Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ceza sahası yayında topu tutmanın tek yolu L2 falan değil x ile markaj yapmakta ama zamanlamayı alışmanız biraz zaman alıyor direk kendi otomatik kapatıyor x ile. Uzaktan suya engel oluyor. Fifa 16 17de hep L2 ile kapatırdım bunda x çok çok etkili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi ea in oyunu boktan hâle getirmesi. Kendinizi boş yere hırpalamayın, fazla takmamaya çalışın biliyorum çok zor ama. Sizin suçunuz değil, ea in halt yemesi.
    Hayatımda oynadığım en dengesiz, en tutarsız saçma sapan futbol oyunu oldu sizi temin derim. 97lerden beri oynarım, bu kadar sinir eden ve şaşırtan bir oyun daha görmedim.

    Dediğinize ek olarak yay civarı ya da biraz daha ilerisinden stoper dahi olsa, önü birazcık boş olsun, orta geldiğinde ya da cepheden gördüğünde ters ayağıyla doksana zımbalıyor üstelik arkası dönükken birden top ayağının içinden geçip önüne düşerek vuruyor. Gerçekçiliğe bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Sebebi ea in oyunu boktan hâle getirmesi. Kendinizi boş yere hırpalamayın, fazla takmamaya çalışın biliyorum çok zor ama. Sizin suçunuz değil, ea in halt yemesi.
    Hayatımda oynadığım en dengesiz, en tutarsız saçma sapan futbol oyunu oldu sizi temin derim. 97lerden beri oynarım, bu kadar sinir eden ve şaşırtan bir oyun daha görmedim.

    Dediğinize ek olarak yay civarı ya da biraz daha ilerisinden stoper dahi olsa, önü birazcık boş olsun, orta geldiğinde ya da cepheden gördüğünde ters ayağıyla doksana zımbalıyor üstelik arkası dönükken birden top ayağının içinden geçip önüne düşerek vuruyor. Gerçekçiliğe bakın.

    Valla ne diyim şu fixfifa muhabbeti umarım bi işe yarar da en azından biraz düzeltirler şu oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birde şu skora yatanları anlamak güç bir ara üst üste geldi dellendim.Kendi sahasında pas yapıyor hadi kritik olur anlarım nedir bu ya engelleme müdahale etme şansında yok hiç basamıyorsun adama resmen oyunu oynamak isteyene işkence uygulatıyor adamlar.
  • Motor değişmeli fikrindeyim bende. Motor dan kurtuluş imza kampanyası başlatıcam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 29 Kasım 2017; 18:43:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu var herkes bilir benden veya rakipten dönen lanet olası top nasıl diğer adama pas olur gibi gidiyor bir tane dönen topun boş alana gittiğini görmedim arkadaş bu nasıl gerçekçilik.
  • Bir sorum olacak;

    Psn'de offline görünsem dahi, fifa pro club arkadaşlarım aslında online olduğumu görebilir mi?
  • Arkadaslar ps4 proda hdr otomatikte secili Fifa 18 i acinca hdr moduna otomatik geciyor . Ama oyun da inanilmaz bir renk solmasi oluyor ve siyah sanki yok oluyor. Pronun menusunden video cikis bilgilerine bakim dedim . "Aynen su yziyor. 4k hdr icerikler 60 hz formatinda, hdmi 2.0 hiz sinirlamasi nedeniyle rgb yerine yu 422 sinyalinde calismaktadir"... Bu ne alaka simdi. Normalde 52 de olan renk ayarini 92 yapiyorum cüs yani. Fifa 17 de hdr acinca renler patliyordu. Siyah ve kontrasti minumum seviyeye aliyorduk . 18 de tam sersi. Sizce bu ea ilemi alakali PlayStation ilemi alakali . Resmen kisitlamaya gidilmis yav.
  • kariyer mod ne alemde dostum dünya klası yada efsanede denedin mi abzürtlükleri sayarmısın
  • Bunu önlemenin tek yolu rakip oyuncuya şut çektirmemeye gayret göstermelisin.Önünde durduğun zaman bir şekilde şutunu önlemiş oluyorsun yada hafif hafif topa sahip olan oyuncuyu rahatsız etmen gerekiyo ki şutları dengesiz vurabiliyor.Dediğim gibi bunları başarabilirsen oyundan daha çok zevk alırsın.
  • arkadaşlar fifa 16 platin kupa alacağımda 2 kupa kaldı onlarda online ve offline modda fut draft kazan diyor bende coın kasmakla zamanımı harcamak istemiyorum coin atabilecek varmı fifa 16 da? bende karşılığını fifa 18 de veririm ekleyin ve mesaj atın psn:MrOneoguzhanPro
  • Sorum olucaktı da alex hunter modunda yine 1 sezon oynatıp devamı icin fifa 19 u bekleyin mi deniyor yoksa istedigimiz kadar oynıyabiliyomuyuz?
  • ps plus üyeliğini 1 sene uzatınca 1600 fifa points hediye etme kampanyası vardı sanırım. bu kampanyadan faydalanmış bir arkadaş var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

    Bunu önlemenin tek yolu rakip oyuncuya şut çektirmemeye gayret göstermelisin.Önünde durduğun zaman bir şekilde şutunu önlemiş oluyorsun yada hafif hafif topa sahip olan oyuncuyu rahatsız etmen gerekiyo ki şutları dengesiz vurabiliyor.Dediğim gibi bunları başarabilirsen oyundan daha çok zevk alırsın.

    Diyorum ya hocam adamın dibindeyim zaten rahatsız da ediyorum ama zor pozisyonda bile olsa martial jesus falan leşi bırakıyor yine kaleye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    kariyer mod ne alemde dostum dünya klası yada efsanede denedin mi abzürtlükleri sayarmısın

    Seri paslaşan biri ise ve bunu gayet düzgün yapıyorsan oyun sana kolay gelecek ve sıkılacaksındır.Çünkü paslar offline aşırı hatasız ve düzgün gidiyor tak tak gol çaprazdan vuruşlar gol kale önü 5 kişi defans bile dursa yok ben top çeviririm açık bulursam atarım dersen keyifli olur ama seri paslaşıp devamlı kaleyi düşünürsen legendaryde bile 5-0 ları görebilirsin.Burda legendary çok kolay diyenlerin deme sebebi bu.Onun dışında o bilbao bask köken ona dikkat gene edilmemiş.La Liga esasında ATM hocası Diego Simeone ismi görünmüyor maç önü o kadrolar görünürken antrenör ismi yazan yerde onun adı yok sadece.Almanya kupası gerçek dfb pokal ama broadcasti eklenmemiş.İspanya kupa logo renkleri aynı ama oyuna dahil edilmemiş nedendir bilinmez.Birde şu var Almanyada 3 ligi eklemişin neden broadcast yok dfb pokalin abest yani.İtalya'nın gene broadcasti yok.Fransa'nın bu adamalrın elinde var ama yansıtmadılar var oludğunu biliyorum adı sanı herşeyiylede tam zaten fransa 1 ve 2nci ligi büyük ihtimal seneye ahanda bunu getirdik diyeceklerdir.Almanya dfb pokalde öyle gelecektir.Ne denirki beş para etmez adamlar böyle böyle gidecek büyük ihtimal gene 1 stadyum kaybederler.Oyuna dahil olan bir los galaxy stadı var oda mls broadcasti var diye.

    Oyunda yer yer maç sonu skor yapmış bir oyuncu veya son golü atmış oyuncu gösterilir bu oyuncu boşluğa selam verebilir yada yerde kimse yokken seni kaldırabilir.Topa vurmak isterken top senin ayağının içinden geçebilir.Maç sonu yensende süre bittiğinde üzülüyor sonra seviniyorlar bu saçmalık nedir anlamadım.Birde mesela ligde şampiyonluğu diyelim 2-3 hafta önceden garantiledin kupa serenomisi yok bildiğin ama spiker felan garantiledi diyor bunuda anlamadım nasıl iş.O puan durumlarındaki saçmalık var düzelmeyeceğini anladım çünkü bunların hepsi 17 ile gelen oyun motorunun sonucunda oldu.Seneye oyun motoru değişir mi değişmez mi bilmem ben almayacağım çok büyük mevla ve gerçekten haketmiyor üstüne üstlük hata dolu.Hep saçma sapan şeylere güncelleme geliyor.

    Mesela vuruş yaptın senin defansın yada rakip defanstan dönen top illa bir pasmış gibi senin veya rakibin önüne geliyor boşluğa giden bir top bile görmedim bu gerçekçilik mi şimdi.

    Çataldan vurulan her şut gol baştada yazdım eğer ai defansı olsun yada online radarda görürsen ai defansı bile bunu kullanıyor uzun ince pas atıyor ve kaleci ile karşı karşıya kalıyor ben kariyerde 2 kere kırmızı yedim bu yüzden ben denediğimde bu pas gitmiyor.Ama kısa paslar tıkır tıkır gidiyor.

    Oyunda yer yer oyuncular hipnoz olmuş gibi donmalar mevcut.Momentum denilen olgu var.Mesela maç diyelim sen sallamadın diyorum Valencia'sın rakipte Granada ve küme sınırında 1-0 gidiyor yavaş yavaş sonra aniden bir şey oluyor Granada tek kaleye çeviriyor maçı anlamsız şekilde senin oyuncular geri çekiliyor ileri çıkmıyor felan yani rahat giden maç bir anda zora dönüyor birkaç kere oldu bu ama gene lig genelini etkilemiyor.Bir anda oluyor zorluk felan değil çünkü kendi oyuncularını kontrol edemiyorsun ve oyuncular ileri gitmiyor geriye dönüyor istersen topyekün atak yap bunuda anlamadım.Yani demem o ki bu oyunu biz aldık halt ettik almayı illa düşünen varsa 90-100 lira dan üst bir para ile almasınlar değmez çünkü.Birde ışıklandırmalar çok kötü oyunda amsterdam arenada oyuncular ruh gibi görünüyor.Hepsi parlıyor ışıl ışıl.




  • Güncelleme ile adam olacak oyun değil bu. Motoru değiştirip sıfırdan yapsınlar artık şu oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUT modunda 82k civarı coinim var. Bu coinlerle altın paket açsam, en azından bi 250k coin yapabilecek kadar oyuncu çıkarma şansım var mı merak ediyorum. Sağlam oyuncular gelip satmadığım sürece coin birikmeyecekmis gibi geliyor. Öyle olunca Ronaldo falan hayal tabi. Önerileriniz var mı? Paket açsam mı? Şu ana kadar ödüller ve kendi açtıklarım dahil bi 20-25 altın paket açmışımdır. Çıkan en pahalı oyuncu 5k civari degere sahip Icardi. Altin paket açıyorum ender karti gümüş veriyor. Şansıma güvenmemekle birlikte EA zaten paketlerdeki şansı iyice düşürdü. Oyunun da bu yıl hatalarla dolu ve zevksiz olduğunu düşününce zaten oynayasim gelmiyor. Ne yapsam bu coinleri? Paket açasım var ama çöp gelecek hep diye korkuyorum. En azindan 80k coini geri kazanacak kadar oyuncu ciksa eyvallah ama umutsuzum. :) Bir de bir oyuncu için zaten zorla biriktirdiğim coinleri vermek istemiyorum. Kadromdan memnunum az çok. Transfer pazarı da dengesiz zaten. Mbappe ye bakinca Verratti falan sudan ucuzmus gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar oyle detayli bir sorum yok arkadasla oynuyoruz penaltilarda topu hangi yone attigim gorunuyor onu nasil kapatiyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    kariyer mod ne alemde dostum dünya klası yada efsanede denedin mi abzürtlükleri sayarmısın

    Seri paslaşan biri ise ve bunu gayet düzgün yapıyorsan oyun sana kolay gelecek ve sıkılacaksındır.Çünkü paslar offline aşırı hatasız ve düzgün gidiyor tak tak gol çaprazdan vuruşlar gol kale önü 5 kişi defans bile dursa yok ben top çeviririm açık bulursam atarım dersen keyifli olur ama seri paslaşıp devamlı kaleyi düşünürsen legendaryde bile 5-0 ları görebilirsin.Burda legendary çok kolay diyenlerin deme sebebi bu.Onun dışında o bilbao bask köken ona dikkat gene edilmemiş.La Liga esasında ATM hocası Diego Simeone ismi görünmüyor maç önü o kadrolar görünürken antrenör ismi yazan yerde onun adı yok sadece.Almanya kupası gerçek dfb pokal ama broadcasti eklenmemiş.İspanya kupa logo renkleri aynı ama oyuna dahil edilmemiş nedendir bilinmez.Birde şu var Almanyada 3 ligi eklemişin neden broadcast yok dfb pokalin abest yani.İtalya'nın gene broadcasti yok.Fransa'nın bu adamalrın elinde var ama yansıtmadılar var oludğunu biliyorum adı sanı herşeyiylede tam zaten fransa 1 ve 2nci ligi büyük ihtimal seneye ahanda bunu getirdik diyeceklerdir.Almanya dfb pokalde öyle gelecektir.Ne denirki beş para etmez adamlar böyle böyle gidecek büyük ihtimal gene 1 stadyum kaybederler.Oyuna dahil olan bir los galaxy stadı var oda mls broadcasti var diye.

    Oyunda yer yer maç sonu skor yapmış bir oyuncu veya son golü atmış oyuncu gösterilir bu oyuncu boşluğa selam verebilir yada yerde kimse yokken seni kaldırabilir.Topa vurmak isterken top senin ayağının içinden geçebilir.Maç sonu yensende süre bittiğinde üzülüyor sonra seviniyorlar bu saçmalık nedir anlamadım.Birde mesela ligde şampiyonluğu diyelim 2-3 hafta önceden garantiledin kupa serenomisi yok bildiğin ama spiker felan garantiledi diyor bunuda anlamadım nasıl iş.O puan durumlarındaki saçmalık var düzelmeyeceğini anladım çünkü bunların hepsi 17 ile gelen oyun motorunun sonucunda oldu.Seneye oyun motoru değişir mi değişmez mi bilmem ben almayacağım çok büyük mevla ve gerçekten haketmiyor üstüne üstlük hata dolu.Hep saçma sapan şeylere güncelleme geliyor.

    Mesela vuruş yaptın senin defansın yada rakip defanstan dönen top illa bir pasmış gibi senin veya rakibin önüne geliyor boşluğa giden bir top bile görmedim bu gerçekçilik mi şimdi.

    Çataldan vurulan her şut gol baştada yazdım eğer ai defansı olsun yada online radarda görürsen ai defansı bile bunu kullanıyor uzun ince pas atıyor ve kaleci ile karşı karşıya kalıyor ben kariyerde 2 kere kırmızı yedim bu yüzden ben denediğimde bu pas gitmiyor.Ama kısa paslar tıkır tıkır gidiyor.

    Oyunda yer yer oyuncular hipnoz olmuş gibi donmalar mevcut.Momentum denilen olgu var.Mesela maç diyelim sen sallamadın diyorum Valencia'sın rakipte Granada ve küme sınırında 1-0 gidiyor yavaş yavaş sonra aniden bir şey oluyor Granada tek kaleye çeviriyor maçı anlamsız şekilde senin oyuncular geri çekiliyor ileri çıkmıyor felan yani rahat giden maç bir anda zora dönüyor birkaç kere oldu bu ama gene lig genelini etkilemiyor.Bir anda oluyor zorluk felan değil çünkü kendi oyuncularını kontrol edemiyorsun ve oyuncular ileri gitmiyor geriye dönüyor istersen topyekün atak yap bunuda anlamadım.Yani demem o ki bu oyunu biz aldık halt ettik almayı illa düşünen varsa 90-100 lira dan üst bir para ile almasınlar değmez çünkü.Birde ışıklandırmalar çok kötü oyunda amsterdam arenada oyuncular ruh gibi görünüyor.Hepsi parlıyor ışıl ışıl.

    Valla 20 yılı aşkın fifacıyımdır en iyi yaptığım iş her zaman pas oyunu olmuştur :) valla dediğim gibi bu yıl fifa 18'i sadece demoda oynama şansım oldu -ki demoda zaten oyundan birşey anlaşılmıyor- tam anlayacakken maç bitiyor :) bu yüzden ne kadar iyi yada kötü demem pek isabetli olmaz. ama bu fifada sanki ortak kanı gelmiş geçmiş en bozuk oyun olduğu yönünde bu dikkat çekici bir durum. Ama tabi kendi tecrübelerimede fırsat vermek zorundayım.. çünkü neden ? fifa 15 yeni nesilin ilk oyunu olmasına rağmen oda son derece bozuk bir oyundu sanki fifa 18 dede benzer durumlar sezdim aynı 15 gibi. mesela fifa 16 da çok eleştirilmişti bu forumda yüzde 80 oyunu kötü bulurken ben gayet memnundum mesela işte bu yüzden.. keza fifa 17 de öyleydi gene çoğunluk -ona yüzde 70 diyelim- eleştirirken ben gene severek oynamıştım.. ki bunlara rağmen herkes gibi ağır eleştirilerde bulunmamama rağmen oyun evet sabrımı zorladı ve bu sene artık hemen çıkar çıkmaz iki yüz küsür parayı basmama kararı aldım sebebini bir önceki sayfalardada izah etmiştim..

    nedenleri evet senin bahsettiğin nedenleride içerisinde bolca içeriyor dostum. mesela athletic bilbao'ya yabancı transferi yaptırma artık şu saatten sonra deme :) sonra bu broadcasttir, facedir, formadır vs. bunları forumlarda amatör gençler yapıyor 2 face 1 forma eklemeyi bir b.k yiyor olarak sayma deme artık kendini :) ne bileyim pek çok jeneriklik stadı ve ligi rakibin olamayacak bir şirkete kaptırmayı göze alacak noktaya geldiysen sen zaten gelişmeye kapatmışsın kendini ea sports.. şu oyuna oyuncuyu daha çok motive edici animasyonlar ekle her sene aynı saçma sapan şeyleri sunmaktan vazgeç ki en azından para vermeye değsin bu kadar basit.. işte bu yüzden bu oyun şu mevcut indirimde dahi alınmayı haketmiyor kendi kanaatimce..




  • Arkadaşlar fifadan başka online oynamadığım için buraya yazmak istedim sorunumu..



    Online season oynarken karşı tarafın mikrofon takılı ise konuşunca sağ üstte nick ve hoparlor işareti çıkıyor ya..işte o çıkıyor yani karşı taraf arada konuşuyor fakat sesi gelmiyor hiç..bunun bi ayarı falan mı var biri ikisi değil hepsinde aynı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.