Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3459. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34573458345934603461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tum teklifler uce bese bakilmadan kabul edilmeli. Tum hedeflere ulasildi. Takimi genclestirip harcamalari azaltip seneye sampiyon olmaya bakmaliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenk 25k ya kesin gitti mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.


    quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    http://haber1903.com/n-42189-guntekin-onay-besiktasin-transfer-gundemini-haber1903e-degerlendirdi.html

    Güntekin Onay.



    Ba hakkında dedikleri doğru , 2 senedir düzgün top oynamayan adama güven olmaz. Sırf bedava diye adebayoru ittik geçen sene adebayor gelse şuan forvet sorunumuz yoktu.



    Kiralık biri gelsin , yeterli.

    yalnız şu da var bu seneki demba ba geçen seneki adebayor konumunda.Sakatlığı tamamen geçti.Burası da tanıdığı,bildiği ortam.gelirse iyi bir katkı alırız bence.Hatırlayın geçen sene bile 2 maçta sonrada girdi 1 gol attı bir de direği vardı adamın.Şimdi sağlam ve hırslı BABA her türlü Cenk'in yerini doldurur bana göre.Böylece Negredo'yu da kazanırız.Tabi bunu Cenk'i en az 20 ye satacağımızı düşünerek söylüyorum.

    Şenol hoca quaresmaya böyle imtiyaz verirse ba iş yapamaz.Negredo Arda güzel ikili olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aksam ustu Sivas macinin son yarim saatini izledim. Atiba ciktiktan sonra Sivas sanki daha rahat geldi Besiktas yari sahasina.

    Medel daha geriye kactigi, Oguzhan'in ise daha ileride kaldigini gordum. Yani tespit ettiklerimiz cogu teshis dogru gibi. Fakat sunu eklemeliyiz diye dusunuyorum. Oyun icinde kopmalarimiz soz konusu. Macin bitmesine daha 25 dk var ama bu kopma niye anlamis degilim.

    Oyun formati, oyuncu tercihleri ve hizli oynamama disinda boyle bir sorunumuzun oldugunu dusunuyorum.

    Belki Atiba-Medel arasindaki farklilik geregi boyle olmus olabilir. Atibay'i hemen silmeyelim bence. Cunku bizim oyun yapimizin en onemli oyuncularindan. Mesela karisindaki oyuncuya hemen girip alani bosaltmaz, iyi yer tutar, alan kontrolunu iyi yapar ve topun takimda kalmasini saglar. Medel de kesinlikle kotu degil. Fakat bizim oyun yapimizda tek basina o bolgede zorlanir. Medel-Tolgay/Oguzhan olmaz gibi geliyor. Cunku aradaki baglantiyi saglamakta eksik kaliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah be beşiktaş bu sezon neden bu kadar kötü oynuyorsun be kara kartalım.
  • Ben taraftardaki bu sabırsızlığı anlayamıyorum. Hangi takım her sene şampiyon olmuş? Dünyanın en iyi takımlarını düşünün; Her sene şampiyon mu oluyorlar? 2 sene üst üste şampiyonluktan sonra bu sene şampiyonluk çok ummrumda değil açıkçası. Takımın yaşı o kadar yükseldi ki veteran takımın sözlükteki karşılığı olduk nerdeyse... Bugünlerde bir de Ibrahimovic haberleri görüyorum, galiba yaş ortalması 32 filan olacak ve gireceğimiz kontrat miktarlarıyla beraber bir seneyi kazanalım derken 3-4 seneyi kaybedeceğiz. FFP vardı bu zamana kadar o yüzden yönetime çok bir şey demek istmiyorum ama özellikle Cenk'i sattıktan sonra kadroyu gençleştirecek takviyeler yapılmazsa kayıplarımız çok daha büyük olabilir.



  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim eğer biraz basiretli ve akıllı ise Cenk e gelen bu tarihi fırsatı kaçırmaz. 20 mil € ya pazarlık bile yapılmaması lazım. Hemen gönderilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk icin para + oyuncu verirlerse simdiden gidebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkili transferler yapılacak . Negredo 11 e monte olacak. Her mac 1-2 sallayacak.Şenol Hoca q7 ve Talisca yi silip atmayacak ama ayarı da verecek.İçer disari fark etmez direk rakibimiz olan tüm takımları yeneceğiz.Gs maçından sonra herkes Beşiktaş şampiyon artık diyecek.Hocaya da takıma da yönetime de inancım tam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner'i beğenmiyoruz ama adam Quaresma'dan daha az süre alıp daha çok asist yapmış ligde.

    Asist
    Caner Erkin 4
    Talisca 3
    Quaresma 3
    Babel 2
    Oğuzhan 2
    Adriano 2
    Negredo 1
    Cenk 1
    Atiba 1
    Tosic 1
    Medel 1

    LİG - Gol dağılımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Aralık 2017; 23:50:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedymaster

    Ben taraftardaki bu sabırsızlığı anlayamıyorum. Hangi takım her sene şampiyon olmuş? Dünyanın en iyi takımlarını düşünün; Her sene şampiyon mu oluyorlar? 2 sene üst üste şampiyonluktan sonra bu sene şampiyonluk çok ummrumda değil açıkçası. Takımın yaşı o kadar yükseldi ki veteran takımın sözlükteki karşılığı olduk nerdeyse... Bugünlerde bir de Ibrahimovic haberleri görüyorum, galiba yaş ortalması 32 filan olacak ve gireceğimiz kontrat miktarlarıyla beraber bir seneyi kazanalım derken 3-4 seneyi kaybedeceğiz. FFP vardı bu zamana kadar o yüzden yönetime çok bir şey demek istmiyorum ama özellikle Cenk'i sattıktan sonra kadroyu gençleştirecek takviyeler yapılmazsa kayıplarımız çok daha büyük olabilir.


    Bu kadronun karşılığı bu puan ve bu oyun değil bari iyi oynasak tamam da Göztepe bile bizden iyi oynuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Caner'i beğenmiyoruz ama adam Quaresma'dan daha az süre alıp daha çok asist yapmış ligde.

    Asist
    Caner Erkin 4
    Talisca 3
    Quaresma 3
    Babel 2
    Oğuzhan 2
    Adriano 2
    Negredo 1
    Cenk 1
    Atiba 1
    Tosic 1
    Medel 1

    LİG - Gol dağılımı




    Quaresma'nın sol bek hali.Gerek yok.
  • Caner sezona harıka başladı zaten Fener macında diz çöunce taraftar önunde bızımkiler orgazm oldu resmen ama sonra ne oldu ne değişti de Caner tu kaka oldu aklım mantığım hayalım almıyor.oysa Caner aynı Caner ıdı değişen bır sey yoktu hem oyun olarak hem de oyun sırasındaki karakterı olarak
    Caner bırden hedef oldu.

    Atiba ‘yı da ancak bızım yanar döner taraftar grubu hemen siler.5 maç kötü olur siler hemen adamı.Atşba daha oynar oynayacak da..Hemen kesılecek adam değil Atiba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk ten para+Niasse alabilirsek süper olur
  • Göztepe nerde bizden iyi oynuyor. Kaybettiğimiz puanlara bak. Birazda şans olucak bu oyunda abi. Top ıslaktı geldi fabriden kayıp dönen topu adam tamamladı. Çizgiden toplarımız çıktı. Bazen akıllı oynamak yerine saçmalıyoruz yalan yok fakat. Maç boyunca ilk kornerleri geldi gol oldu. Bunlar hep olmaz 1 olur 2 olur. Ha ben şunu istermiyim? Bu şanslar bize dönsün top oynamayalım kaleye 3 gidişte maç boyunca 2 gol bulup yenelim. İstemem ben genede bu beşiktaşı isterim. Bu kadro gereğini yapacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sol bekteki Caner'den hayır gelmez de, sol/sağ açık olarak bazı maçlarda kulübeden oyuna alınabilirdi. Sol bekte sürekli açık veriyor, en azından hücum bölgesinde paslarından, şutlarından yararlanabilirdik.

    Gerçi 7 maç cezalıydı, kendisine sıra gelene kadar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 26 Aralık 2017; 0:25:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Sol bekteki Caner'den hayır gelmez de, sol/sağ açık olarak bazı maçlarda kulübeden oyuna alınabilirdi. Sol bekte sürekli açık veriyor, en azından hücum bölgesinde paslarından, şutlarından yararlanabilirdik.

    Gerçi 7 maç cezalıydı, kendisine sıra gelene kadar...



    Zaren Caner bek olarak hep böyle ıdı Caner den bek performansı beklememek lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kötü oynadığımızı düşünmüyorum ama takımda son vuruş eksikliği ağır hissediliyor. Hatta deli gibi eleştirilen Q7 yi çıkarsan atak bile yapamayacağız gibi duruyor. Q7 li planda 3 forvet gibi oynuyoruz Talisca-Cenk ve Babel. Babel bu oyun tarzına o kadar alıştı ki sol taraftan adam akıllı atağımızı hatırlamıyorum. Q7 ortalayacak muhteşem üçlü gol arayacak.Babel her ne kadar gol attığı için göze batmasa da, bize gerçekten böyle bir kanat oyuncusu mu lazım diye düşünmüyor değilim. Babel için ne düşünüyorsam aynısını Talisca için de düşünüyorum. Hatta Talisca geçen sene old gibi verimlide değil. Töre'den hiç umudum yoktu ama devre arasında umarım yeni transfer etkisi yaratır. Hoca aslında gözünü karartsada son 30 dakika olsa dahi ORkan'ı izlesek. En azından genç oyuncu ve bugüne kadar aldığı şansları son derece iyi değerlendirdi.
  • 
Sayfa: önceki 34573458345934603461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.