Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3702. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.285
Cevap
139
Favori
3.709.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37003701370237033704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oldu olacak Aykut Kocaman'la Aziz Yıldırım'ı Kadıköy Meydaninda asalım ipide Alex ile Ersun Yanal çeksin siz de rahatlayın bu ne ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lys Calısan Hukukcu -- 19 Mart 2018; 19:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kimse taraftar kadar üzülmez. Sonuçta herkesin bir hayatı var.

    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Medyadaki bazı saçma algılardan bahsedeceğim bu sezonu aklama çabası da değil sadece düşüncelerimi paylaşacağım.

    1- Maç gergin geçerse Fenerbahçe karlı çıkar algısı.Bunun mesajı şudur Fenerbahçe gerer ama rakipler çok temizdir hakemler Fenerbahçelilere kartlarını esirgemesindir bunun özeti.Aykut Hoca yıllar sonra Fenerbahçe’de bu algıya karşı çıkan insan olmuştur.

    2-Fenerbahçe kötü oynadı hakemi konuşmak yersiz algısı.Bu algı özellikle çok aşağılıkça.Yine Aykut Hoca bu algı ile savaştı.Hakemin kart tercihlerinin bile maçın sonucuna etki ettiğini anlattı, ama bizim taraftarımız anlamak istemediği için anlamadı Galatasaray maçı buna örnektir

    2. Madde de belirttiğim gibi komik bir algı aslında bu.Gençlerbirliği 20. Dakikada 10 kişi kalmalıyken kalmaması maç sonucuna etki etmiyormuş.Galatasaray maçında ki yanlı hakem tutumu etki etmiyormuş bunu diyenler de beyaz futbol fanatiği Fenerbahçeliler.

    Tüm sezonu değerlendirmeye gerek yok bu sezon oynanan 2 Galatasaray maçında hakem adil olsaydı 6 puan fazlamız vardı ve liderdik ama yok bunlar konuşulmamalı.Aykut hoca kötü o niye oynadı bu niye oynaması tartışılmalı.

    3- Fenerbahçe kötü bir başlangıç yaparsa lig onun için kasımda bitmiş algısı yaratılır.Bunun da baş sebebi 2010-2011 sezonu gibi geri dönüşlerden korkulması ki görüyoruz ki bu sezon 8 puan farkı eridiğinden beri Fenerbahçe doğranıyor.

    4- Fenerbahçe’nin sembol isimlerini değersizleştirme algısı.Bunun bana göre en önemli sebebi Fenerbahçe’nin futbolda ve medyada güçlenmesinin istenmemesi.Volkan’a Emre’ye Aykut Hocaya yapılanlar bunun örneğidir.

    4. Maddeye ek olarak hep söylediğim Galatasaray’ın 2000 jenerasyonunun futbol ve medyada güçlü olması buna örnektir.Fenerbahçe kendi 89 jenerasyonunu medyaya kurban etmiştir.Zamanında Rıdvan yapılanlar Oğuz’a yapılanlar şimdi Aykut Kocaman’a yapılıyor.

    Ligde her Anadolu takımında Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşan hocalar ve onların Galatasaray’a hediye ettiği puanlar direk aklınıza gelmiştir.

    5- Fenerbahçe’nin başarısız geçen senelerinde yapılan mazi edebiyatları.Derin Futbol programı neden ligin ilk yarısında Ersun Yanal klibi yayınlar?Fenerbahçenin başarılı olmasını istediği için mi? Bu mazi özlemi sosyal medyaya da son dönemde yansıdı ve Ggerçekten Fenerbahçe başarısız olsun isteyen taraftar profili türedi.Alex Giuliano kavgası bunun en komik örneğidir.Bu mazi edebiyatı hocasız Galatasaray’a şampiyonluk kaptıran Zico’yu ofansif hoca yaptı.Daum taktik deha ilan edildi.Ersun Yanal Dünyanın en iyisi oldu.

    Fenerbahçe tarihinin en başarılı hocasına yazılanlar solda Fenerbahçe’ye gelmiş en bilgili iki hoca sağda bu fotoğrafta ki insanların medyada eleştirildiği konular ise aynı.”Vasat”, “Cahil” ,Defansif”

    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 19 Mart 2018; 19:47:36 >
  • Ali Koç başkan birazdan Yeşilköyde 5000 civarı kongre üyesinin karşısında konuşma yapacak.

    https://www.youtube.com/channel/UCZSA9fjVxWlbU1CtcmLHOTA

    https://twitter.com/Fenerbahceliyiz

    Canlı yayın yapılacakmış 8 gibi başlaması bekleniyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lys Calısan Hukukcu


    quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lys Calısan Hukukcu

    Arkadaşlar bakın anlayamadığiniz birsey var. Bi adam düşunün elinde en ciddi 2 rakibine göre en kötü kadroyu bulundursun takimda ffp olduğundan istediği transferleri yapamasın kısıtlı kadro ve bireysel hatalardan kaybedilen puanlara rağmen hâlâ yarışın içinde durabilson kolay mı bu ? Eğer Galatasaray şampiyon olursa Fatih Terim Tudor'un kurduğu kadro ile şampiyon olacak farkındasıniz demi ? Sene başı Fatih Terim neden gelmedi sanıyor sunuz yoksa ? Kadro kuruldu kuyu kazıldı. Şenol Güneş'in elinde çok zengin bir kadro var Fenerbahçe'ye göre ancak baktığımızda aramızda öyle ahım şahım bir puan farkı yok. Şimdi soruyorum size Aykut Kocaman; Dirar,Aatıf Fernandao, Hasan Ali,Mehmet Topal, Alper, Soldado gibi tiplere çok mu aşık ? Onlara bayılıyor mu ? Adamin elinde var olan kadro bu ne yapsın ? Josefle Topalla Dirarla ofans mı oynasın ? Hoca değişince ne değişecek peki ? Vitor İsmail Advocaat bunlar geldi ne becerdi de yeniden bi hoca gelecek ?

    Bos yapma.kjaeri satip gelen 12 milyin euroyu copenatan aykut vasifsizidir.



    3.5 dirar , 5 soldado , hak ile 3 yil sozlesme uzatan , valbuyu kesip aatifi prensi yapan , josef topal ayni anda babam mi oynatti ?



    Sene basinda bedava clichy vardi almadi gitti hak ike uzatti.1 milyona elia vardi almadi.Adebayor gibi bedava adam varken gitti soldado copune 5 verdirdi.Bu adama Fb tarihinin en cok butcesi ayrildi ama her seferinde rezil rusfa etti bizi.



    Clichy(beles) elia 1 milyon ve adebayoru alsan elin de 11 milyon euro hazir bekleyecekti.Jannsen i de kiralamisin g20 de almisin (oncesinde) daha ne ? 11 milyona bi o.saha bi kanat daha alip yurur giderdin.



    Volkan isla neto skrtel clichy



    Josef x



    Elia g20 valbu


    Adebayor



    Mis gibi kadro.Aykut vasifsizinin o cok inemsedigi kosu mesafesine bakarsak,adebayor bu yasin da aldirdigi ve prensi ilan ettigi soldado aatif dirar dan cok daha iyi mucadele edip kosuyor ve goller atiyor.Anca bos laf yapin babanizi aykut kadar savunmazsiniz be

    Kjaer zaten kendisi gitmek istiyordu adam napsaydi zincir vurup takimda mı tutsaydı ? Clichy ne olduğu belirsiz bir adamdı ek olarak Hasan Ali genç birisi takimda daha kalması normaldi. Soldado kötü bi santrafor değil sadece topla buluşamiyor napsin adam Adebayor gelse top kullanmadan gol mü atacakti ?

    Ne sacmaliyorsun allah askina ? Ben kjaeri niye sattik mi dedim? Kjaer den gelem paradan bahsediyorum daha yazilani anlayamiyorsun.



    Clichy neereye ne oldugu belirsiz? Adam o yasina ragmen ligin en iyi sol beklerinden biri.Hak gibi amator lig topcusunu takimda kalmasi normal he ? Gozler bunu da gordu hayirli olsun.belirsiz clichy,kapasitrsi (!?) Belli olan hak dan 50 kere daha iyi olurdu.Oldu da zaten.



    5 milyon soldadoya verilmesi basli basina rezillik.Clichy ne oldugi belirsiz ama.soldado belirliydi he ? Adebayorun fizigini mucadelesini ve gol kovalamasini kör bile goruyor bi de gelmis top gelmrden gol mu atsin diyorsun.



    Adebayor bu yasina ragmen soldado dan 5 kat kosuyor,rakibi yipratiyor ,kafa golleri atiyor,normal goller atiyor.Kiyaslanamaz bile soldado copuyle.Gecti soldadonun devri kabul edin artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 19 Mart 2018; 19:49:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman'a karşı cevap verilecek, konuş Aykut Kocaman. Şenol Güneş'e cevap verilecek, konuş Aykut Kocaman. Hakemler hakkımızı yiyor, konuş Aykut Kocaman. Tff haksızlık yapıyor, konuş Aykut Kocaman. Medya haddini aşıyor, konuş Aykut Kocaman. Tablo bu. Bir adam hepsine karşı.

    Aziz Yıldırım bugün daha yeni konuşuyor 26. Hafta konuşuyorsan ve konuşmada da Ali Koç’a sallıyorsan konuşmandaki doğrulukları kimse dinlemez kusura bakma. Takım değil kongre için konuşuyorsun.
    Aykut Kocaman'ı yapayalnız bıraktın, sen de yalnız kalacaksın..

    Ayrıca taktik, teknik olarak beğenilmeyebilir orası ayrı ama bu gözler "Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu yerde olmak benim için mecburiyet." diyen adamı değersizleştirmeyi geçtim ağız dolusu hakaret edip yerden yere vuranları gördü.. Başını öne eğme hocam sen bizim kocaman gururumuzsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Pink

    Aykut Kocaman'la 2010-2011 Sezonu: Atılan gol: 84, Yenilen gol: 34, Averaj: 50

    Ersun Yanal'la 2013-2014 Sezonu: Atılan gol: 74, Yenilen gol: 33, Averaj: 41

    Hücum futbolu len

    Ceza sahasında 7 kişi len

    Fenerbahçe savunma yaptırmaz yaptırır len

    Fenercelona len

    Dedi ve Galatasaray dan 10 puan fark yedi..



    Dedi ve sahasında aykut sayesinde gs kupa kaldırdı.



    Tüm gsliler, bjkliler aykut kalsın diye övüyor bunlarda ciddi sanıyor..







    Bu arada Ersun mu? Nisan da şampiyonluğu garantilemişti bile..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 35 yılda Kadıköy'de Galatasaray'ın gol yemediği 3 maç var ve hepsinde bu egoist herif başta. Bir de maçtan sonra sonuçta ligin lideri diye övmüş çapsız. Bizim suçumuz neydi de bunlar başımıza geldi.
  • Aziz,Aykut,Şekip,Ali,Mahmut



    İstesen bu karakterleri biraraya getiremezsin,adamlar kulüp yönetiyor



    Seçimi aziz kazanırsa büyük olaylara sebebiyet verir,gezi gibi en ufak kıvılcımda patlar taraftar



    Kısaca aklı varsa aday olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Murat Ülker de Koç saflarina hayırlı olsun. Sıra Sahenk ve Saran da.





    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Ticaret ayrı kulüp yönetimi ayrı hocam, Ülker Aziz Yıldırım'da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler trollerle uğraşmayalım başkanımız konuşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar Ali Koç'u istiyor, Azizi de Aykut'u da ruhsuz futbolu da , boş tribünleri istemiyor. Yeter artık. 4 senedir şampiyonluk yok, Türkiye kupası süper kupa bile yok, Avrupa başarısı yok, saçma transferler, harcanan gereksiz paralar var? Fenerbahçe'yi seven herkes iyi günler için bir şeylerin değişmesinin gerektiğinin farkında.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Beyler trollerle uğraşmayalım başkanımız konuşuyor

    Aynen Fenerliyiz Resmî adlı sayfadan izleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Hakem hatasını her takım kabul ediyor. Ama sen hakem hatası deyince Galatasaraylılar diyor ki Ekici 15.dakikada çift sarıdan atılmalı ve doğrudur da atılmalı. Fenerbahçe 10 kişi kalacaktı, penaltı pozisyonları olmayacaktı bile belki. 2 net penaltımız verilmedi bu da doğrudur ancak oynanan oyunun eleştirilmesi lazım. Fenerbahçe takımı , taraftarı oyunu elinde tutan baskılı hücum futbolunu seviyor istiyor, Aykut bunun tam tersini uyguluyor. Aykut hocayı eleştirme hakkımız da olsun bırak , Valbueanayı oynatmaz , Ekici oynatmaz, Elfij Elmas oynatmaz. Bu adamları takıma da sen aldın. Oynat bunları takıma renk getiren oyuncuları oynat. Kağnı gibi Aatif oynatma. Mutlak galibiyet alman gereken maçta 7 defansif oyuncuyla çıkma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Başakşehir deki gol atan futbolcuyu almak çok mu zordu? Ama insanda vizyon olmayınca.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç başkan estiriyor yine,bu adamı başkan seçmemek tek kelime ile aptallık olur.



    Tam anlamıyla profesyonel bir yapı oluşturmaktan bahsediyor.



    A takım ve alt takımların birlikte antrenman yapabileceği bir tesis,akademi kurulması planlanıyormuş.



    Hem alt yapı, hem A takım için ayrı ayrı profesyonel scouting sistemi oluşturulacakmış. Müjdat-Kemalettin-Saffet üçlüsünden kurtuluyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxzero -- 19 Mart 2018; 21:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 TEMMUZDAN SONRA CEHENNEM OLDU BİZE HAYAT. 3 HAZİRANDAN İTİBAREN BİZE CENNET RAKİPLERE CEHENNEM ;)
  • Ali koc un konusmasini dinliyorum.Aga bu adami ndedikleri oluraa bu ligde bizi mimse tutamaz cok net bayern munih oluruz bu ligin.



    Allah kitap askina,yalvaririm azize oy vermeyin.Fenerimizin gekecegi icin nolur oy verip sectirmeuin tekrar baskan.Nolur nolur lutfen nolur ya



    Ulan hayal ederken aglayacagim neredeyse.Bi an cok seviniyorum ama sonra futbola parmagini sokan,secimimize mudahale edip kulubumuze tamamen el atmak isteyen rte aklima geliyor.Gezi parki olaylarin da koc ailesine tavir alan rte aklima geliyor ve cok korkuyorum azize tum destegini verip baskan sectirmez diye.



    Sayin Ali koc.Allah askina 17 bin dernegi uye yap kulube.Ciddi anlamda secim cok cetin gececek.Hatta sandiginizdan bile daha cetin gececek.Allah senin yardimcin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanı olan varsa konuşmayı dinlesin, Gerçekten harika bir uslüp var kimseye saldırmadan'da güzel cevaplar verilebiliyormuş demekki
  • 
Sayfa: önceki 37003701370237033704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.