Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.285
Cevap
139
Favori
3.709.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36963697369836993700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Dediğiniz gibi Ziconun elinde iyi kadro var demek büyük espri hocam. Chelsea'yi burada madara ettiğimiz maçta Uğur Boral, Önder Turaci, Gökçek Wederson, Maldonado gibi ortalama oyuncular, Kazım gibi bir serseri ve çok da kariyeri olmayan Deivid,Edu gibi topçular vardı. Zico bu yüzden çok büyük hocadir. O kadro ile yarı finalin kapısından dönmüş vizyonda biridir. Aykut, Zico ile aynı cümlede geçmeyi bile haketmiyor.

    Kankisi rıdvan bile diyor aykut hocaya 2 messi ver geri gelmiyor diye 2sini de oynatmaZ.
    Sonrada diyor aykut hoca ile uzun vadeli anlaşma şart bunların alayı düşman.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersuna laf atanlar bu adamın arkasında gittiği yerde yönetim duracak çünkü antreman temposunu futbolcular istemiyor. Hem fenerbahçede hem trabzonda futbolcular yedi ersunu. Ersun gittiğinin haftası 3 olan antreman sayısı 2ye indirildi. Sen yönetim olarak futbolculara karşı hocanın arkasında durmazsan, çalışacaksınız bu sayede köpek gibi koşup rakipleri eziyorsunuz demez onlara uyup hocayı yersen, onlarda ismailin sezondaki gibi dilleri sarka sarka gezerler sahada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Ersuna laf atanlar bu adamın arkasında gittiği yerde yönetim duracak çünkü antreman temposunu futbolcular istemiyor. Hem fenerbahçede hem trabzonda futbolcular yedi ersunu. Ersun gittiğinin haftası 3 olan antreman sayısı 2ye indirildi. Sen yönetim olarak futbolculara karşı hocanın arkasında durmazsan, çalışacaksınız bu sayede köpek gibi koşup rakipleri eziyorsunuz demez onlara uyup hocayı yersen, onlarda ismailin sezondaki gibi dilleri sarka sarka gezerler sahada.

    Türk futbolcu avrupa da bu sebeple zorlanıyor. Aksam cenk tosun anlatıyor baştan kondisyon eksiğim vardı onu kapattim formayı bana verdiler. Bayern Münih antrenmanları çok agir derler ne derece doğru bilinmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 19 Mart 2018; 11:13:41 >




  • Fenerbahçe en son ne zamam şampiyon oldu ?



    Fenerbahçe en son ne zaman şampiyonlar ligine katıldı ?



    Kimse kusura bakmasın, 3 Temmuz, yıkılmayan son kale edebiyatlari biteli çok oldu. Yönetim hep bunlarin arkasina sığındı. Siyasete girmek isemem ancak günümüz Fenerbahçe yönetimi m, mevcut siyasi iktidar ile benzer özellikler taşıyor. Uyanin be artık !



    Aziz Yıldırim ne camiayı ne de sportif başarıyı düşünüyor. Tek amacı kendi isim prestiji ve başkanlık koltuğu. Öyle ki sağa sola paralı askerlerini kendi taraftarına ve hatta Başkan adayına saldı. İnsanlar darp ediliyor, Başkan adayı ölümle tehdit ediliyor; ağır itiraflar atılıyor.



    Ben bıktım bu pisliklerden ve lige havlu atmış Fenerbahçe’den. Aziz varsa başarı da mutluluk da hayal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, Fenerin diktatörü de azizdir.
  • bu seneden bişey bekleyip de kendimizi yıpratmayalım beyler ufukta ali koç başkan ersun yanal teknik direktör görüyorum ya da en fazla 1 sezon daha devam edilir aykut kocamanla.işte bu gerçekleştiğinde 2020 li yıllara damga vuran bir fenerbahçem olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 19 Mart 2018; 11:58:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank W.

    bu seneden bişey bekleyip de kendimizi yıpratmayalım beyler ufukta ali koç başkan ersun yanal teknik direktör görüyorum ya da en fazla 1 sezon daha devam edilir aykut kocamanla.işte bu gerçekleştiğinde 2020 li yıllara damga vuran bir fenerbahçem olacak.

    bir sene daha devam edilecekse aziz hic gitmesin daha iyi.
    aykut ile nice mutlu senelere..
  • Ali Koç için bir sebep daha @jurnalspornet adlı kişinin Tweetine göz at:https://twitter.com/jurnalspornet/status/975614908128743424?s=09

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz yıldırımın tekrar seçilmesi halinde artık taraftarın büyük tepki koyacağını düşünüyorum.bugüne kadar karşısına güçlü bir aday çıkmadı bizde hep eyvallah dedik ama yıllardır kendi ağzıyla başkanlığı ali koça teslim edeceğini söylediği halde tekrar seçilirse artık bu taraftar bu adama tahammül etmez.stadda 5 bin kişiyi zor toplar bilet bedava olsa bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank W.

    bu seneden bişey bekleyip de kendimizi yıpratmayalım beyler ufukta ali koç başkan ersun yanal teknik direktör görüyorum ya da en fazla 1 sezon daha devam edilir aykut kocamanla.işte bu gerçekleştiğinde 2020 li yıllara damga vuran bir fenerbahçem olacak.

    Aykut kalacaksa Aziz gitse ne olacak Ali Koç gelecekse Aykut gitmesi lazım yoksa anlamı Yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortada bir sorun varsa bunun büyük payı yönetimin arkadaşlar o yüzden aykutla bi sene devam edilebilir dedim şu yönetimle takımın başına kim getirilirse getirilsin bizi şampiyon yapamaz aykut hocanın yaptığı yanlışlar çok ama başarısızlığın tek sebebi bu değil.sorun teknik direktörde olsa vitor,ismail,advocaattan biri bizi şampiyon yapardı bu saydıklarımın hiç biride kötü teknik direktör değil sorun fenerbahçedeki yönetim baskısı ve gergin ortamda.hatırlayın ta zico zamanında bile bu vardı semih şentürkün kendi açıklaması var zico bile sırf yönetim istiyor diye semihi yedek bırakıp kejmanı oynatırdı aynısını van persiede de emenikede de yaşadık
  • Frank W. kullanıcısına yanıt
    Ama Semih ilk 11 başladığı maçlarda çok iyi değildi. 2. Yarı girip etkili oluyordu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerim yaşardı valla. Medyada Aykut Kocaman hakkında olumsuz yazı yazan gazete veya muhabir yok. Bu adamın nasıl bir lobisi var inanılır gibi değil.



    [Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman sedat peker'in yeğeniymiş. Kaynak: Serdar Ali Çelikler. Yayalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı adamlar niye sampiyonluk istiyormus gibi davranıyor ki? başakşehir'i yendigimiz macı hatırlıyorum. aykut cocukluk takımı bjk'yi şampiyon yaptı bu skorla falan yazıyorlardı. dün gs'yi yensek bjk'yi şampiyon yaptı yazacaklardı. bugün gs'yi şampiyon yaptı yazıyorlar. kazandığımızda bir sövmedikleri kalıyor her zaman. bu adamlar sanki çok üzülmüşler gibi davranıyor bir de. sezon başından beri hepinizin hareketlerini görüyoruz. maç sırasında inşallah kaybederiz yazanlar daha delikanlı. show yapmasın kimse.



    hakemler, aziz yıldırım, tff, bjk, gs, ibfk, kötü kadro, fb taraftarı vs aykut kocaman



    bu sezonun özeti budur. taraftarsız basaksehir gibi bir takım olsak daha avantajlı olurduk. kendi taraftarınla mücadele etmen çok zor. imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Hoca'yı yorumcular eleştirmeyince: Arkadaşları yaa ondan eleştirmiyorlar
    Aykut Hoca'yı muhabirler eleştirmeyince: Kolay haber alabiliyorlar yaa ondan eleştirmiyorlar
    Aykut Hoca'yı taraftarlar eleştirmeyince: Hepsi troll onların yaa ondan eleştirmiyorlar
    Aykut Hoca'yı rakip takım taraftarı eleştirmeyince: Başımızda kalmasını istiyorlar yaa ondan eleştirmiyorlar
    Aykut Hoca'yı kendisine ifrit olan Erman Toroğlu bile eleştirmeyince: Erman ne anlar bunak yaa ondan eleştirmiyor


    Aykut Kocaman'ı cefakar ve vefakar(!) Fenerbahçe taraftarını kandırıp başımızda tutmaya çalışanların kurduğu büyük komplo komployu kuran da Aykut Kocaman. Nasıl büyük bir düzenek kurduysa herkesi kendine bağlamış. Herkes adamı övüyor

    Allah iyiliğinizi vermesin çocuklar. İş komedi boyutuna girdi artık. Sevin demiyorum yine sevmeyin ama hayata bakış açınızı değiştirin. Seven, sevmeyen, Fenerli olan, Fenerli olmayan yığınla insan Aykut Hoca bu sene elinden geleni yapıyor, yönetimin, taraftarın, hakemlerin de hatası var diyor. Ama yok! Haterler büyük oyunu görüyor. Aykut herkesi kendine bağlamış Sanırsın karanlık bir adam. Kendi halinde içine kapanık bir adam. Ha kendisini tanıyanlar adamlığından dolayı övüyor desek, size göre adam da değil halbuki?

    Bu kadar tek taraflı düşünmeyin. Oturun biraz hayatta bazen, acaba yanılıyor olabilir miyim diye düşünün. Emin olun size de faydası dokunur. Daha mantıklı kararlar alırsınız kendi adınıza da.




  • crymynal kullanıcısına yanıt
    hocam anlatma anlamıyorlar. sanıyorlar ki hakemlerin hatalarını konuşursak aykut'un eli güçlenecek. demiyorlar ki şampiyon olalım da başımızda aykut olsa ne olur. bunu diyemiyorlar. gerçi bu edgar nickli arkadaş ötekiler kadar hater değil, belki de önceki maçların öfkesiyle bu mactaki hakem faciasını konusmak istememiştir.

    ama bir klan var ki, resmen bülent yıldırım'ın heykelini dikecek 3 puanımızı çaldı diye. acınacak bir durum. kendi istemedikleri adam olmasın diye kulüplerinin karşısındalar. sonra diyorlar ki aykut başarısız diye istemiyoruz, kişisel değil. tam tersi, kişisel sorun olduuğ için aykutun başarılı olmasını istemiyorlar. çok bariz ortada bu.

    ayrıca dediğim gibi 50 bin bilet satılınca heyecanlanmıştım ama büyük hayal kırıklığı oldu. bağıran taraftar üstüne alınmasın. akhisar maçındaki 20 bin taraftar daha iyiydi açıkcası. 45. dakkada takımı çağırıp destek verip çevirmeye davet etmeleri falan. gs macındaki taraftar son yılların en büyük hayal kırıklığı oldu. sabah aksam koregrafi yapıp sabahlayan arkadaşım kendi söylüyor bunu




  • Bu sene su kadroyla olsaydik cidden is yapardik aykuta ragmen.Tabi aykut oynatti ve aldi varsaydik.



    Volkan



    Isla neto(loan) skrtel clichy (free)



    Josef x/ekici



    Valbu -----------Elia (1 milyon)



    ---------Jansenn------



    Adebayor.



    Jansenn skor olarak degil ama ileride cok iyi top tutan bir oyuncu.



    Valbu ve elia Q7 ve babel gibi surekli ileri oynayarak,ortalar acarak ,topla dikine giderek rakibi yipratip tehlike yaratirdi,jannsen ise ceza sahasi yayi cevresinde hem 2.forvet gibi hem de sirti donuk top tutma becerisiyle rakibi yorardi , Adebayor a ceza sahasinda bos alan yaratip leblebi gibi gol attirirdi.



    Orta saha da josefin yanina alinacak 2 yonlu bir oyuncu ile (olmasa ekici olurdu) cidden harika bi takim yaratmis olurduk.



    Ne gunah isledik de dirar ve aatif gibi her mac 8885 tane pas hatasi ve top kaybi yapan adama kaldik ey Rabbim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 36963697369836993700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.