Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
47
Favori
142.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kartı formatlamak için kart okuyucu aldım, kamera playback yapmıyordu ama yine de karta kaydetmiş. Bilgisayarda sd kartı formatlayıp geri taktım şuan sorun yok. Hareket sensörü düşük hassasiyette olsa bazen yalnış alarm veriyor, durduk yere tırsıyor insan. :)

    Birde birini yakalarsa person detected diyor motion detected yerine bildirim olarak bunu da yeni farkettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, static IP istiyor mu? Bu cihazı superbox ile kullananlar önerir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irresistible86

    İyi günler, yeni bir müstakil eve taşındık. Hiç bir güvenlik yok. Ben kendim ilerde kolayca söküp götürebileceğim bir ev güvenlik sistemi arıyorum. Xiaomi ev güvenlik sistemlerini ve ip kamerasını gördüm. Sizce bu sistemler ev güvenliği için kullanılır mı yoksa Yale gibi ev güvenlik sistemlerini mi değerlendirmeliyim?

    Merhaba, Xiaomi'nin ürünleri güvenlik konusunda işinize yaramaz. Kamera belki bir nebze iş görür ama ev güvenlik kiti olarak satılan ürün tam anlamıyla hırsız alarm sistemi değildir. Bu konuda profesyonel bir marka edinmelisiniz.

  • Bugün kamera bir garipleşti. Sürekli tak diye ses çıkarıyor. Foto mu çekiyor kendi kendime anlamadım ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı tavana slikonla sabitlemiştim matkap yok diye, kablosuna takıldım yanlışlıkla tavandan çok sert şekilde yere düştü. kamera da kapakçık gibi bişey varmış azıcık o yerinden çıkmış bastırınca yerine girdi. Başka da hiçbir sorunu yok :nazardeğmesin
    Sağlammış baya alet.

    Ayrıca xiaomi home kit aldım ondan da çok memnunum. Şöyle ki kamera da ki hareket sensörü iyi çalışıyor ama kedimi de algılıyor. 2 hassasiyet derecesini de denedim yine de algılıyor. Dışarıdayken bildirim geliyor bir bakıyorum benim kedi geziyor :) evcil hayvanınız yoksa bence sensör güzel. Home kitte ki hareket sensörünü kafa hizasına astım kediyi görmüyor bu yüzden, birde kapı da sensör var, bu şekilde harika bir güvenlik sistemi oldu. Kapı açıldığı anda bildirim geliyor alarm çalıyor kameraya bağlanıp görebiliyorum, istersem konuşabiliyorum da.

    Birde kamerada ki hareket sensörü gün içinde kapa gece aç hergün zor oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Bu ürünü almayı düşünüyorum ofis için ancak bir kaç sorum var.


    İçinden çıkan kabloyu prize mi takmam lazım? baktığım kadarıyla içinden sadece USB kablo çıkıyor. Bu usb kabloyu kullanmak için nasıl bir priz başlığı almam lazım.


    Ürünün kendi SD kartına kaydettiği videoları pc üzerinden online olarak izleme ve kaydetme özelliğinden faydalanabilir miyim? Yani amacım SD karta kameraya dokunmadan örneğin 3 dakikalık bir kaydın arşivini almak. Bu mümkün müdür.


    Teşekkürler

  • Arkadaşlar Xiaomi nin ip kameralarını aynı zamanda webcam olarak kullanabilirmiyiz?Nette ip cam leri Webcam olarak kullanan gördüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Xiaomi Mijia Smart Home 360 kullanıyorum.. malum bunlar elektrik yokken kayıt yapmıyor.


    Merak ettiğim şey şu, bu ürünü powerbank ile kuıllanıp, powerbank'i de sürekli şarjda tutsam, elektrik kesildiğinde powerbankten enerji almaya devam eder mi?


    Kısaca anlatmak gerekirse ben bu ürünle bir powerbank'i ups olarak kullanabilir miyim?


    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

  • Xiaomi Mijia Smart Home alıp,apartman merdiven boşluğundan dairemizin önünü kayıt altına almayı istiyorum.Bu iş için uygunmudur ?

  • Arkadaşlar ben sürekli telefonda device is offline hatası alıyorum. Kamerayı telefondan izleyemiyorum. Bu sorunun çözümü nedir. Baştan kuruyorum bi kaç saat geçtikten sonra aynı şey tekrarlanıyo...


    mavi ışık yavaş yavaş yanıp sönüyor.. hata olarak ağa bağlı olup olmadığından emin olun diyor... bu sorunu yaşayan varmı 1 yıldr kullanamıyorum telefondan bakamıyorum maalesef kamera görüntüerine.. bu sayfayada defalarca yazmama rağmen çözüm bulunamadı çözümü bilen allah rızası için yardımcı olsun..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 4 Aralık 2020; 1:0:39 >
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Kameranin bulundugu oda da wifi sinyali zayif mi? Eger zayif ise oncelikle sinyali arttirin.
    Daha sonra telefondan mi home a girip cihazi telefondan kaldirin. Sonrasinda kamerayi resetleyip yeniden cihazi tanitin. Buyuk ihtimal sorun cozulecektir fakat dedigim gibi wifi sinyali onemli.
  • celtic pride kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kamerada cikis amperi oldukca onemli. Forumda eski sayfalara bakin gercek bir 2A adaptor olmadiginda kameranin sapittigiyla ilgili yazilar mevcut.
    Powebank gercek anlamda bu cikisi saglayabiliyorsa mantiken kameranin calismasinda sikinti olmayacagini dusunuyorum.
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hafiza karti mevzusunu bilmiyorum cunku hafiza ksrti ile hic kullanmadim cihazi. Guvenlik modu acikken hareket yakaladiginda 9-11 saniyelik videolar olarak telefona video yolluyordu hafiza karti yokken yani direk telefon hafizasina geliyordu. Tahminim hafiza karti videolarinada telefondan erisilir.

    Yalniz guvenlik kamerasi olarak kullacaksaniz verimli degil. Hareket algilayicisi zayif, hareket algiladiginda bildirim gec dusuyor bazen dusmuyor.

    Cihazi 2A cikisli bir adaptor ile kullanmaniz lazim yoksa duzgun calismaz.
  • hocam kamera iş yerinde 40m2 lik alan wifi iyi derecece çekiyor.. defalarca kez restart atıp tekrar kurup tekrar bağlantı oluşturdum. her seferinde aynı şeyle karşılaşıyorum

  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    By 5ghz 2.4ghz frekans muhabbetinden dolayi olabilirmi? 5ghz de sikinti yasaniyordu.
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt

    bahsettiğiniz şey nedir bilmiyorum hocam açıklar mısınız

  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Internet modeminizin frekans araligi hocam. Yeni fiber altyapilarda ozellikle 5ghz de xiaomi lerin sikinti yasadigi soyleniyor. Modemden ayar yapilarak 2.4ghz ye alinabiliyor diye biliyorum ama ben yapmadim, bendeki 2.4 diye. Bir arasitirirsaniz bu konuyu belki faydasi dokunur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asil_men

    Beyler 1080p modelinden 2 tane ve küp gibi olan kameradan da 1 tane var. Kameraları alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve küp gibi olanı aldım alalı hala kuramadım, diğer 1080p olan kameraları kullanıyorum ve memnunum. 1080p kameranın biri güncelleme yaparken takıldı kaldı. Ne yaptıysam düzeltemedim. Resetlemeye çalışsamda, reset düğmesi kamerayı resetlemiyor ve kırmızı ışıkta takılı kaldı. Nasıl düzeltirim, bilgisi olan var mı?

    aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözüm bulabilen oldu mu acaba

  • cgty89 C kullanıcısına yanıt

    hocam dediğiniz şeyi deneyeceğim inşallah olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahpanos

    Merhaba Arkadaşlar,

    Yaklaşık 7 aydır evimde xiaomi mi smart home seti (Ana hub + Kapı Pencere Sensörü + Hareket Sensörü) ile 2 adet xiaomi kamerayı sorunsuz olarak kullanıyordum. Hareket bildirimleri sorunsuz olarak android telefonuma mesaj halinde geliyordu. Özellikle Kapı pencere sensörü neredeyse anlık bildirim gönderiyordu.

    2 hafta önce, ne olduysa birden bütün bildirimler kesildi.

    - Uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim. Olmadı,
    - Bölgeyi Rusya yaptım olmadı,
    - Bölgeyi çin yaptım, bu sefer cihazları tanıtamadım
    - Mi Home uygulamasını eşimin telefonuna yükledim cihazları oradan denedim yine olmadı

    Sistem sorunsuz çalışıyor ama Bildirim kesinlikle gelmiyor.

    Ne yapmalıyım? Benim yaşadığım sorunu yaşayıp çözüm bulan yada tavsiyesi olan varsa ve bilgi verirse çok memnun olurum.

    bu cihaz internet olmadan yalnızca alam olarak kullanılırmı? hereket sensörü internet olmadan birini görünce alarm çalıyormu?

  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.