Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 'nin bir sürü ürünü var. Hareket, kap, pencere senserü vs. bunlardan alıp kullanırsan otomasyon kısmında birçok iş yaptırabilirsin.
  • Arkadaşlar xiaomi home 360 adlı ip kamera satin aldım ve kurdum. Fakat ses kaydi yapmasini istemiyorum. Bunu nasil kapatirim. Bilen yardimci olabilirse cok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kamera sürekli çevrimdışı oluyor bu sorunu çözebilen varmı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Önceden soruldu ve cevaplandıysa şimdiden özür diliyorum, okudum göremedim:
    1) Kamerayı apartmanın girişine takmak istiyorum wifi'ye bağlı olmadığı zamanlarda kayıt yapmaya devam ediyor mu?
    2) Harekete duyarlı olucak şekilde 64 gb'lık hafıza kartı kaç gün içinde dolar tahmini?
    3) İnternetsiz bir switch üzerinden NAS'a bağlasam kayıt yapar mı?

    Şimdiden teşekkürler
  • Xiaomi Mijia 360 IP Camera aldım. Ne yaparsam yapayım cihazı wifii ile bağlayamadım. Devamlı Waiting for Connection diyor ve bşr türlü bağlanmıyor.
    - Ülkeyi Çin yaptım, Türkiye ve ABD yaptım.
    - Mihome u silip yeniden kurdum.
    - Farklı telefonla bağlanmayı denedim.
    - Farklı adaptör bağlayarak (Hızlı Şarj cihazı, normal şarj cihazı) denedim.
    - Cihazı modemin dibine soktum, uzağa götürdüm.
    - Modemi resetledim.


    Maalesef başaramadım. Var mıdır tavsiyesi olan?
    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsileah -- 19 Mart 2020; 2:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xsileah X kullanıcısına yanıt
    aynı kameradan bende satın aldım,dün geldi. Benzer sıkıntıyı bende yaşadım ama sonra çözüldü.

    Eşim gündüz kamera geldiğinde kendi telefonuna kurmuştu ve çalışıyordu fakat ben gelince benim telefonumada bağlama için resetlenerek olur diye düşünerekten resetledim ve sonrasında aynı sizdeki gibi sıkıntı oldu. 4-5 kere denedim çözülmedi.

    Sonrasında önce modemi aç kapa yaptım, sonrasında kamerayı fişten çıkarıp taktım ve yeniden reset düğmesine 3 snye basılı tutarak resetledim. Kamera sesli yönerge ile ingilizce olarak cihaz bağlantıya hazır uyarısı verdi ve ışığı sarı yanıp sönmeye başladı.Bu sırada da telefondan mi home uygulamasına girdim ve (öncesinde hesap vs almıştım) anasayfada kamera çıktı.Çıkan kamerayı seçmemin ardından ekrana kare kod geldi. Bence asıl önemli nokta burası,karekod çıkınca 2-3 dk kadar karekodu kamerayı tuttum,ardından kamera kodun okunduğunu ve beklemem gerektiğini söyledi.3-4 dk nın ardından bağlantı başarıyla yapıldı dedi ve sizin resmini koyduğunuz hata çıkan ekranı bağlandı olarak gösterdi.Önceki denemelerimde bende de hep sizdeki gibi bağlantı sorunu çıkıyordu.Tavsiyem kodu okuttuktan sonra biraz bekleyin,cihazdan az önce yazdığım önergelerin gelmesini bekleyin.




  • herkese iyi forumlar,

    Xiaomi mijia 360 IP camera satın aldım. Bu cihazı evde boşta duran ve android sürümü 4.2 olan bir cihazda da çalıştırabileceğim program mevcut mudur? Mi home uygulaması bu sürümde çalışmamakta.
  • Xiaomi 'nin bir sürü ürünü var. Hareket, kap, pencere senserü bu konuda idaalılar da bir araştır derim
  • İtiraf edeyim Xiaomi marka bir ürünü kapımdan sokmam daha. 170 liralık en adi çin malı kameram bile bundan daha iyiydi. Lanet gelsin Xiaomi kameralara ve diğer ürünlerine. Adi, adi adi, kalitesiz, kalitesiz, kalitesiz. Kullanıcı dostu değil, Kullanıcı dostu değil, Kullanıcı dostu değil
  • Kamera dönmekten kayıt edemiyor, önünü gösteremiyor. Adaptör desen 2a lık, kabo desen orijinal samsung. Modemin dibinde, modemin içine sokucam neredeyse, hala daha dönüp duruyor. Dönmekten başka bir şey yok.
  • kamerayı farklı odaya alayım dedim bir daha kullanamaz oldum.fişe takıyorum resetlemeden kendi kendine sarı ışığı yanıp dönmeye başlıyor ve alakasız bir yönde de dönmeyi kesiyor takılıp kalıyor.10 denememin 9u böyle oluyor arada tesadüfen bağlanıyor onda da kamerayı kapatma kzorunda kalırsam tekrar gidiyor. zaten kimse de net bir çözüm yazmamış farklı birşey deniyor. Kesinlikle beyinsiz bir alet almayın aldırmayın
  • ,xiaomi mijia smart home 360 ,siparis verdim fakat yorumlarda sorunlar olduğu aşikar, iptal mi etsem ne tavsiye edersiniz. devam diyorsaniz 5v 2A sarj adaptörü tavsiyeniz nedir, değerli düşüncelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi07tr kullanıcısına yanıt
    Ben yaklasik 15 gundur kullaniyorum. Adaptor olarak Huawei in ust modellerinin icinden cikan hizli sarj adaptorunu kullaniyorum.

    Kameranin begendigim ozellikleri
    -tasarim olarak guzel ve kaliteli duruyor (fiyatina gore)
    -gizli anten olusu
    -goruntu kalitesi 200tl lik urun icin gayet iyi
    -karsi tarafin sesini almasi ve sizin sesinizi iletme miktari guzel (sizin sesiniz biraz robotik gidiyor ama)
    -gece gorusu iyi
    -ip kamera oldugu icin istediginiz kadar telefona kurup disaridaykende evdeki kameraya baglanabiliyorsunuz

    Begenmedigim kisimlari
    -kurulum daha basit olabilirdi (karekod okutuyorsun, cihaz okudumu okumadimi anlamiyorsun, beklemen gerekiyor vs gibi)
    -hareket bildirim sensoru acik ve hassasiyet yuksek olmasina ragmen, telefona bildirim gec dusuyor (bazen 2-3dk bazen daha gec) bu nedenle benim gibi bebek kamerasi amacli kullanacaksaniz bir gozunuzun ekranda olmasinda fayda var.

    Ben dedigim gibi bebek kamerasi amacli aldim, piyasada kamerali ve anne uniteli denilen (ekstra ekrani olan modeller) modeller 1400tl seviyelerinde, anne unitesiz olanlar 700tl seviyesinde oldugu icin bu urunu tercih ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty89 -- 5 Nisan 2020; 11:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bdeniz27 B kullanıcısına yanıt
    Sizdeki sikinti modem baglanti sorunu olabilir mi? Sonradan koydugunuz oda ile modem arasinda ki mesafe arttiysa ve sinyal zayifsa bunu yapiyor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , ben de bebek kamerası olarak kullanacagim, uygun fiyata işimizi görsün diye aldim. Dediğiniz gibi kurulum sureci biraz zor gibi, çözerim sanırım cihaz gelince. Iyi bir adaptör almak lazim o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi07tr kullanıcısına yanıt
    Adaptorle ilgili yetersiz oldugunda sorun yasandigiyla ilgili internette bildirimler mevcut. Icinden kendi kablosu cikiyor kablo olarakta onu kullanmanizi tavsiye ederim.

    Umarim sorunsuz bir sekilde kullanirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendede mi 360 home security var bebek için aldım. Yalnız sar degerleri hakkında bilgi bulamadım. Beşiğin köşesine sabitledim ama radyasyon seviyesi zararlı olurmu, bebeklere?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu xiaomi kameraların dönen versiyonunu veya sabit versiyonunu masaüstü pcye usb ile bağlayıp web cam olarak kullanabilir miyim? Skype veya zoom gibi görüntülü konuşma programlarında bu cihazları bigisayarlar web cam gibi tanır mi? Bilgi rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,mi home 1080 kamera aldım fakat offline kayıt yapmak istiyorım,wifi bağlantısı olmadan kurulum yapamadım acaba bu özelliğimi yokmu bu cihazın yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu kamera belirli zaman aralıkların da sağ sola aşağı yukarı otomatik dönmüyor mu ayarlara baktım da bulamadım menuel dışında bu mümkün değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.