Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.612
Cevap
43
Favori
273.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi ve alakanız icin tesekkur ederim. Malesef basta umudum vardi artik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tukyam

    Kardeş senin hatan nerede biliyormusun?
    O çakma mafia mütahhit tayfasına yanında ailen varken bu kumu kaldırın diye uyarman,yada rica etmen,artık o an nasıl bir uslüp kullandın onu bilemem.Ama insan gibi söylesen de karşındakini insan sanarak söyledin.Hiçbirşey söylemeyecektin ailen varken,arayacaktın belediyeyi kumu kaldıracaklardı yada kaldırmayacaklardı,eninde sonunda o kum oradan kalkacaktı.Ülkemiz de faşizim ve şiddet aldı başını gidiyor,mahkemeler ve polisler meşgul (!) hırsızlar ve saldırganlar dışarıda cirit atıyor.Şimdi böyle olmasaydı da sen aileni eve geçirdikten sonra gidip yanlarına 's.a. .a.s. evimin önüne aracımla geçmem gerek geçemiyorum ne yapabiliriz' deseydin her ne kadar hayvan da olsalar direk bıçak silah çekecek değillerdi sana biraz tepeden bakıp 'sen kimsin nerdensin kimlerdensin' falan diyeceklerdi,sende 'ben burada oturan bir aile babasıyım abi bir zahmet' diyecektin.Bu anlattığım belki çok acı ama yapacak birşey yok,böyle durumlarda -korkunun ecele faydası var.Silahla tabancayla yaşayan adam ile normal vatandaşın insan gibi gerçek hisleriyle düşünceleriye aynı ortamda bulunması pek olası değil.Çünkü bu tiplerin babası da aynıdır dayısı da aynıdır bu işi alttan alarak çözmelisin.Yok tetikçi yok başka mafia bulma işleri bunlar hep televizyon etkileri ve boş işler.Görüyorsun polis te birşey yapmıyor.Mahkemeden de bir bok çıkmaz,çıksa bu sefer senin için iyi mi olur?Bence muhtara git,muhtar kesin tanıyordur onları(illa ki muhtara işleri düşüyordur),ne yapmam gerek diye birde ona danış,kendini anlat,uslubünü isyankar ve sert tutma,hafif ve açıklayıcı ol.gerekirse tüm video ve yazılarını kaldır.Sen bunu korkmak yada ezilmek olarak yaşama bir eşin ve çocuğun var ve çok gençsin.Biraz takarsın uykuların kaçar belki ama geçer.Geçmiş olsun.

    valla takibi bırakmak için girdim şimdi sayfaya. senin şu ilk cümlelerin gibi bir şeyler yazıp yoluma bakayım dedim bende. şimdi bu arkadaş adama çok ağır bir şekilde ters üslupla aşağılayıcı şekilde birşeyler dedi ve adamın fena zoruna gittiyse. bu durum böyle gelişmiş olabilir diyorum ben. ailen varken ne diye bulaşırsın birine. şikayet et kimseyle ağız dalaşına girmeden. kendini ifşa etmeden halletmek çok daha kolay. adamlar doğulu veya değil aşağı görüp üstten baktıysan buda sıkıntı. bunlar bir tahmin tabi. kimseyi suçladığım yok. varsayım bu. hadi yolun açık olsun. başına baya büyük dert almışsın. ayıkla pirincin taşını misali gibi olmuş ...




  • Hocam mahalleden bir buyuk veya o aileyi taniyan iyi niyetli birilerini bulup araci olarak kullan ve karsi taraf ile karsilikli ozur dileyip olayi kapatmaya calisin bence. Hem surekli gozunuz arkada kalmaz kafaniz rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuşla ölmüşe çare yok

    Uslup çok önemli. İlk bakışta bir iki kelam edince karşındakinin ne çeşit insan olduğu belli ediyor kendini

    Hiç muhattap olmadan direk yetkili mercileri arayıp o kumu kaldırtabilirdin, yada selam verip kolay gelsin deyip durumunu anlatsaydın keşke. En azından bi araç geçecek kadar eminim yer açarlardı. O kum orda günlerce kalmaz zaten, 1-2 güne işlenecektir.

    Sen ordakilere emrivaki yada ters bi uslüpla heleki yanında ailen varken konuşman bence olayı bu noktaya getirdi.



    Ben ne insanlarla karşılaşıyorum, önce kavga etmeye üstüme yürüyor lakin benim sakinliğim ve konuşma tarzım alttan almamla olayın sonunda karşılıklı özür dileme ile sonuçlanıyor.



    Sinir iyi biley değil dostum



    Bende iki evlat babasıyım yaşım 37. Ailemd,e babam amcam dedem dayım 17 şer yıl hapis yattı. Ömrüm hapislerde koğuşlarda ziyaretçi olarak geçti. Biçok insan tanıdım ve bu kanıya vardım. El öpmekle dudak aşınmaz, çoğu yerde eyvallah demesini bileceksin. Belasını zaten başka yerden bulurlar sen uzak kal onlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Neden umudunuz yok hocam ? Adamlar yakalandı bir kişi dışarda sadece demediniz mi ?

    Edit: Son videoyu yeni izledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi Salvo -- 28 Mayıs 2017; 4:7:4 >
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Güzel çözümleme ağzınıza sağlık .
    Dostum allah yardımcın olsun tekrardan
  • up
  • Son durum nedir? Umarım son şahıs bulunmuştur.
  • Bir gelişme var mı?
  • Son durum ne acaba ?
  • Eğer senin başına bişey gelirse bende onları bulup teker teker musallat olmazsam bak ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben 1 hafta kadar önce yazmıştım, ya okumadın o kalabalıkta ya da ciddiye almadın pek
    Özetle "Bütün hayatını değiştirip iyi bir avukat tut, malını mülkünü komple sat, sonunda tazmin edersin zaten" demiştim
    Olayların daha iyi gelişmesini isterdim fakat olmamış, geçmiş olsun
    Çok bir beklenti içinde olma, kendine yeni bir hayat kurmaya çalış
  • Vay müteahhit çocukları vay , etin en iyi yerlerini yedikleri yetmezmiş gibi bir de insanları bu hale sokuyorlar.Hep söylüyorum bu ülkeye punisher tarzı bir örgüt lazım ciddi destek alır.
  • https://eksisozluk.com/oldurulecegini-soyleyen-donanimhaber-uyesi--5372952?p=29

    yorum birebir burdan alıntı

    "bir ateist olarak diyorum ki, muhammed' in de asayiş ve haklının hakkını gözetmek için yer aldığı hılful fudul gibi yapılanmalara ihtiyaç var. madem polis görevini yapmıyor. madem mafyalara bir şey olmuyor. hatta devlet bir nebze koruyor. o zaman halk kendi adaletini kendisi sağlayacak, hılful fudul gibi örgütlenmeler kurarak mafyaya, ite kopuğa haddini bildirecek. cumhurbaşkanı demiyor mu, gerektiğinde esnaf da polis gibi davranmalı diye. ee tamam işte garibanlar da oyunu kurallarına göre oynasınlar bundan sonra."

    ateistler bile bunu diyorsa düşünün artık... insanlar ne noktada...




  • Bu konunun çözülene dek ilk sayfada sabit/asılı kalmasında fayda var - ekşi den okuyup geldim - kardeşimizin sorunları çözülüp tanzim edilene kadar up layalım - boş muhabbetlerdense -hukukun gücünü göstermesi için gündemden düşürmeyelim. Kardeşimiz kendisi için korkmuyor, yeni doğmuş çocuğu ve ailesi için; kendisini olabildiğince tutup kamikaze dalışlarından kaçınıyor. İlgili mercilerin harekete geçirilmesi bazen kendiliğinden bazen de kamuoyunda yayılmasıyla oluşur. Lütfen destek ve çözüme yönelik mesajlarınızı kendisini iyi hissetmesi ve yalnız olmadığını anlaması babından esirgemeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir?
  • valla ne yazıcam bilemiyorum, devletin kamunun bu işi çözebileceğine inanmıyorum. siz kendi can güvenliğinizi sağlamak için ne gerekiyorsa yapın.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşınırken takip edilme riski var. ben olsam çoktan gürcistana kaçmıştım. 1 ay batumda yaşadıktan sonra en az 800km uzakta bir şehre taşınırdım herhalde. o psikolojiyle yaşanmaz ev iş umrumda olmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.