Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34683469347034713472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PolisBey

    Quaresma kadar basiniza taş düşsün.Siz istesenizde istemesenizde o bu takımın efsanaleri arasına ismini altın harflerle yazdırdı.

    Midem ekşidi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

    Arkadaşlar sizce Q7 yi neden kesmiyor Şenol hocamız?,aceba ben bunu kesersem takımda huzursuzluk yaratır, ortamın iyice içine eder diye mi korkuyor nedir?, yoksa biz buradan izleyici gözüyle görüyorsak adam teknik direktör gözüyle kesmesi gerektiğini hayli hayli görüyordur yani

    Çünkü lens girince daha etkisiz oluyor takım mevcut planda. Birde q7 genelde hareketli oynuyor top istiyor. Diğer oyuncular anadolu deplasmanlarında bildiğin uyuşuk modda saklanıyorlar beni q7'nin saçmalıklarından bile daha çok sinir eden durum bu. İstedikleri maçlarda gs CL maçları afedersiniz köpek gibi mücadele eden paşalar anadolu deplasmanlarında yürüyüşe çıkmışlar gibi. Birisi pas atacak hareketlenen bir Allahın kulu yok sadece Q7 boşta. Q7 de sağa sola gereksiz saçma sapan çekince iyice günah keçisi ilan edildi.

    Bu Q7 CL ve evimizde maçı domino ettiğimiz maçlarda da sahadaydı ve etkiliydi. Eleştirelim ama bokunu çıkarmayalım derim. Evet sağa sola çekmesi benide çileden çıkartıyor. Ama şu da var en azından topu alıp sağa sola çekiyor diğer uyuşuklar gibi saklanmıyor.

    Bence bir numaralı günah keçisi takımın yavaşlığı, mücadele eksikliği ve doymuşluk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 27 Aralık 2017; 2:10:29 >




  • Anderson Talisca'dan transfer ve Çin cevabı

    Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, takımdan ayrılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve sezon sonunda kiralık sözleşmesi bittikten sonra Benfica'ya dönme ihtimalinin de çok düşük olduğunu söyledi.

    Portekiz ekibinden ayrıldığı dönemde ödemeler ile ilgili bir problem yaşayan Talisca, "Benfica'ya dönmem, yaşanan onca şeyden sonra çok olası görünmüyor. Ama hayattaki hiçbir şey imkansız olarak düşünülemez. Kulübe saygım var ve bana saygısı olan birçok taraftar olduğunu da biliyorum. Şu anda Beşiktaş için oynuyorum, mutluyum ve düşündüğüm tek şey bu" ifadelerini kullandı.

    ÇİN'DEN TEKLİF ALDI MI? "HER ŞEYİ MENAJERİME BIRAKTIM"

    Adı Çin kulüpleriyule anılan Sambacı, "Hepimiz biliyoruz ki, futbol dünyasında böyle şeylere çok çabuk kolay vermek olası değil. Bu yüzden böyle şeyleri menajerime bırakıyorum. Ona çok güveniyorum ve benim için, işin içine dahil olan kulüpler için en iyisini yapacağını biliyorum. Zamanı gelince, hepimiz ne olduğunu öğreneceğiz." diye konuştu.

    "BEŞİKTAŞ'TA HERKES BANA ÇOK YAKIN, İSTANBUL'A ALIŞTIK"

    İstanbul'da mutlu olduğunu kaydeden yıldız isim, "Portekiz'de olmak her zaman güzeldir. Orada çok fazla arkadaşım ve destekçim var. Beni seven insanlara yakın olmak istiyorum ve Portekiz'de hala sevildiğimi hissediyorum. Beşiktaş'ta ise herkes bana çok yakın ve ailem de İstanbul'a adapte olmuş durumda" dedi.

    "HOCANIN İSTEDİĞİ HER ŞEYİ İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUM"

    Beşiktaş'taki skor katkısı için konuşan Talisca, "Gol sayısı ve sahadaki performans, gerçek anlamda çalışmanın sonucunda ortaya çıkan şeyler. Her gün çok sıkı çalışıyoruz, hocamızın istediği şeyleri iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ben de gollerle katkı veriyorum, bu ayakla da olabiliyor, kafa vuruşlarıyla da olabiliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

    Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Talisca, 24 maçta 7 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Sporx

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • hatem ben arfa haberleri görüyorum. inandırıcı değil malum ben arfa bony, remy gibi her fırsatta yazılan bir isim ama aklıma şu geldi; ben arfa'nın kariyerinde en çok skor ürettiği sezon nice'de 4-3-1-2'de 10 numara oynadığı sezondu. hatem ben arfa olmasa bile başka bir 10 numarayla babel'i cenk'in yanına atıp 4-3-1-2'ye dönmek bizim de bu oyunu kenarlara aşırı halde yığma işinden kurtuluş yolumuz olabilirdi aslında.

    ----tolgay----medel-----oğuzhan---
    ------------10 numara------------
    ----------cenk---babel-----------

    geçen sene bi kaç maçta buna dönmüştü hoca 10 numarada talica ile, işe de yaramıştı. zorluk seviyesi yüksek, etkili kanat oyuncularının olduğu maçlarda tabi bi nebze tehlikeli fakat son sivas maçı gibi, içerdeki akhisar maçı gibi kilit açmakta zorlandığımız maçlarda görmek isterdim.
  • Sezon başında Çin'e gidildiği için hatta devre arası da bu tarz bir durum vardı ne oldu bilmiyorum Şenol Hoca buna trip atıyor. Takım geçtiğimiz sezonlarda ki gibi iyi bir kamp dönemi geçirmedi büyük ihtimal buna kızgın hoca. Devre arası sorunların çözülüp 2. yarı fırtına gibi eseceğimizi ve çok nadir puan kaybı yaşayacağımızı düşünüyorum.

    Liderden de, 2,3. den de hala ses çıkamıyor çünkü Bu ligin ağası hala Beşiktaş bunun farkındalar emin olun!
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bunlar maç seçiyorlar bariz belli olmaya başladı,bu noktadada iş hocamıza ve başkanımıza düşüyor,sert şekilde uyarmaları lazım,milyon euroları almasını biliyorlar keyifleri istedikleri maçta dediğiniz gibi köpek gibi oynuyorlar ama lig maçlarının çoğunda ağır modda takılıyorlar yok öyle bir dünya,goruceksiniz Bayern maçlarında nasıl yırtacaklar kendilerini ama bilmiyorlarki yada bilerek mi bilmemezliğe veriyorlar seneye Cl ye gitmenin yolu şampiyon olmaktan geçiyor veya 2.inci neyse aklıma geldikçe sinir oldum,lens konusunda katılmıyorum size 3-4 maç 11 oynadımı bu adam hayır bir oynat dene açılsın adam ama hocamız hiç şans vermiyor eminim daha iyi oynar Q7 den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu sevimli hayalet Casper ın bonservisini almazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımımızda belirli bir sistem,planlamalar olsa dediğiniz gibi 2.yarı doğru düzgün puan vermeyizde işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45te Negredo yerine Pektemek girmiş gibi başladı gün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taliscanın bonservisini almayız. ama keşke devre arasında kurtulabilsek.
  • Bu takımı 2 sene Q7 şampiyon yapmıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim spor yazarları ve muhabirler özellikle aspordakiler ne bilgisiz ve sürekli hayatı toz pembe görüyorlar şaşırıyorum

    Erman toroğlunu eleştiriyoruz ama adam net konuşuyoruz

    Serdar sarı dağ quaresma. Mario gomeze asist yapıyordu dedi yahu o zaman adam yedekti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Bu bünye bir şaklabanı daha izleyemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    16/17 de 2 gol 13 asist yapmış yani 15 gole katkıda bulunmuş. Beşiktaş'ın attığı gol sayısı ise 73. Gerçekten tek başına şampiyon yapmış.
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    3.sene niye şampiyon yapamıyor benzini mi bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan yerine Gunnarsson?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma 'nın direk olarak gelişine kestiği ortalar da çok tehlikli oluyor yalnız.
    Tamam ben de rahatsız oluyorum ama bu kadar yüklenilmez adama.Bizim taraftaların ortası yok.Beşiktaş'ın futbolcusuna hakaret edemezsin sen.Fotoğrafını karalayamazsın küfür edemezsin aile fotoğrafının altına ! Haddin değil.

    Sorun Q7 falan değil.Sorun plan..Bakın plan, plan , plan..Bu kadar net..Diğer yandan Talisca da varken bütün ihalenin Q7'ye kalması çok saçma.

    Diğer konu onu sat. bunu sat diyorsunuz.Borçlar var diyorsunuz.Oyuncu satmak ile borç kapanmaz arkadaşlar.Onu sat bunu sat ee ne oldu ? Hadi bakalım Babel-Tosic-Cenk gitti diyelim.Bakın daha Ozi-Talisca'yı saymadım..Bunlar da gitti dyelim.Hani sat sat diyorsunuz ya. Arda-vida-Ba-Arfa falan geldi..Eee ne olacak ? Takım daha mı iyi olacak ? Belki .Ama kağıt üstünde takım bütünlüğünde takımda büyük düşüş olacak.Ve 4.sırada falan bitiririz yani böyle.Saçmalamayın yani hemen gaza gelmeyin.İyi ki takımı siz yönetmiyorsunuz .

    Oyuncu satılır evet.Ama önce bir alternatifini alırsın bulursun sportif başarıda gelmiş ise eğer şartlar da anlaşılırsa oyuncu gider.Ama öyle hemen pat diye sat olmaz.Kimi oynatacaksın ? Aynı değerde aynı katkıyı verecek adamı bulacak mısın hemen ? Başarı ve oyuncu satışlarının istikrarlı olması lazım.Bu olursa bir sonraki Cenk mevzusu"başka bir oyuncu Cenk değil" olduğunda sana ıkına ıkına 20 değil 50 verecekler.Çünkü tanınır olacaksın.Bunun ilk adımı da hemen aç gözlülük yapıp da satmak değildir.

    Başkan'ın yaptığı 10 numara .Beşiktaş'ın oyuncularına teklifler gelmesi doğaldır diyor adam.Vallaha eğer gerçekten böyle yapacaksa davranacaksa harika.Yani hedef şaşırtmak için konuşmuyorsa.Başarı gelirse zaten Babel için seneye de teklif gelir.Cenk için de gelir.Neymiş Cenk artık olmayacakmış ondan hemen satmamız lazımmış.Len ne biliyorun Babel yaşlıymış.Ya sene sonunda 3.şampiyonluğu alınca ve de Bayern karşısında da iyi futbol sergileyince "inşallah.Oyuncular bu maç kişisel olarak performans verirlerse değerleri daha da yükselir". nasıl fiyatlarında azalma olacak bir yazıverin de bilelim..

    Cenk Babel satılmaz ise Bayern maçlarında da iyi oynarlarsa 20 değil 30 olurlar.Bilmem anlayanınız var mı ? Neymiş Fernandes olayında elimizde kalmış.Ya Fernandes olayı ile bir mi bu durumlar ? Ayrıca her oyuncu aynı mı olacak ? İyi be Fernandes de oldu diye hemen satalım sonra oyuncu kalmasın elde avuçta başarı için 1 yıl daha bekleyelim ! Siz de yine sövün dürün.

    Evet özellikle yerli oyuncular da motivasyon da düşebilir ama şu anda sezon bitmedi.Daha devre arasındayız.Böyle bir şey olmaz.Ayrıca daha önemli maçlar olacak.Motivasyon falan düşmeyecektir.




  • Her oyuncu değerini bulursa satılır ama mühim olan yerine alınacak oyuncunun vasfı. Bonservis falan olmasın diye gidip Negredo'yu alıyoruz. FB gidip RvP'ye dünyanın parasını gömüyor. GS De Jong'u Donk'u falan alıyor. Takımın acil ihtiyacı olan yere böyle transfer yaparsın tek tük ama kulüplerin geleceğini kurtarmaz bu hamleler. Bizim menajerlerin elinde oyuncak olmaktan kurtulup Afrika ve G. Amerika piyasasını çok daha etkili bir şekilde taramamız şart.

    Bakın transfer nasıl yapılır;

    Niasse - 2013'de Akhisar'a €250,000 - 2014'de Lokomotif Moskova'ya €5,500,000. Sadece bir yılda kazanılan paraya bakın. 2 sene sonra da L. Moskova €17M'a Everton'a sattı.

    Bakambu - 2014'de Socheux'dan Bursaspor'a €1.8M. Ligimizde 1 sene oynadı, sene sonunda Villareal'e €7.5M'a satıldı. La Liga'da 15 maçta 9 gol. Gidin bakalım şimdi €15M'a alabiliyor musunuz.

    Ndiaye - 2015 yılında Osmanlıspor'a €350,000'e geldi. Sene başında GS €7.5M verdi.

    Akhisar, Bursa, Osmanlı'nın yapabildiğini biz neden yapamıyoruz muamma. Özellikle bizim ligimizde atletik siyahi futbolcular genelde iyi iş yapıyor (Abubakar örneğin ) Doğru düzgün bir scout ekibi kurmak, bu işi menajer Ahmet'e Mehmet'e havale etmeden gerçekleştirmek bu kadar mı zor anlamıyorum.

    Hadi bir tane de dışarıdan örnek vereyim. Hani biz Talisca şöyle Talisca böyle diyoruz ya. Sene başında PSV Lozanzo'yu €8M civarı bir paraya Meksika'nın Pachuca takımından aldı. Arkadaş 1995 doğumlu, Eredivise'de 16 maçta 11 gol 7 asist ile oynuyor. Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiği söyleniyor ve konuşulan rakam £42,000,000.

    Pepe'de gelsin Negredo'da ama böyle adamlar bulamazsak bu çarkı çevirmemiz kolay değil.




  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    franco,milosevic,aras,boyko,mitrovic gibi örnekler olduğu için yönetim garanti transfer istiyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 27 Aralık 2017; 10:32:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

    Arkadaşlar sizce Q7 yi neden kesmiyor Şenol hocamız?,aceba ben bunu kesersem takımda huzursuzluk yaratır, ortamın iyice içine eder diye mi korkuyor nedir?, yoksa biz buradan izleyici gözüyle görüyorsak adam teknik direktör gözüyle kesmesi gerektiğini hayli hayli görüyordur yani

    Çnkü Lens yeterli değil.Lens'de formayı alacak güç oyun göremiyor demek ki.Lens'in pek çalışmadığını pek katkı yapamadığını ben bile görüyorum girdiği maçlarda.Hiç kimse 3 dk 5 dk yazmasın adam o sürede bile ışık verir belli eder en azından hırsını gösterir.Diğer yandan Lens gibi oyuncuların belli bir forma ulaşması için üst üste oynaması lazım.1 maç oynasın 3 maç kenarda tut böyle verim alamazsın.Bu yüzden Lens gelsin istemedim çünkü böyle olacağını biliyordum.Şenol hoca Q7 benim as oyuncum diyor.Gelecek olanın as oyuncumu kesecek performans vermesi lazım diyor.Bu kadar basit.Lens onu gösteremedi.
    Lens seneye artık.O da kalırsa.


    O beğenilmeyen Cenk son 10 dk girip yazmadan çıkmıyordu 3 sene önce.Cenk oyuna giriyordu her maç atıyordu.5 dk 10 dk 15 dk demeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Aralık 2017; 10:40:13 >




  • 
Sayfa: önceki 34683469347034713472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.