maçı gözüme çarptı bi bakayım dedim Gomez 2 Beck 1 gol atmış.

    Özlemişim dedim :)

    Fener şuan yeniliyor.inşallah bu durum bizimde başımıza gelmez yarınki maç çok önemli.

    Fener puan kaybederse Aykut maç sonu başlar gene... Biz 3 gün sonra çıkıyoruz onlar 4 gün hede hödöööö
  • Gomis 24 yapmış Eyşan 26'da kalmıştı, daha 10 hafta var geçecek herhalde.
  • şaka gibi hakem yahu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman

    Gomis 24 yapmış Eyşan 26'da kalmıştı, daha 10 hafta var geçecek herhalde.

    Gomis çok karakterli
  • Ahhaahaha alma mazlumun ahını , çıkartırlar seveeeee seveeeeeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya devi akhisar 2 yaptı. "Allah var Allah" diye boşuna demedik.
  • Valla dalga geçmeyin fenerle aynısı yarında büyük ihtimal bizde yaşayabiliriz...
    2 derbi baya yıprattı 2 takımıda ben yarından endişeliyim...
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/Besiktas/status/970257454381531136
  • AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA
  • Fenerin maç kazanması için gerekenler:

    1- Hakem
    2-
  • 
Sayfa: önceki 44544455445644574458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.